Algselt postitas grafix
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Aivar Pohlak - kasulik või kahjulik?
Collapse
X
-
See lause ütleb juba meie jalgpalliliidu diktatuuri kohta kõik :
"Pealtnägija" pöördus kommentaaripalvega ka Pohlaku poole, kes ei pea vajalikuks neil teemadel avalikult debateerida. Tema lähedal seisvad inimesed toovad välja, et Klavanil puudub keskharidus, pikem juhtimiskogemus ja tegelikult on Pohlakul jätkamiseks vajalikud 70 toetushäält juba koos
- Likes 4
Kommentaar
-
Algselt postitas godzilla Vaata postitustSee lause ütleb juba meie jalgpalliliidu diktatuuri kohta kõik :
"Pealtnägija" pöördus kommentaaripalvega ka Pohlaku poole, kes ei pea vajalikuks neil teemadel avalikult debateerida. Tema lähedal seisvad inimesed toovad välja, et Klavanil puudub keskharidus, pikem juhtimiskogemus ja tegelikult on Pohlakul jätkamiseks vajalikud 70 toetushäält juba koosthe woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Vaatasin pressika ära, Vara aasimine oli kohati kummalineKlavan loodetavasti tegeleb esinemisega, et see paistaks sutsu enesekindlam järgmine kord.
Sisu mulle meeldis, väga kõnekas on kui juhatuse liige palub dokumente ning öeldakse, et sulle ei näita kuna "need võivad jalutama minna".
Tehnoloogiast peab saama ilmselt A ja O, et mingit kvalitatiivset kasvu tekitada.
Loodame, et 70 häält ei ole koos APl
- Likes 2
Kommentaar
-
Algselt postitas MNa Vaata postitustMa ei tahaks küll vandenõuteoreetik tunduda, aga tundub, et soccerneti live-ülekande kommentaarium oli küll Pohlaku poolt ostetud kommenteerijaid täisKuidagi väga ühte auku oli.
Kommentaar
-
Algselt postitas DICKtaator Vaata postitust
Lugesin ka selle vestluse läbi ja ilmeslgelt on pohlaku käsilased sees
Kommentaar
-
Portaali kommentaare sirvides jääb mulje, et meil on inimesi, kelle jaoks Pohlak (kellel on niigi napp avalik toetus), on eelkõige seetõttu hea jalgpallijuht, et homod ei meeldi ning vastupidine sõnum, "jalgpall on kõigile", tekitab väga tugevat allergiat.
Ma ei arva, et kõik peaks pidevalt igal võimalusel LGBT lipukesi lehvitama ja põsele vikerkaari värvima, aga nii tugevalt ärrituda ja vaid seda toonitada ning mingist Reformierakonnast jahuda, tundub ka ikka max veider. Valitakse järgmist EJLi juhti mitte peaministrit.
Algselt postitas Eranio Vaata postitustReimist poleks seda oodanud. Tüüpi on ju kätel kantud aastaid ja nüüd sellised sõnavõtud.
Hea juht innustab oma tegemistega, mitte ei pea inimestele lojaalsust ja vanu teeneid meelde tuletama.
- Likes 3
Kommentaar
-
Kesiganes tahab eestlased lõpuks panna jalkat mängima võiks väljendi "minu" asemel kasutada "meie".
Jalka (nagu ka muidu organisatsiooni juhtimine) on koostöö.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustKesiganes tahab eestlased lõpuks panna jalkat mängima võiks väljendi "minu" asemel kasutada "meie".
Jalka (nagu ka muidu organisatsiooni juhtimine) on koostöö.
Kommentaar
-
Algselt postitas Eranio Vaata postitustReimist poleks seda oodanud. Tüüpi on ju kätel kantud aastaid ja nüüd sellised sõnavõtud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mr.Maximus Vaata postitust
Mida ta valesti ütles?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar