Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Aivar Pohlak - kasulik või kahjulik?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas grafix Vaata postitust
    Kolmapäeval 20.05 Pealtnägijas saab siis Klavani programm stardipaugu
    Pealtnägija klipp juba nähtav

Kommentaar

See lause ütleb juba meie jalgpalliliidu diktatuuri kohta kõik :

"Pealtnägija" pöördus kommentaaripalvega ka Pohlaku poole, kes ei pea vajalikuks neil teemadel avalikult debateerida. Tema lähedal seisvad inimesed toovad välja, et Klavanil puudub keskharidus, pikem juhtimiskogemus ja tegelikult on Pohlakul jätkamiseks vajalikud 70 toetushäält juba koos​

Kommentaar

Algselt postitas godzilla Vaata postitust
        See lause ütleb juba meie jalgpalliliidu diktatuuri kohta kõik :

"Pealtnägija" pöördus kommentaaripalvega ka Pohlaku poole, kes ei pea vajalikuks neil teemadel avalikult debateerida. Tema lähedal seisvad inimesed toovad välja, et Klavanil puudub keskharidus, pikem juhtimiskogemus ja tegelikult on Pohlakul jätkamiseks vajalikud 70 toetushäält juba koos​
        Nagu ma aru saan, siis etendus avalikkusele ongi ju vaid etendus. Klavani pressikal öeldi ilusaid asju, aga hääletusel otsustavad klubide esindajad, kes on alati toetanud ülekaalukalt Pohlakut.
        the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
        because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Ma ei tahaks küll vandenõuteoreetik tunduda, aga tundub, et soccerneti live-ülekande kommentaarium oli küll Pohlaku poolt ostetud kommenteerijaid täis

Kommentaar

Ma ei tahaks küll vandenõuteoreetik tunduda, aga tundub, et soccerneti live-ülekande kommentaarium oli küll Pohlaku poolt ostetud kommenteerijaid täis Kuidagi väga ühte auku oli.

Kommentaar

Vaatasin pressika ära, Vara aasimine oli kohati kummaline Klavan loodetavasti tegeleb esinemisega, et see paistaks sutsu enesekindlam järgmine kord.

Sisu mulle meeldis, väga kõnekas on kui juhatuse liige palub dokumente ning öeldakse, et sulle ei näita kuna "need võivad jalutama minna".
              Tehnoloogiast peab saama ilmselt A ja O, et mingit kvalitatiivset kasvu tekitada.

Loodame, et 70 häält ei ole koos APl

Kommentaar

Algselt postitas MNa Vaata postitust
                Ma ei tahaks küll vandenõuteoreetik tunduda, aga tundub, et soccerneti live-ülekande kommentaarium oli küll Pohlaku poolt ostetud kommenteerijaid täis Kuidagi väga ühte auku oli.
                Lugesin ka selle vestluse läbi ja ilmeslgelt on pohlaku käsilased sees

Kommentaar

Algselt postitas DICKtaator Vaata postitust

Lugesin ka selle vestluse läbi ja ilmeslgelt on pohlaku käsilased sees
                  Kelle rahastatud Soccernet on, alustame üleüldse sellest?

Kommentaar

Reimist poleks seda oodanud. Tüüpi on ju kätel kantud aastaid ja nüüd sellised sõnavõtud.

Kommentaar

Portaali kommentaare sirvides jääb mulje, et meil on inimesi, kelle jaoks Pohlak (kellel on niigi napp avalik toetus), on eelkõige seetõttu hea jalgpallijuht, et homod ei meeldi ning vastupidine sõnum, "jalgpall on kõigile", tekitab väga tugevat allergiat.

Ma ei arva, et kõik peaks pidevalt igal võimalusel LGBT lipukesi lehvitama ja põsele vikerkaari värvima, aga nii tugevalt ärrituda ja vaid seda toonitada ning mingist Reformierakonnast jahuda, tundub ka ikka max veider. Valitakse järgmist EJLi juhti mitte peaministrit.

Algselt postitas Eranio Vaata postitust
                      Reimist poleks seda oodanud. Tüüpi on ju kätel kantud aastaid ja nüüd sellised sõnavõtud.
                      Mis ta peaks olema elulõpuni pantvangis ja oma arvamuse igaveseks alla suruma? Me ei ela eelmises sajandis ega maffiariigis, kus tuleb tingimusteta alluda. Minu arust oli Reimi intekas igati sümpaatne.

Hea juht innustab oma tegemistega, mitte ei pea inimestele lojaalsust ja vanu teeneid meelde tuletama.

Kommentaar

Kesiganes tahab eestlased lõpuks panna jalkat mängima võiks väljendi "minu" asemel kasutada "meie".

Jalka (nagu ka muidu organisatsiooni juhtimine) on koostöö.
                        see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
                          Kesiganes tahab eestlased lõpuks panna jalkat mängima võiks väljendi "minu" asemel kasutada "meie".

Jalka (nagu ka muidu organisatsiooni juhtimine) on koostöö.
                          +100 häiris mind ka

Kommentaar

Algselt postitas Eranio Vaata postitust
                            Mida ta valesti ütles?

Kommentaar

Algselt postitas Mr.Maximus Vaata postitust

Mida ta valesti ütles?
                              Ütlen ausalt: minu arust Aivar pigem pidurdab jalgpalli arengut. Mitte ainult seestpoolt, vaid ka väljastpoolt. See kõik hirmutab inimesed ja sponsorid eemale. Liiga palju läbipaistmatust, liiga palju kahtlast ... Mõeldakse, et ma parem hoian siit eemale, mine tea.

Kommentaar

Kommentaar

Working...
                                X