Algselt postitas Bobik
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Aivar Pohlak - kasulik või kahjulik?
Collapse
X
-
Algselt postitas Bobik Vaata postitustMa olen üks neist, kes ei käi Pohlaku tõttu koonidise kodumängudel.
Kommentaar
-
Algselt postitas Bobik Vaata postitustMa olen üks neist, kes ei käi Pohlaku tõttu koonidise kodumängudel.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tallinec Vaata postitust
Isiklikult ei tea ma ühtegi inimest, kes oleks põhimõtteliselt lõpetanud mõne jalgpalliklubi või koondise mängude külastamise ainult (!) seetõttu, et talle ei meeldi klubi president või Jalgpalliliidu juht
.MIA SAN MIA!
Kommentaar
-
Täpselt sama. See, et viimaks on konkurent tulnud Pohlaku süsteemi vastu ja vest reageerib täpselt nagu oli arvata Lukašenko stiilis, viib viimasegi huvi ükskõik millist jalgpallilimängu Eestis vaadata. Kui ka klubid peaksid olema muutuse vastu (nagu väidetavalt ollakse enamjaolt), siis pole ka nende vastu mitte mingit respekti. Mida rohkem nende probleemidest kuulen, seda rõõmsam olen. Eesti jalgpall vajab, et 90ndatel end pukki nimetanud tüüp kaoks minema. Ja kui ma veel kuulen kedagi kasutamas Pohlaku väljendit "jalgpalli loogikad", siis palun mine ******.
- Likes 1
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustkahju, et see valimine on salajane.
Kommentaar
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitust
Juba see ainuüksi et see on salajane, on totaalne saast. Julged hääletada, julged ka avalikkuse ees seista oma otsuste eest. Eesti kommunistlik jalgpall.ee. Väärakas värk. Hirmuvalitsus ja varjamine.
Kommentaar
-
Inimesed kes kodustele koondisemängule ei lähe, sest... "AP", on samad kes ka Eestit võimaliku välisohu korral ei kaitseks sest riigi eesotsas on ju mingid "hölmöd-idaveooravad-kesikud-insert-your-least-favorite-party-here".
Koondise tippaegadel 2011 istusite staadionil nagu mishkad ja kõik oli fain. Kes siis president oli?
Nüüd viimased 5 aastat kui koondise tulemused ja mängupilt on taas ... hunnik s.. silmale valus vaadata, siis on mugav solvunut mängida.
Ei huvita keegi teid teie teeklaasi protestid sest kohe kui koondis võitma hakkaks olete ju kohal nagu viiskopikat!
Minge staadionile!
- Likes 1
Kommentaar
-
Algselt postitas tudeng Vaata postitust
Ma pigem salajasuse osas oleks pigem ettevaatlikult optimistlik, kui just hääletuskabiinis ei pea häälest pilti tegema. Annab võimaluse ka neile, kes täna kardavad öelda(misiganes imelikult põhjusel), et toetavad Klavanit.
(Mul on endal ka natuke kahju, et sellised küsimused mu peas keerlema on hakanud.)
- Likes 1
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar