Algselt postitas JuriM
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Aivar Pohlak - kasulik või kahjulik?
Collapse
X
-
Tõepoolest, teised ka kõik krt võtaks! Aitab sellest okse tagasi taldrikule panemisest ja uuesti alla neelamisest.
- Likes 1
-
See oli ikkagi Andorra ka päeva lõpuks ja sõpakas.Algselt postitas seepolnudlahe Vaata postitustEesti vs Andorra oli minu meelest juba märk, et rahvas ei toeta EJL. Legendide lahkumismǎng, kl 19 algus ja huvi leige nii publiku kui ka pressi poolt. Koondis pole enam nii südames kui vanasti
Leave a comment:
-
Eesti vs Andorra oli minu meelest juba märk, et rahvas ei toeta EJL. Legendide lahkumismǎng, kl 19 algus ja huvi leige nii publiku kui ka pressi poolt. Koondis pole enam nii südames kui vanasti
Leave a comment:
-
Muidugi, aga diktaatoreid kukutada on alati lihtsam, kui sa suudad nende rahakraanid kinni keerata.Algselt postitas Catalan Vaata postitust
Kahjuks on sellest vähe.
Leave a comment:
-
-
Võiksid nüüd oma toetuse otse rohujuureni viia - mõni klubidest, kes ei valinud pohlakut.
- Likes 4
Leave a comment:
-
Sama siin, solk inimene, kes pooldab terroristlikku riiki, kes tapab lapsi ja vägistab naisi. Vot nii tulebki teda tutvustada. Midagi ERR'ile, kui sellist värdi veel ekraanil näitavad.Algselt postitas Suvaline Jope Vaata postitust
Mul on ntx piinlik olla Pohlaku kaasmaalane ja rahvuskaaslane.
- Likes 1
Leave a comment:
-
Just.Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
Vaja inglismaal näidata, et toeatavad jalkat?
Leave a comment:
-
Vaja inglismaal näidata, et toeatavad jalkat?Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
LHV-l on EJL sponsorlus veidi teistel põhjustel.
- Likes 1
Leave a comment:
-
Mul on ntx piinlik olla Pohlaku kaasmaalane ja rahvuskaaslane.Algselt postitas trk Vaata postitust
Et ongi värdjad?
- Likes 1
Leave a comment:
-
Algselt postitas trk Vaata postitust
Kõva sõna... Ma olen nii hea ja salliv inimene ning kõik, kes nii ei mõtle nagu mina, need tuleb maha tappa.Te koos raudidasega selle tapmise jutuga veidi üle ei pinguta? Värdjas pole ilus öelda, aga tapmiskaardiga vehkimine on küll uus tase.Algselt postitas raudidas Vaata postitustAh ära pane tähele, temasuguse maailmavaatega inimesed teisel pool lompi mõrvavas juba neid kes nende narratiiviga ei ühti
- Likes 1
Leave a comment:
-
Et ongi värdjad?Algselt postitas alvarez Vaata postitust
Mis vahet seal rahvusel on? Värdlus ei küsi rahvust...
Leave a comment:
-
Mis vahet seal rahvusel on? Värdlus ei küsi rahvust...Algselt postitas trk Vaata postitust
Inimesi on igasuguseid, aga nimetada enda kaasmaalasi või rahvuskaaslasi värdjateks... mis inimesed need õigupoolest on?
- Likes 1
Leave a comment:
-
Inimesi on igasuguseid, aga nimetada enda kaasmaalasi või rahvuskaaslasi värdjateks... mis inimesed need õigupoolest on?Algselt postitas vtp Vaata postitust
trk. Ma pole ka päris lahti veel hammustanud, kas sa oled Aivar ise või mõni tema pepupoistest, ent see lause oli väga tabav. Aivari passiivagressiivne meediasuhtlus ja võltspatsifism ju täpselt sama mõttemaailma endas kannavadki. Mõjus tööriist see va peegel
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: