Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Aivar Pohlak - kasulik või kahjulik?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• nimastain
    replied
    Algselt postitas Tallinec Vaata postitust
    On ainult kaks kriteeriumit, mille alusel saab hinnata, kas mis tahes iga (!) asutuse juht on hea või mitte.
    1. Kas tema juhitud asutus saavutab sellele seatud mõõdetavad (!) eesmärgid?
    2. Kas asetuse imago on hea nii asutuse sees kui ka väljaspool seda?
    Kas EJL on üldse kunagi mõne eesmärgi täitnud, mis nad oma sinna viie või misiganes aasta masterplani on pannud? Mul on nagu meeles, et alati on hiljem Pohlaku sõnavõtt, kus ütleb, et ega plaan oligi teadlikult ambitsioonikas ning seda polnudki vaja sellisel kujul täita tegelikult.

Imagoga on alati vist Pohlak(ejl) vs kõik teised olnud.

Leave a comment:

• Tallinec
    replied
    Algselt postitas -mirko- Vaata postitust
    ...Aivar Pohlak on EJL'ile hea juht?
    On ainult kaks kriteeriumit, mille alusel saab hinnata, kas mis tahes iga (!) asutuse juht on hea või mitte.
    1. Kas tema juhitud asutus saavutab sellele seatud mõõdetavad (!) eesmärgid?
    2. Kas asetuse imago on hea nii asutuse sees kui ka väljaspool seda?

Leave a comment:

• onoz9
    replied
    Algselt postitas Eranio Vaata postitust

See on MTÜ millel on 14 juhatuse liiget. Ma ei usu, et 1 inimene üksi otsustab ja ülejäänud 13 ainult kaasa noogutavad.
    Miks ei vasta ausale küsimusele, mida ta küsis?

Noh, Venemaal on samuti nii, et justkui ministreid ja muid riigitegelasi on palju, aga me kõik teame, kes tegelikult otsustab. Loll näide, aga siit tuleneb see, et - miks see siis võimatu on, et üks otsustab? Praegu seda ju EJL-le ette heidetaksegi. Või noh, oma juhatuse liikmele ei jagata dokumentegi, siis ei saa isegi "kaasa noogutada", vaid ainult õlgu kehitada juhatuse liikmena...

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied

See on MTÜ millel on 14 juhatuse liiget. Ma ei usu, et 1 inimene üksi otsustab ja ülejäänud 13 ainult kaasa noogutavad.
    Ühesõnaga kui vahet ei ole, siis mis muutuks kui Pohlak poleks järgmine juht?

Leave a comment:

• Eranio
    replied
    Algselt postitas -mirko- Vaata postitust
    Eranio, vaadates su eelnevaid postitusi siin, siis üks küsimus: Kas Sa päriselt arvad, et Aivar Pohlak on EJL'ile hea juht?

Leave a comment:

• -mirko-
    replied
    Eranio, vaadates su eelnevaid postitusi siin, siis üks küsimus: Kas Sa päriselt arvad, et Aivar Pohlak on EJL'ile hea juht?

Leave a comment:

• Eranio
    replied

Leave a comment:

• Eranio
    replied
    Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust

MIks me peaks ennest võrdlema mingi Aafrika riigiga? Mida see näitab? VÕi aasia riigiga? või Ameerika?
    Võrrelda ju ikka võib Gambia meist 1 kohta Fifa edatabelis maas :https://int.soccerway.com/players/pl...abroad/gambia/

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Algselt postitas Andres. Vaata postitust
    ta ei pea isegi alati kohal olema.
    Niimoodi kehaduublitega suusatab nagu noor jumal (st putin) järgmisesse sajandisse ära, õiged fännid ei saaks arugi

Leave a comment:

• Andres.
    replied
    Sõltuvalt sellest mida täpselt mõõta, siis kindlasti on ka muid tegureid, aga ma ei ole kuidagi nõus sellega, et ala areng ei sõltu sellest kuidas seda juhitakse.

Lisaks, tahaks küsida, et palju on meil taasiseseisvunud Eestis olnud jalgpalli arengut puudutavaid (olulisi) otsuseid, kus otsustusprotsessi juures pole olnud Pohlakut. On neid üldse? Nii palju kui ma mäletan, näinud, kuulnud ja lugenud olen, siis on tema sõna alati kõige rohkem maksnud, ja seda teinekord isegi absurdselt väikestes detailides. Ning kuna ta on nii pikalt valitsenud, siis kogu aparatuur tema ümber juba teab ka oma väikestes lõikudes igapäeva asju ajades, et mis on Pohlakule košer ja mitte (siin on oluline moment tihti rõhutatav lojaalsus), ning nõnda ta ei pea isegi alati kohal olema.

Kui Eesti jalgpall on kellegi või millegi nägu, siis see on kindlasti Aivar Pohlaku nägu, kogu oma võlus ja valus.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Võrdle näiteks Gambia Fifa ratingut. Me pole mudas, kui meenutada algusaastaid kui me ei suutnud peale umbkaitses istumise midagi teha. Hetkel me suudame julgelt sööduga mängida keskmise vastase vastu. Maailma tippude vastu meil polegi lootust. Nemad on harjunud mängima kõrge intensiivsusega lühikest söödumängu.
    MIks me peaks ennest võrdlema mingi Aafrika riigiga? Mida see näitab? VÕi aasia riigiga? või Ameerika?

Leave a comment:

• Eranio
    replied
    Häberli oli kohutav treener, aga uue klubiga mängis Chelsea vastu nagu võrdsetega. Küsimus on mängijate kvaliteedis, mitte kes alaliitu juhib.

Leave a comment:

• Eranio
    replied
    Võrdle näiteks Gambia Fifa ratingut. Me pole mudas, kui meenutada algusaastaid kui me ei suutnud peale umbkaitses istumise midagi teha. Hetkel me suudame julgelt sööduga mängida keskmise vastase vastu. Maailma tippude vastu meil polegi lootust. Nemad on harjunud mängima kõrge intensiivsusega lühikest söödumängu.

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Algselt postitas Tallinec Vaata postitust
    Soomes ei ole meeste jalgpall spordiala nr 1 ja võib-olla isegi mitte nr 2.
    Ma ei tea mille pöhjal seda ütled, aga registreeritud mängijate poolest on Soomes jalka nr 1, 160k mängijat. Hokimängijaid on vähem, 66k. Mis see arv Eestis on? Soome järgi peaks vähemalt ca 35k olema. Janoh, kui EM`le jöuti vöi esimene vöit saati, oli röömu vähemalt samapalju kui Hoki MM finaali võit neile töi.

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Pohlak on parim! Ilma temata oleksime rohkem mudas!!

A hetkeseis on nutune sest "ümberlükkamatud põhjused"

A mis sa vaidled, nkn ei loe jalgpallijuhist midagi!!

Kumb see on siis? Huvitaval kombel on iga viimne kui üks Pohlaku toetaja täielik kloun.

Leave a comment:

Working...
X