Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti-Portugal Piletid!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Eesti-Portugal Piletid!\'

Algselt postitas shepard

Algselt postitas jansa

Algselt postitas henry31

Kuna vahepealsed ostjad pole ühendust võtnud siis panen uuesti piletid müüki. Müüa siis 6 Portugali piletit 400.- eeki tükk.
    Ok 300.- eest ostaks kõik ja korraga välja... kui vaja tulen ise järgi kah.

tel. 50 54366
    rumma@propartnerid.ee

ootab.
    Jansa!

Ma arvasin sinust paremini, aga ilmselt eksisin. Tänu sinusugustele ostjatele ongi võimalik piletitega hangeldamine.
    Kurb.

PS

Soovin osta 2 piletit omahinnaga toredate jalgpallisõprade käest.
    Saadkea PS.

PPS

Kõik hangeldajad ahju!

side lõpp.
    .. ennem ostan veidi kallimalt kui et mängu ei näe, teine variant on muidugi spekulandile molli anda ja maksta see hind mis piletil märgitud... seda viimast varianti veel kaustada ei taha
    RummaBastards!

Kommentaar

Algselt postitas jansa

Algselt postitas shepard

Algselt postitas jansa

Algselt postitas henry31

Kuna vahepealsed ostjad pole ühendust võtnud siis panen uuesti piletid müüki. Müüa siis 6 Portugali piletit 400.- eeki tükk.

tel. 50 54366
      rumma@propartnerid.ee

ootab.
      Jansa!

Ma arvasin sinust paremini, aga ilmselt eksisin. Tänu sinusugustele ostjatele ongi võimalik piletitega hangeldamine.
      Kurb.

PS

Saadkea PS.

PPS

Kõik hangeldajad ahju!

side lõpp.
      .. ennem ostan veidi kallimalt kui et mängu ei näe, teine variant on muidugi spekulandile molli anda ja maksta see hind mis piletil märgitud... seda viimast varianti veel kaustada ei taha
      Ma hea meelega kasutaks seda varianti,aga iseasi kas vahele jäädes kongis sulle kah mängu näidatakse.......vaevalt.Seega maksan natuke peale,kuigi mullegi spekulandid ei meeldi.
      Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.

Kommentaar

Algselt postitas päkapikk

Algselt postitas jansa

Algselt postitas shepard

Algselt postitas jansa

Algselt postitas henry31

tel. 50 54366
        rumma@propartnerid.ee

ootab.
        Jansa!

Kurb.

PS

Saadkea PS.

PPS

Kõik hangeldajad ahju!

side lõpp.
        Ma hea meelega kasutaks seda varianti,aga iseasi kas vahele jäädes kongis sulle kah mängu näidatakse.......vaevalt.Seega maksan natuke peale,kuigi mullegi spekulandid ei meeldi.
        Pigem peaksid spekulandid kongis istuma.
        Vähemalt mujal maailmas on see nii.
        Loodetavasti juba varsti ka Eestis.

-------------------------------------------------------
        Spekulandid AHJU!!!
        Cerveza.

Kommentaar

... ei istu väljamaal need spekulandid kah nii eriti vangis : Barcelonas veebruaris Chelsea mängu ajal oli terve linn täis neid kes sind varukasts tirisid ja althõlma piletit pakkusid (300..500 EUROt - lõpuks seisime 4 h. järjekorra ja saime 60 Euroga), samamoodi MMil Prantsusmaal ja EMil Hollandis/Belgias olid linnad spekulante täis. Mõnel oli kaelas silt et ostan pileti, tegelikult samalajal paraleelselt ka müüs jne. Nendest võik pikke jutte rääkida
          RummaBastards!

Kommentaar

Algselt postitas shepard

Algselt postitas päkapikk

Algselt postitas jansa

Algselt postitas shepard

Algselt postitas jansa

Algselt postitas henry31

tel. 50 54366
            rumma@propartnerid.ee

ootab.
            Jansa!

Kurb.

PS

Saadkea PS.

PPS

Kõik hangeldajad ahju!

side lõpp.
            Pigem peaksid spekulandid kongis istuma.
            Vähemalt mujal maailmas on see nii.
            Loodetavasti juba varsti ka Eestis.

-------------------------------------------------------
            Spekulandid AHJU!!!
            nhaah,aga kui sa ikka spekulandile vastu lonti annad ,siis vaevalt eesti politseid huvitab mille eest sa andsid.kongi ja kõik.
            Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.

Kommentaar

tekkis üks pilet. kellel on soovi, siis pakkumine u2u-ga!

täna õhtuni on aega!
              FC Barcelona kui institutsioon oli perioodil 06.2010-06.2015 rahajanus korralageduse küüsis, mille ekstreemse kronoloogia leiad harimise mõttes siit: http://lucasammr.com/2015/01/29/from-throne-to-gutter/

Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca!

Kommentaar

Eesti - Portugal valikmängule tulevad müüki lisapiletid:

Seoses suure publikuhuviga 8. juunil toimuva Eesti ja Portugali vahelise jalgpalli MM-valikmängu vastu paigaldatakse A. Le Coq Arenale Põhjatribüüni ja väljaku ning Lõunatribüüni ja väljaku vahelisele alale lisatribüünid. Pääs lisatribüünidele korraldatakse neljast suurest nurgalüüsist.

Rahvusvahelise jalgpalliorganisatsiooni FIFA heakskiidu saanud lisatribüünide paigaldamise projekti läbi on võimalik müüki panna veel 950 piletit. Piletimüüki alustatakse 1. juunil Piletilevi ja Piletipunkti müügipunktides üle Eesti, pääsme hinnaks on 250 krooni.

Seoses lisatribüünide paigaldamisega ületab Eesti - Portugali MM-valikmängul viibivate pealtvaatajate arv A. Le Coq Arenal tõenäoliselt esmakordselt 10 000 piiri, ulatudes ligikaudu 10 300 inimeseni. Ilma lisatribüünideta ja koos VIP-kohtadega on A. Le Coq Arena mahutavuseks 9300 pealtvaatajat.

Eesti – Portugal MM-valikmängule broneeriti Eesti Jalgpalli Liidu poolt jalgpalliklubidele korraldatud eelmüügi kaudu 6070 piletit. 2. mail vabamüüki tulnud pääsmed müüdi läbi poole päevaga.

EJLi pressiteenistus
                The other line moves faster.

Kommentaar

To kaala. Minuarust poleks vaja selle üle viriseda, et mõned (sealhulgas ka mina) lähevad seda matši vaatama aint portugali ja eriti c.ronaldo pärast. sest kuidagi peab ju naised kaa jalgpalli juurde saama!!!

Kommentaar

Algselt postitas ave678

To kaala. Minuarust poleks vaja selle üle viriseda, et mõned (sealhulgas ka mina) lähevad seda matši vaatama aint portugali ja eriti c.ronaldo pärast. sest kuidagi peab ju naised kaa jalgpalli juurde saama!!!
                    Siis pead lootma et Eesti ka järgmine kord portugaliga ühte gruppi saab, saad jälle oma ronaldokest vaatama tulla. Kindlasti pane ronaldo särk ka selga kui staadionile tuled ja karju portugal, portugal.... eesti ahju, ronaldo jne.
                    Kuradi haiged tegelased, arumaeisaa.

Kommentaar

see et inimesed portugali ja staare vaatama tulevad ei sega neil olemast eesti poolt onju
                      www.jkpiraaja.ee

Kommentaar

Algselt postitas ilms

see et inimesed portugali ja staare vaatama tulevad ei sega neil olemast eesti poolt onju
                        Teoorias küll, aga praktika näitab muud.
                        Närige pori !

Kommentaar

k6ik, kellel pole Portugali-m2nguks piletit, aga tahavad n2idata, kui \"6iged f2nnid\" nad on, siis laup-l on selleks v6imalus,
                          kohti veel on
                          GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
                          GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
                          (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Algselt postitas ave678

kui ma kallan endale taldrikutäie makarone pähe ja kujundan need toredaks soenguks, kas siis oleks mul naiste juures veel rohkem lööki??

Kommentaar

Oot, ma ei saa ikka päris täpselt aru, et kuidas siis järsku nõnna äketsi ligi 1000 lisakohta paigaldatakse... Mujal maailmas võtab selliste asjade ajamine ikka märksa pikemalt aega. Aga no kui FIFA on asja heaks kiitnud, siis miks mitte... Ei tea, kas peaks ka nüüd Portugali oma plaanidesse võtma?

Kommentaar

hilja juba kui 250ga piletit tahtsid. ma bronnisin juba 500 neist ära. ülehomsest võid minu käest aga 500 rahaga pileti saada. võid kasvõi kõik võtta. saadki 250 kilost lahti

Kommentaar

Working...
                                X