Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

koondise pidurid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Terve Eesti koondise kaitseliin?

Kommentaar

Olen aegade algusest Härra Rähni oskuseid imetlenud õnneks on sama targad olnud ka kõik Koondise treenerid. Rähn presidendiks!
      Kossumees Indrek Rumma peaministriks!

Kommentaar

Koristage Kaimar Saag ära sealt koondisest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kommentaar

Algselt postitas Jürvi-Hool Vaata postitust
          Londakil pole midagi viga. Lõpetage ära.
          No ma räägin kogu aeg seda. Katsuge ise väravat tühjana hoida kui Aeglane ja sitt kaitse laseb Ründajad kergelt 1-1 olukorrale

Kommentaar

Algselt postitas proff4 Vaata postitust
            No ma räägin kogu aeg seda. Katsuge ise väravat tühjana hoida kui Aeglane ja sitt kaitse laseb Ründajad kergelt 1-1 olukorrale
            Mis Saagil viga on? Poiss ei saa palligi. Ainus probleem on selles, et ta klubis on praegu pingil ning seetõttu ei peaks tema koht HETKEL olema ka koondise põhimeeste hulgas. Aga ega kedagi paremat kah tema asemel võtta poleks
            The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Selles viga ongi. Aint nillib seal nagu pederast ja ei oska midagi teha platsil. Ja kui Norra teises liigas mängu aega ei saada siis pole sihuke gay teretulnud

Kommentaar

Mis ajast Kaimar Norras mängib?

Kommentaar

Taani pohhui. Sama Skandinaavia sitt ikka

Kommentaar

Selles viga ongi. Aint nillib seal nagu pederast ja ei oska midagi teha platsil. Ja kui Norra teises liigas mängu aega ei saada siis pole sihuke gay teretulnud
                    Sinusugused idioodid ei ole teretulnud.

Kommentaar

Nahhui te kaitsete sihukest sitta. Tulge imege

Kommentaar

Taani pohhui. Sama Skandinaavia sitt ikka
                        see "taani sitt" pani portugali kotti
                        BVB - Vaprus

Kommentaar

Minuarust on hoopis mõned siin eelpool postitanutest pidurid. Ja ma ei saa aru, miks selline kodanik nagu proff4 teeb endale veel siia konto ja siis hakkab siin tatti pritsima. Ära näe vaeva, mine delfisse ja aja seal sellist paska iga minuti tagant. Või mine mängi malet vms, vähe rahulikum sport.

Kommentaar

Kaimar on kellegi pruuti kabistanud.

Kommentaar

Algselt postitas elx Vaata postitust
                              see "taani sitt" pani portugali kotti
                              nii remargi korras et Taani liigast oli kokku 3 pallurit väljakul
                              Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
                                nii remargi korras et Taani liigast oli kokku 3 pallurit väljakul

Nohh need ülejäänud 8 on ka Taani sitt, sest vaevalt nad oma karjääri mujal kui Taanis alustasid
                                Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Working...
                                X