Terve Eesti koondise kaitseliin?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
koondise pidurid
Collapse
X
-
Algselt postitas Jürvi-Hool Vaata postitustLondakil pole midagi viga. Lõpetage ära.
Kommentaar
-
Algselt postitas proff4 Vaata postitustNo ma räägin kogu aeg seda. Katsuge ise väravat tühjana hoida kui Aeglane ja sitt kaitse laseb Ründajad kergelt 1-1 olukorraleThe path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas proff4 Vaata postitustSelles viga ongi. Aint nillib seal nagu pederast ja ei oska midagi teha platsil. Ja kui Norra teises liigas mängu aega ei saada siis pole sihuke gay teretulnud
Kommentaar
-
Algselt postitas proff4 Vaata postitustTaani pohhui. Sama Skandinaavia sitt ikkaBVB - Vaprus
Kommentaar
-
Minuarust on hoopis mõned siin eelpool postitanutest pidurid. Ja ma ei saa aru, miks selline kodanik nagu proff4 teeb endale veel siia konto ja siis hakkab siin tatti pritsima. Ära näe vaeva, mine delfisse ja aja seal sellist paska iga minuti tagant. Või mine mängi malet vms, vähe rahulikum sport.
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustsee "taani sitt" pani portugali kottiCatalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustnii remargi korras et Taani liigast oli kokku 3 pallurit väljakul
Nohh need ülejäänud 8 on ka Taani sitt, sest vaevalt nad oma karjääri mujal kui Taanis alustasidInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar