Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Luksemburg - Eesti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Luksemburg - Eesti\'

et Neemelo nagu eesti oma Crouch?
    Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas erts

M. Kaljuveer: \"Andres Oper - Eesti koondise staarmängija!\"

legendaarne
      Lisaks sellele on Oper nüüd ka \"küps\" mängija. Palju õnne.

Ega midagi kilgata ole, aga õnneks tuli kesise mänguga kolm silma ära. Luksemburgi tulevikumehed olid ikka liiga kehvad, et ära karistada. Rähnile sattus kahjuks elusitt päev, peaks videost üle vaatama, mitu täpset söötu tal õnnestus anda. Läbi keskvälja ei suudetud alguses üldse ehitada, kaitsest tuli ainult pikke palle. Lindpere oleks sellise vastase vastu parem valik olnud, aga ilmselt Jelle meelest tal siiski liiga vähe mängupraktikat seljataga.
      Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Minu kägin ei ole üldsegi tingitud sellest ,et mul oli sitt tuju .Tugeva jalgpallikultuuriga riikides osatakse ka võidumänge vajaduse korral kriitiliselt analüüsida. Väga tore muidugi ,et kolm punni kätte saime aga näit. Liechtensteini vastu poleks ehk piisanud. Tuletame meelde Soome ja Andorra hiljutist 1-1 viiki. Väga tore oli ka see ,et EJL -president julges oma arvamuse korralikult välja öelda aga mitte ei hakanud mingit ümarat juttu ajama nagu tegi seda Kaljuveer. Kaljuveerile võib andeks anda ,sest tema jalgpallianalüüsi võime on teada,olgugi ,et mäng iseenesest talle väga meeldib.
        Me ei ole enam nii nõrgad nagu veel mõned aastad tagasi ,kus iga võit oli eriline saavutus ja võitjate üle kohut ei mõistetud. Mina ootaksin näiteks ka ajakirjanduselt natuke teistmoodi lähenemist enne uut valiktsüklit. Koondis peab edasi arenema nagu ka kirjutav ,näitav press ning pealtvaatajad ,kuulajad.
        Kes mängis hästi see saagu kiita ,kes halvasti saagu laita aga pead liiva siise pole mõtet peita ,sest muidu saame järgmine kord väga karmi õppetunni.
        FCF Forever

Kommentaar

Algselt postitas ROOTSI KUNN

Väga tore oli ka see ,et EJL -president julges oma arvamuse korralikult välja öelda aga mitte ei hakanud mingit ümarat juttu ajama nagu tegi seda Kaljuveer.
          Ei vaadanud ETVst mängu. Mida paksu rääkis?

Sellega on üldiselt nõus, et Eesti mängis sitalt. Päriselt ka arvab keegi, et see on suur saavutus kui halva mänguga LUXI!! võidame? Luxi tulebki võita halva ja hea ja ilma mängutagi!

Kommentaar

Ma olin vist öösel liiga unine, et nähtust suuremat sotti saada. Väga hull Eesti mängupilt ei tundunud. Luksemburg on muidugi häbiväärselt nõrk kasvõi Andorra või Liechtensteiniga võrreldes. Üks viimaseid riike Euroopas, kus pole veel jalgpalli tõsisemalt mängima hakatud.
            the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
            because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Kas mu mälu petab mind, kui arvan, et viimati sai Eesti penalti Uus-Meremaa vastu kodus mängides (2002), mil Viikmäe selle rõõmsalt mööda lõi ning viimatine realiseerimine pärineb vist mängust Andorra vastu (2000), mil Reim lõi?

Algselt postitas Zlatan

Kommentaatorid olid küll eile tasemel, mitte nagu laupäeval.
              Mulle isiklikult istus laupäevane humoorikas tekst paremini kui Markoveeri jutt.

Which ship has never docked at Liverpool?
              The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

Kommentaatoritest oli hea hr Kannik. Kaljuveere kommentaar koosneb erinevate klišeede üksteise otsa ladumisest, ühe ülekande jooksul jõuab ta vähemalt 5 korda mainida mitu korda on Oper mänginud koondise eest ja mitu väravat löönud, mitu korda Reim jne. Pole nagu eriti põnev kuulata.

Kahju, et Kannik ja Margus Luik enam koos ei saa kommenteerida, see paar oli minu arust täitsa tasemel.
                Piraajadel on teravate kolmnurksete hammastega võimsad lõuad, tema hambaread meenutavad saagi. Ohvrit otsivad piraajad lõhna järgi ja tungivad talle kallale. Nad võivad looma või inimese ära süüa või tekitada eluohtlikke vigastusi.

http://www.jkpiraaja.ee/

Kommentaar

Mängu telepilti vaadates jättis lisaks Luxemburgi mängijatele ka nende telemeeskond mulje, et tegemist ei ole vist päris profesionaalidega.
                  It says so in the scriptures!

Kommentaar

liitun kahe eelmise kõnelejaga, mul oli laupäeval tegelt täitsa hea meel, et Slovakkiast heli Eestisse ei jõudnud , laupäevane kommentaar oli kuidagi vabam ja spontaansem kui kaljuveeri jutt (kanniku kohta ei ole paha sõna hetkel öelda), mis käib nagu mingi plaani järgi ja enamus ajast räägib mingit soga, isegi kui talle endale see mäng väga meeldib võiks ta aru saada et ei ole mõtet ennast jalgpalli kommenteerima toppida, las jurtšenko või kuusk kommenteerivad, las emotsioonid ja spontaansu möllata

Kommentaar

Algselt postitas mömm

kolm mängu parimat olid opi , stjopa ja klavan - sel mehel on jalgpalluri liigutused
                      ma küll ei mäleta, et Klavani liigutused mingit kasu oleks toonud,, kas ta üldse mõne eduka läbimurde/tsenderduse tegigi?

üldiselt, keskpärane esitus,, meenutas LIE-EST 1:2 matši, mingist pidevast survest/ilusatest kombinatsioonidest ei saanud rääkidagi,, kuigi EST-LAT mäng andis/annab selleks lootust,,,

Kommentaar

Algselt postitas Jorgan

Mängu telepilti vaadates jättis lisaks Luxemburgi mängijatele ka nende telemeeskond mulje, et tegemist ei ole vist päris profesionaalidega.
                        parem ikka kui etv oma

Kommentaar

Algselt postitas moya

Algselt postitas Jorgan

parem ikka kui etv oma
                          krt, etv oma on parem
                          see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas erts

M. Kaljuveer: \"Andres Oper - Eesti koondise staarmängija!\"
                            kusjuures luxemburgi kommentaator ütles ka midagi taolist

Kommentaar

hr kaljuveeri kommid olid jubedad ajas naerma

Kommentaar

Suht mannetu oli ikka mäng aga hea et ikka võit tuli
                                Olen see kes olen

Kommentaar

Working...
                                X