Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Jelle Goes

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Jelle Goes\'

Algselt postitas god

Jelle ei valinudki Ronaldinhiot maailma parimaks! paras ronnyle! ma ei oleks kah valinud! Gerrard on loomulikult kõikse parim... nagu Jelle ütles ta ei ole meeskonna mängija. paras staaritseja on!
    Kuule, sul on vist profiilis oma sünniaasta valesti läinud natuke. Äkki parandad ära.
    armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Tavaliselt riputab küll smutt huvitavaid uudiseid ja linke, kuid täna tuleb seda tema asemel teha:

Eesti vutikoondis saab hollandlasest abitreeneri

Kommentaar

Algselt postitas Raimo

Tavaliselt riputab küll smutt huvitavaid uudiseid ja linke, kuid täna tuleb seda tema asemel teha:

Eesti vutikoondis saab hollandlasest abitreeneri
        Meeldiv uudis, äkki on tegu ka võimaliku tulevase peatreeneriga?

Kommentaar

Täna siis teles teatas Jelle , et abilise näol on tegemist Bart Logchies-iga kes on hetkel
          Hollandi esiliiga klubi HFC Haarlemi abitreener.

Kommentaar

PALJU ÕNNE SÜNNIPÄEVAKS!

Kommentaar

Jelle saavutused

Jelle sai meie koondise peatreeneriks 2004.a. oktoobris. Seega on mees saanud juba kaks aastat koondisevankrit vedada. Viskasks pilgu peale meie koondise ja jelle saavutustele selle aja jooksul.

Mängitud on 20 mängu, millest võitnud oleme 4, viigistanud 5 ning kaotanud 11.

Meie oleme löönud 17 väravat, meile on löödud 27 väravat.

Võitnud oleme Lätit, Liechtensteini, Bosnia-Hertsegoviinat ja Luksemburgi. Ainsa punkti MM valikgrupis meist eespool lõpetanutest röövisime Venemaa vastu. Meist eespool olnud meeskondade vastu suutsime lüüa 2 väravat. Viimase võidu sai Eesti täpselt aasta tagasi, kui alistati Luksemburg.

Kui edasiminek ongi, siis tulemustes see igatahes ei kajastu.

Kommentaar

Jelle Goes Eesti U21 peatreeneri kohal (2001-2004)
                14 ametlikut mängut; 0 võidu-4 viiki-10 kaotust

Kommentaar

Mängu pilt on paranenud kuid jah tulemused on sitad. Kas keegi pakub kedagi uut peatreeneri kohale, kes olels nõus EESTI koondist vedama?

Kommentaar

Ega see Eesti koondise treeneri koht just väga ligi ei tõmba ma kardan.
                    The only sensible way to live in this world is without rules! - The Joker.
                    If you're good at something, never do it for free - See above.
                    I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger - See above.

Kommentaar

Algselt postitas HABE Vaata postitust
                      Mängu pilt on paranenud kuid jah tulemused on sitad. Kas keegi pakub kedagi uut peatreeneri kohale, kes olels nõus EESTI koondist vedama?
                      Küsi eestimehe ja tema lahmijatest jüngrite käest, küll nemad juba teavad..

Kommentaar

ma usun et eestimees on lausa nii kõva kutt, et pakub ikka ennast. Esiründajaks paneb ka ennast koos Ats Purjega ja EJL president peaks ka tema olema.

Kommentaar

jelle came, jelle saw, jelle went

Kommentaar

Algselt postitas runno Vaata postitust
                            Küsi eestimehe ja tema lahmijatest jüngrite käest, küll nemad juba teavad..
                            köhh kähh ..mujal riigis oleks selline treener ära peedistatud ainult eestis on hoiakud sellised " nu jah kaotasime mis siis? mis siis et paremaid mehi ei võeta koondise (vosko, vasisljev)" guus hiddinkit ründavad meedia ja mclarenit aga meie meedia ja üldsus, mis siis et koondises on mees kes pole 2 a jooksul kordagi liigat mänginud, nüüd 3ndal aastal mängind 3 mängu juhuuuuuuuuuu....rünno sa mine kummarda jellet edasi..pole tulemusi pole ka treenerit ja tema otsused on lollid nagu ikka. kui keegi suudaks mulle ära seletada miks voksot või vassiljevit pole vms miks terja mängib ja miks mitte klavan ei mängiks vasakul äärel, siis ma võtan kõik sõnad tagasi?? ollakse rahul mõttetustega ei millegi muuga....pole tulemust pole ka treenerit

Kommentaar

Sorry, mees, aga sa oled idioot. Esiteks, ära võrdle võrreldamatut. Teiseks, kui arvad, et Purje, Voskoboinikovi ja Vassiljevi mängupanek paneks Eesti usinalt valiksarjades punkte koguma, siis eksid sa rängalt. Ja palun, ära sunni mind sellele postitusele vastama
                              Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

tegelt ei ole ju asi see, kes mangib, kes mitte. asi on selles, et pea alati on kusitav, kas Eesti meeskond on hetkel oma parimas koosseisus valjakul. ma kordan- kusitav. voib ka oelda- kaheldav. samas ka ma ei nae treeneri poolt mingeid taktikalisi muutusi. ja tulemusi pole ju selliseid, mis neid muutusi ei lubaks teha. ma saan siis aru, et sa voidad pidevalt ja voitjate meeskonda ei muudeta. jah, ma tean et ma pole treener ja tuleb jatta treeneritoo ikkagi treenerile.
                                Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Working...
                                X