Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
mina arvan, et sellepeale ei maksa loota, et Venemaa selle mängu Eesti fännidele nii kergelt kätte toob. meenutame või eelmist aastat. sellest on muidugi kahju, et Venemaa sellest nii suure numbri teeb ja seda üle tähtsustab(või ainult mina saan aru, et nad seda poliitiliselt võtavad?).
Ühtlasi võiks ja Horvaadid ja Makedoonia ära külastada, kuna mängud nii lähestikkugi on. Ja kindlasti siis Inglsmaa.
selleks ajaks tuleb kindlasti puhkus välja rääkida, ning eelnevalt suvel palju pappi teenida
mina tahaks kõige rohkem Karlsson Katusel näha aga näet multikas lõpetati etv pealt ära.
keda huvitab, keda te näha tahate, neid jobusi näeb telkus kah. mina thaks näha Eesti võitu.
Eesti surub kõik vastased vastu muru
ja teeb neist üldse saepuru.
Keda huvitab mida sina näha tahad? okei tegelt jah eesti võit oleks tore aga liiga võimatu vist siiski, ise üritan kohal olla ja teha kõik et Eesti võidaks:P
ja siuksed vennad, kes ei vaevu isegi uurima millal mäng on või kellel ple piletite müügist aimugi (s.t. nad ple varem mängul käind järleikult.. oih vabanust.. portugalil ikka käisid.. ja äkki hollandil kah), lähevad inglise mängule ju aind becksi ja teiste staaride pärast...
see ei tähenda tegelikult, et nad eesti poolt ei oleks, mul on palju tuttavaid kes käivad kah aind \"tähtsamatel\" mängudel (ja karjuvad hästi) ja kes muidu elavad tulihingeliselt teleka ees kaasa. Aga halb maik on ikkagi asjal juures, sest kui need vennad, kes käivad ka igal sõprusmängul olenemata mängu tähtsusetusest, jääks nüüd piletist ilma, siis on see kaotus kogu staadioni atmösfäärile ja seepärast peakski olema hooajapilet või midagi sellist
mõttetu sõnavõtt minu poolt, aga vastik hakkas neid mõningasi kommentaare lugedes
midagi teemasse kah: et minu arvates olid mängude aegade läbirääkimised eestile ikkagi üliedukad, näiteks see, et make ja iirsaeli mängud said sellisele ajale, kus meie meestel hooaeg käsil ja kõik heas vormis (loodame, et mitte vigased) ja muidugi venemaa märtsi lõpus jällegi- kuigi meie meestel alles hooaja algus, sis ka venelastel sama teema- tippvormi ajal oleks meil nendega raskem (kusjuures alles nüüd avastasin, et vene mäng on minu sünnipäeval). andorrale peakime me nagunii koguaeg ära tegema.
(mõnes kohas küll mainitud, et inglise ja horvaatia mängud liiga tihedalt, aga ka teistel on selliseid lühikeste vahedaga mänge, kusjuures veel nii et vahele jääb pikk reis, meie sõit skopjest zagrebi on selle kõrval väike asi)
ühesõnaga tubli jelle
Kommentaar