Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

EM 2008 alagrupid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'EM 2008 alagrupid\'

Eesti-Inglismaa piletid tulevad müüki paketina.Pakett sisaldab 6 mängu piletit,maksab 1500krooni.Sellega tahetakse ära hoida spekuleerimist.
    Tundus väga positiivne idee,sest saab korraga kodumängu piletid ära osta,säästa närve ja aega.Tõsised jalkafännid leiavad ikka selle raha ja ostavad paketi ära,õlle raha võib natuke väheseks jääda ainult.

Kommentaar

Algselt postitas vaanaatik

Eesti-Inglismaa piletid tulevad müüki paketina.Pakett sisaldab 6 mängu piletit,maksab 1500krooni.Sellega tahetakse ära hoida spekuleerimist.
      Tundus väga positiivne idee,sest saab korraga kodumängu piletid ära osta,säästa närve ja aega.Tõsised jalkafännid leiavad ikka selle raha ja ostavad paketi ära,õlle raha võib natuke väheseks jääda ainult.
      Minu arust rumal otsus. : Vaatama tulevad need inimesed kes nagunii käivad, kuid uusi vaatajaid ei tule juurde. Võtaks lapsegi kaasa, kuid kõikidele mängudele ei tule ta kindlasti. Ja juba praegu teada,et endalegi ei sobi kõik kuus mängupäeva(kahjuks just mäng Inglismaaga).
      See otsus ei propageeri jalgpalli, vaid peletab eemale inimesi, kes oleksid natukenegi huvitatud jalgpallist.
      Spekuleeritakse nagunii. Müüakse terve pakett eesti-inglise mänguks inglastele maha ja saadakse ikka vaheltkasu. On see siis parem variant?

Kommentaar

Algselt postitas purjutaja

Minu arust rumal otsus. : Vaatama tulevad need inimesed kes nagunii käivad, kuid uusi vaatajaid ei tule juurde. Võtaks lapsegi kaasa, kuid kõikidele mängudele ei tule ta kindlasti. Ja juba praegu teada,et endalegi ei sobi kõik kuus mängupäeva(kahjuks just mäng Inglismaaga).
        See otsus ei propageeri jalgpalli, vaid peletab eemale inimesi, kes oleksid natukenegi huvitatud jalgpallist.
        Spekuleeritakse nagunii. Müüakse terve pakett eesti-inglise mänguks inglastele maha ja saadakse ikka vaheltkasu. On see siis parem variant?
        Ses suhtes on sul täiesti õigus,et paljudele ei sobi kõik kuupäevad kahjuks.Osad on tööl,puhkusel välismaal,õpivad või mis iganes.Ma olen suutnud küll praegu kõik tesied tegevused seniks kõrvale jätta,kui mäng toimub,aga arvatavasti tuleb ka mingitel põhjustel mängudest loobuda.
        Siiski ma arvan,et spekuleerimist on vähem,sest inglased vist ei hakkaks 2000 krooniga seda paketti ostma(oletusel ,et spekuleerija võtab 500 vahelt),kuid krt seda teab,neil on raha jalaga segada ja peaasi,et mängu näevad.
        See,et piletid paketina müüki tulevad,pole ka veel kindel,vb muudetakse asi uuesti ära.

Kommentaar

no kuulge, härrased, egas kõiki pileteid paketina nagunii maha ei müüda, miski osa tuleb ka üksikpiletitena müüki. kohti saab olema ju ca 14000. aga eks sellised pakettpiletid pidid varem või hiljem tulema, sest nõudluse suurenedes tuleb hakata näo järgi valima. mind isiklikult huvitab, kas selle paketi sisse hakkavad kuuluma ka sõprusmängud või jääbki ainult 6 mängu vaatamisõigus? viimane variant on küll nukker, sest nii tuleks üksikpiletite ostmine odavam kui pakett, arvestades, et pileti hind üle 250 eegu ei tõuse ja osad mängud on odavamad.

Kommentaar

http://www.nali.postimees.ee/310306/naljakulg.php?SECT=karikatuur

Kommentaar

Ka minuarust on tegemist väga nõrga otsusega, ainult Inglismaa mängu pärast siduda ka teised 5 mängu, loodetavasti ikka valikmängu, mitte sõpakas \"udmurdidega\".

Ütleme, et olen vähe jõukamal järjel kodanik, ostan suure möllu pärast selle 1500.- paketti, et näha mängu Inglismaaga. Olen kindel, et teised mängud enamiku neis paketti ostjates ei koti, see tähendab pole aega, huvi või tahtmist neid külastada.

See tähendab seda, et enamik kodumängudest tuleb koondisel mängida pooltühjade tribüünide ees, sest 1500.- kroonised paketid ostetakse ära niikuini ja enamus nendest ostjates peale ühe kahe mängu nendest paketis sisalduvatest mängudest ei külasta.
              Kurb!
              Pigem võiks selle Inglismaa mängu piletit ikka eraldi müüa, ilma teiste mängudega sidumata. Ütleme 1000.- 1500.- tk.

Kommentaar

Minu meelest pole see üldse paha idee. Piletipakettide arvu peaks lihtsalt piirama. Ostaks isegi selle ära, kui Eesti riik ei oleks avastanud, et nad kangesti tahavad suvest alates mu järgmised 8 kuud ära sisustada.

Selles suhtes on see EJLi piletipoliitika täiesti õige, et esmasjärjekorras pakutakse ostmisvõimalusi regulaarsetele staadionilkäijatele (hooajapilet ja klubide/Jalgpallihaigla kaudu müük). Ei pea Eesti koondise toetajad koos lihtsalt Beckhami näha tahtjatega piletite tavamüüki tulemise hommikul järjekordades seisma. Minu meelest on see täitsa ära teenitud mugavus. Ja teisteks kodumängudeks pileti saamisega ei tohiks ka tavamüügist probleemi tekkida - nii et saab paariks mänguks ka lapse-naise-vutikauged sõbrad kaasa võtta ilma et neile peaks ka hooajapileti muretsema, kui see endal olemas. Vaevalt, et neid pakette nüüd nii palju sellistele inimestele satub, kes ainult Inglismaaga mängu näha tahavad ja sellepärast keegi teistes mängudes staadioni uksetaha jääb. Enamustel kodumängudel on siiski ruumi kahjuks enam kui küll.

Kommentaar

Algselt postitas sitys
                  See tähendab seda, et enamik kodumängudest tuleb koondisel mängida pooltühjade tribüünide ees, sest 1500.- kroonised paketid ostetakse ära niikuini ja enamus nendest ostjates peale ühe kahe mängu nendest paketis sisalduvatest mängudest ei külasta.
                  Kurb!
                  Tavaliselt on Andorra suguste meeskondade vastu staadion publikust pungil? Isegi kui mingi osa huvitub sealt paketist ainult mõnest mängust, arvan et keskmine staadionitäituvus tõuseb siiski oluliselt.

Ja mida ma juba varemgi maininud olen, on positiivne veel see, et Venemaa vastu peaks sellise süsteemiga müük meile võrreldes eelmiste kohtumistega tunduvalt sinisema staadioni andma.

Kommentaar

Eeldatavasti on paketiostjal võimalik mingi konkreetse kodumängu külastamise õigus nö edasi delegeerida, kui tal mingil põhjusel ei ole võimalik üht või teist mängu külastada. Minu jaoks on tegemist pseudoprobleemiga. Teine aspekt on muidugi see, et mismoodi see pakett välja nägema hakkab: et kas tegemist on piletiraamatuga, kus sees eraldi pilet igale mängule või on ainult üks pass kõikidele kohtumistele? Esimesel juhul ei peaks ainult Inglismaast huvitatul olema mingi probleem ülejäänud eraldi maha müüa. Ühesõnaga natuke ebaselge kogu see teema veel, lõpetades infoga, mil viisil ja millal pannakse müüki pakettidest üle jäänud kohad.
                    Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Üldiselt võiksid meie armastatud meediaväljaanded, näiteks kasvõi Postimees (hint-hint), üheselt ja selgelt välja öelda, et Inglismaa mängu üksikpiletid tulevad ka müüki. Peale pakettide müügi lõppu. Mina sellist lõiku üheski seniloetud uudises ei näinud.

Pole vaja, et mingid närvilised ent jõukad Inglismaa fännid hakkaksid nende pakettide ümber mõttetult kära tekitama ja kokku ostma ühe mängu pärast. Aga kommentaarides oli näha, et nii mõnelgi oli selline plaan.

Samas, võib-olla olen mina valesti aru saanud ja ongi plaanitud nii, et kõik piletid müüaks paketina ja üksikpileteid ei tule. Eks see tuleks ennem välja selgitada. Samas, sellise plaani väljamõtleja on küll öösel lõvi unes näinud ja unustanud hommikul oma kahte tassikest reaalsustaju joomata.

Edit: Ok, teises teemas on seda küsimust juba käsitletud. Las jääb siis siia kah, ehk mõjub paremini.

Kommentaar

Olen 100% kindel, et üksikmüüki need piletid ei jõua.( kui vägisi mingit numbrit ei panda sinna) No kuulge Eurovisiooni finaalkontserdi piletid maksid 3000-5000 ja kõik müüdi läbi. Kui keegi tõsimeeli arvab, et Inglismaa mänguks ei müüda 1500.- krooniga kõiki pileteid välja, siis soovitan ärist väga kaugele hoida.

Algselt postitas vrz

Minu meelest pole see üldse paha idee. Piletipakettide arvu peaks lihtsalt piirama. Ostaks isegi selle ära, kui Eesti riik ei oleks avastanud, et nad kangesti tahavad suvest alates mu järgmised 8 kuud ära sisustada.

Selles suhtes on see EJLi piletipoliitika täiesti õige, et esmasjärjekorras pakutakse ostmisvõimalusi regulaarsetele staadionilkäijatele (hooajapilet ja klubide/Jalgpallihaigla kaudu müük). Ei pea Eesti koondise toetajad koos lihtsalt Beckhami näha tahtjatega piletite tavamüüki tulemise hommikul järjekordades seisma. Minu meelest on see täitsa ära teenitud mugavus. Ja teisteks kodumängudeks pileti saamisega ei tohiks ka tavamüügist probleemi tekkida - nii et saab paariks mänguks ka lapse-naise-vutikauged sõbrad kaasa võtta ilma et neile peaks ka hooajapileti muretsema, kui see endal olemas. Vaevalt, et neid pakette nüüd nii palju sellistele inimestele satub, kes ainult Inglismaaga mängu näha tahavad ja sellepärast keegi teistes mängudes staadioni uksetaha jääb. Enamustel kodumängudel on siiski ruumi kahjuks enam kui küll.

Kommentaar

Algselt postitas sitys
                          Olen 100% kindel, et üksikmüüki need piletid ei jõua.( kui vägisi mingit numbrit ei panda sinna) No kuulge Eurovisiooni finaalkontserdi piletid maksid 3000-5000 ja kõik müüdi läbi. Kui keegi tõsimeeli arvab, et Inglismaa mänguks ei müüda 1500.- krooniga kõiki pileteid välja, siis soovitan ärist väga kaugele hoida.
                          Seda enam on tähtis mitte paanikat tekitada ja jätta inimestele petlik kujutlus, et Inglismaa pileteid on võimalik ka üksikmüügist ja soodsamalt osta, et nad tarbetult pakette fännid nina eest ära ei ostaks.

Kommentaar

Venemaa võtab Eestit vastu ikkagi Moskvas.

Nojah, seda oligi arvata

Kommentaar

Algselt postitas Diana

Nojah, seda oligi arvata
                              Hea, et jälle Krasnodar\'is pole
                              Moskva on oma olemuselt ikkagi tsivilisatsioon, mitte perifeeria pärapõrgus.
                              Närige pori !

Kommentaar

Algselt postitas Diana

Nojah, seda oligi arvata
                                pole kõige hullem variant sest Moskvasse saab ka kergesti rongiga...kuid see vajaks organiseerimist,eelkõige just turvalisuse tagamiseks
                                ehk saab seekord siis teoks koostöös eesti raudteega fännirong suure idanaabri juurde..
                                sigpic

Kommentaar

Working...
                                X