Fännipäevik
Soccerneti avalehel on see saanud päris tulist kriitikat. Milline on teie arvamus asjast, kes te ka ise reisil kaasas käisite? Kas pingutasin tõesti üle?
Soccerneti avalehel on see saanud päris tulist kriitikat. Milline on teie arvamus asjast, kes te ka ise reisil kaasas käisite? Kas pingutasin tõesti üle?
.
ei näe ma suurt eetika rikkumist teiste tegelaste mainimisel, vist oleneb kontekstist...
ja vutt koos käivad, on muidugi vana tõde. Aga. Vahe, ja mitte väike, seisneb tarbitava alko koguses. Tunnistan täiesti ausalt, et ei ole ka ise Lillekülas tribüünil kordagi purukaine olnud. Aga samas üle kolme õlle ka ei võta, sest tean ise väga hästi, et sealt ülespoole hakkab esinema puudujääke nii kõnes kui koordinatsioonis
Ja mängu jälgimine saab tugevasti häiritud - nii minu enda kui tõenäoliselt ka nii mõnegi teise jaoks. Point siis selles, et mõne jaoks ei näi eksisteerivat vahepealset varianti täiskarskluse ja enda lukku tõmbamise vahel - kes padujoomist kritiseerib, on kohe silmakirjalik ja maeiteamiskõikveel. Aga purjus inimesega on tavaliselt see põhiline häda, et mis endale tundub hetkel igati OK tegevus, on teiste jaoks sageli ebameeldiv. Think about it - ja katsuge aru saada staadiumite \"väike sakk sees\" ning \"alkohol kontrollib mõistust\" vahest.
Mis on ju iseenesest positiivne. Ma olen täiesti kindel, et kogu see reis ei olnud sinu, sinu sõprade ja kõigi teiste fännide poolt ainult üks suur tinutamine ning esikohal oli ikkagi mäng, aga sellest tekstist jääb kahjuks veits vastupidine mulje. Ja just seepärast ei sobi lugu antud kujul ka hästi soccerneti esilehele, sest olgu või \"fännidelt ja fännidele\" tehtud sait, aga see on siiski kujunenud Eesti vuti \"hääletoruks\" ja siin ei maksa jätta muljet fännidest kui joodikukarjast - eriti veel seetõttu, et tegelikult asi ju üldse nii ei olegi.
Kommentaar