Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Fännipäevik

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Fännipäevik\'

Algselt postitas ROOTSI KUNN
    Ma kohe ootan ,millal kaarnad ükskord minu tõrviku-keisi üles võtavad. Selle kallal saaks ka tükk aega kiunuda ja igasugu teooriaid aretada.
    Selle kallal pole midagi kiunuda ega aretada, sest kui sa staadionil tõrviku süütasid, käitusid sa konkreetselt valesti.

Päevik on päevik. Asi, mille kallal nüüd viriseda.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas ROOTSI KUNN

Oma arvamuse panin küll juba originaali juurde kirja aga ei saa mainimata jätta ,et mida aasta edasi seda rohkem vingumist ma kuulen ,kui keegi ausalt ja reaalselt midagi ütleb. Võibolla ilukirjanduslikust aspektist pole ,,päevik tõesti suurem asi romaan aga huvitav ikkagi lugeda.
      Ma kohe ootan ,millal kaarnad ükskord minu tõrviku-keisi üles võtavad :P Selle kallal saaks ka tükk aega kiunuda ja igasugu teooriaid aretada.
      yhes teises teemas sa lubasid pikema kokkuvõtte teha oma seiklustest... ootan juba pikkisilmi seda

Kommentaar

Kõik räägivad siin alkoholist ja selle kogustest jne. Kas sellest tekstist tõesti jääb mulje, et tegemist on padujoodiku päevikuga. Mina küll kahtlen kas kõnealune noormees tõsiselt täis olekus oleks olnud võimeline jutus toodud üksikasju mäletama ja neid adekvaatselt kirjeldama.
        Ma kipun arvama, et jutu point on antud juhul lugeja silmades. Mina näiteks nägin selles lihtsalt ühe fänni ettevõtmiste kirjeldust. Mõni teine nägi selles padujoomist ja laaberdamist.
        Nüüd toodakse kindlasti näitena autode peale urineerimine. Ma vean kihla, et siin ei ole kedagi kes poleks kunagi looduses põit tühjendanud. Keset linna on seda märksa keerulisem lihtsalt teha ja seega tuleb põõsaste asemel enda ja tegevuse varjamiseks autosi kasutada. Ei püüdnud nad ju meelega bensupaaki lasta ega roninud katusele, et effekt suurem oleks ja kaetud pind ulatuslikum.

Kommentaar

Krt.. Mida need kommenteerijad kolumnilt ootasid siis, mänguraportit või?
          ei salli neid anonüümseid tattipritsivaid tüüpe, kellel päevast päeva Delfis kätt harjutades on tekkinud teatud demagoogiline sõnaosavus.. Sellistega ei jõua ja siis ära vaielda, kui kogu maailma aeg käes.. Mulle see jutt LadLit stiilis jutt meeldis. Pane edasi Mazz.
          Siiski mõtlen, et päris hea, et enne Soomet õnnestus haigeks jääda..

P.S. sellised kommentaatorid on ka põhjus miks ma vaid haruarva loen esilehe uudistele lisatud kommentaare..

Kommentaar

Seda vingumist on tõesti palju.
            Mõnele ei meeldi sõna neeger kui neegrile öeldakse et neeger ei käperdaks, mõni läheb keema sõna tõrvik ja Rootsi Kunn peale. Ja nüüd siis veel fännipäevik.
            Eks ükskord õnnestub ka tõrvikud põlema panna ja fännipäevikut oli tore lugeda iseasi kas ta just esilehel peab olema. Ei näe küll virisemiseks ja vingumiseks põhjust.

Kommentaar

See oli väga lahe jutt. Minule igatahes meeldis, jätka samas vaimus. Selliseid asju on väga huvitav lugeda.
              Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

Algselt postitas Sen

Mõnele ei meeldi sõna neeger kui neegrile öeldakse et neeger ei käperdaks. Ja nüüd siis veel fännipäevik.
                oot, milles sa siin analoogiat näed?

Kommentaar

Algselt postitas dannar

Algselt postitas Sen

Mõnele ei meeldi sõna neeger kui neegrile öeldakse et neeger ei käperdaks. Ja nüüd siis veel fännipäevik.
                  Analoogiat näengi vingumises. Neegrile ei tohi neeger öelda ja teda korrale kutsuda, fännipäevikus liiga palju joomist jne. Inimesed on muidugi erinevad aga mina näen siin ainult vingumist.

Kommentaar

mina käisin ka sellel matkal ja kogesin neid võrratuid järjekordi ja pea samasugust staadionile minekut.
                    mulle meeldis. väga lahe oli ju, ma ei saa aru, milles probleem - päevik oli ju igati vägev ja lugedes meenus hulganisti lahedaid olukordi (eriti see ettekandja probl - käis meiegi laudkonna juurest läbi).
                    loomulikult peaks see traditsiooniks saama

Kommentaar

minu arust see ei sobinud uudisena. mingi blog või selline oleks sobivam. kuigi mu enda kogemused olid suhteliselt analoogsed oli jutt kuidagi jama minu jaoks. mingit erilist peenet huumorit ka ma ära ei tabanud. hindan siin suht emotsioonide baasil ja süveneda ei viici.
                      igatahes minu point on et \"käisin soomes joomatripil\" ei sobi uudiste hulka. muidu täiesti tervitatav aktiivsus.
                      jokers to the right
                      clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas Sen

Algselt postitas dannar

Algselt postitas Sen

Inimesed on muidugi erinevad aga mina näen siin ainult vingumist.
                        Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.

Kommentaar

Kahju jah, et mõned(paljud) alkohoolikud(ei, mitte alkohoolikud vaid lihtsalt, ju nõu, jobud) ennast jalgpallifännideks on maskeerinud ja hehehehe mine MUNNI kui täis ma olin sa ei kujuta ette ma panin bussi trepil sellise ROBLE maha ja käivad reisidel ennast täis joomas ja tihti magavad tribüünidel.

Kommentaar

ah ära seleta

Kommentaar

potentsiaalsed 7300 inimest kes teil siin reganud on on siiski arvestav hulk inimesi voi kuidasi, nii et pelgalt uhe vaikse klubi lehega teil siin kull tegemist ei ole...
                              torvikust niipalju ,et vedas siis, et see soprusmang oli, muidu oleks eesti jalgpalliliit vist kopsaka trahvi saanud kaela
                              ja kui siin olete onnelikud, et jelle kais teid tanamas, siis vaevalt tanab ta teid, just teid, kes te olete seal purupurjus lallamas statal ja monel on veel torvik kaes..
                              ja neeger on rassistlik valjend siiski, usas void sa selle eest kohtulikult karistatud saada
                              Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo

ja neeger on rassistlik valjend siiski, usas void sa selle eest kohtulikult karistatud saada
                                http://www.epl.ee/artikkel_220410.html&Com=1

Neeger,neeger,neeger,neeger
                                Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.

Kommentaar

Working...
                                X