Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Fännipäevik

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Fännipäevik\'

Algselt postitas päkapikk

Algselt postitas lorenzo

ja neeger on rassistlik valjend siiski, usas void sa selle eest kohtulikult karistatud saada
    http://www.epl.ee/artikkel_220410.html&Com=1

Neeger,neeger,neeger,neeger
    Kas sa oled lihtsalt rumal või teeskled? Võtmesõnaks on ehk \"keeleruum\".
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Martin

Algselt postitas lorenzo

ja neeger on rassistlik valjend siiski, usas void sa selle eest kohtulikult karistatud saada

aga USAS ei möliseks keegi minu kallal.
      Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.

Kommentaar

Algselt postitas Martin

Algselt postitas lorenzo

Aga sa ei ole USAs praegu Raiko

Kommentaar

Algselt postitas 17

Algselt postitas Martin

Algselt postitas lorenzo

Aga sa ei ole USAs praegu Raiko
          Mina ju tean seda,aga kas ka teised seda teavad?Pole vaja võrrelda Eestit ja usa-d.
          Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.

Kommentaar

Ma usun, et ma oleks suutnud isegi natuke kirevama jutu välja mõelda Lühidalt: alustasime oma jalgapallireisi reede õhtul pisikese rummikoksiga minu juures, külastades õhtu ja öö jooksul mitmeid lõbustusasutusi. Sadamasse jõudes kell 7.00 ei olnud veel magama saanud, hetkeks tekkis ka nõrkuse hetk, kuid sadamas sadu sinisärke nähes emotsioon kohe tõusis. Kajutis haaras uni siiski võimust, ja ärgates oli tunda isegi kerget peavalu, mille tõrjusime järelejäänud rummiga. Kuna peamiseks energiaallikaks oli seekord tõesti alkohol (tavaliselt käin mängudel ikka kaine peaga), siis Hesasse jõudes olid akud siiski tühjaks saamas. Õnneks paar nooremat fänni loovutasid meile oma õlled (ilma vägivallata), mis tegi tuju kohe rõõmsamaks ja võttis laulu lahti. Teepeal külastasime mitmeid vaatamisväärsusi: nagu näiteks Mannerheimi Mäkdonni ja Alepa säästupoodi. Mängu emotsioon küttis tuju veel ülevamaks. mäng oli ju iseenesest tore. Kuna Hesa rohkem eriti huvipakkuv polnud siis laekusime lõpuks Katajanoka terminali 4 korruse baari, kus meil oli 3h veel laeva väljumiseni. Kuna EUR lausa sügeles taskus, siis sõber Andrek haaras kohe 3 jäägermeistrit, millele sekundeerisin taaskord rummikokteilidega. Laeva väljumiseks olime suutnud taastada endise töörütmi. Kuna raha tõesti hakkas igalt poolt otsa saama, siis tegime 1 EUR müntidest mänguautomaatides natuke raha juurde ja õhtu jätkus juba showbaaris, kus meie üllatuseks oli pakkumine 6 EUR= 1 õlu+1jääger. Tantsides ja lauldes ja eksistentsiaalsetel teemadel intelligentset vestlust arendades jõudsime Tallinna, kus sadamas sai lauldud veel viimased hitid nagu: Suomi on Jääkiekkon Maaillmamestari, Lennä Nükasen Matti, lennää!!!
            Kokkuvõttes võib öelda et reis oli äärmiselt tore, andis palju positiivset energiat ja emotsioone. EEEESTIIIIIIIIIII!!!
            Antz (FCF)

Kommentaar

Algselt postitas Antz Õnneks paar nooremat fänni loovutasid meile oma õlled (ilma vägivallata), mis tegi tuju kohe rõõmsamaks ja võttis laulu lahti.
              Higihaljad hitid nagu: \"On ainult kaks venda Roobat\", \"Suomi on jääkiekon maailmanmestari\" ja paljud teised.

Kommentaar

Lisaks tahaks tänada veel imekauneid tüdrukuid, kes võitsid meie südamed, eelkõige Birgit, tema õde Helen, kui ma õigesti mäletan ja tema ilus sõbranna Liina. Ilma teieta ei oleks meie reis olnud nii tore.
                Antz (FCF)

Kommentaar

Ma alustasin kommentaarides vingumist, jätkan siis siin ka (kasvõi siis selleks, et mitte olla anonüümne delfi kommentaator). Joomise pärast ma ei irise, eks me kõik oleme parajad topsid sellistel reisidel. Mis minnd häiris, oli see, et uudistelehel avaldatakse jutt stiilis siis tegin seda ja siis tegin seda ja siis käisime seal ja siis käisime seal. Anna andeks Mazz, no hard feelings, aga mõttetu jutt. Teine asi, kui avaldatakse oma reisimuljed foorumis või blogis. Kunagi oli see vist seltsimees Aifo, kes kirjutas legendaarselt häid ja humoristlikke lugusid reisidest, avaldades need just foorumis.

Asi muidugi millest ma aru ei saa, on see, kuidas teil need mehed, kes autode peale urineerisid, saavad selle üle uhked olla? Ausaltöeldes ma annaks ilmselt esimese lähedalasuva munakiviga sellele mehele vastu pead, kes minu autot täis laseb. Suht nilbe tegu igatahes. Ja seda ma nüüd ei usu, et seal lähedal ühtegi kangialust ega põõsast ei olnud. Lõpetuseks - see siiski pole kõige ilgem tegu, mida ma näinud olen, Slovakkias mängul käies õnnestus kahjuks näha vaatepilti, kus üks kõrgemas keseas äärmiselt mittesensuaalne naisterahvas kesklinnas keset päeva auto iluvõrele kergendas korraga nii oma pära- kui ka peensoolt. Ei olnud ilus vaade

piiss!
                  Jube Tige Kala

Kommentaar

Algselt postitas Miq

Mis mind häiris, oli see, et uudistelehel avaldatakse jutt stiilis siis tegin seda ja siis tegin seda ja siis käisime seal ja siis käisime seal. Anna andeks Mazz, no hard feelings, aga mõttetu jutt. Teine asi, kui avaldatakse oma reisimuljed foorumis või blogis.
                    Fännipäeviku sektsiooni sissejuharav lõik:

Fännipäevik sisaldab endas välisreisi kirjeldusi Eesti koondise poolehoidjate silme läbi. Selle eesmärgiks on pakkuda kaasaskäinutele äratundmisrõõmu ning populariseerida fännireise.

Päeviku sissekanded ei pretendeeri objektiivsusele, kuid tegu ei ole väljamõeldistega ja kajastamisele kuuluvad vaid tõestisündinud juhtumised ja lood.

Selle sektsiooni kaudu on igal inimesel võimalik mälestusi heietada ning oma kogemusi teistega jagada. Samuti peaks see olema lõbus lugemine ka tavainimese jaoks.

Ühesõnaga - see ei ole ju uudis ega peagi absoluutselt vastama tavalistele selle žanri nõuetele. Täpselt samamoodi nagu selles uudistelehel, nagu sa seda nimetasid, on välja toodud ka intervjuud, kolumnid, teadaanded jms, sai seal välja toodud uus žanr. Oma ebatavalisuse ja julgusega suutis see nii mõnelgi lugejal kopsu üle maksa ajada, kuid mina iseenesest ei näe selles probleemi. Nagu ka kommentaaridest näha, siis pooldajad ja vastased jagunevad laias laastus pooleks.

Sügava hip-hop-uskilikuna ei ole ma valmis tunnistama mingisuguseid tabusid ega häid tavasid, aga kuna asi puutub eelkõige Soccernetti, siis tekkis mul pärast esimesi vihaseid kommentaare küsimus, kas seda tasub ikka üleval hoida. Kui vastukaja olnuks üdini negatiivne, siis ilmselt oleksin ka allunud enamuse tahtele ja selle maha võtnud, kuid nii ei läinud.

Teine asi, kui avaldatakse oma reisimuljed foorumis või blogis. Kunagi oli see vist seltsimees Aifo, kes kirjutas legendaarselt häid ja humoristlikke lugusid reisidest, avaldades need just foorumis.
                    Miks on see teine asi, kui selline asi ripub kuskil foorumis? Ja miks ei võiks Aifo neid legendaarseid lugusid avaldada portaalis, kus kõik neid lugeda saaksid? Miks on igasugused uuendused nii pahad?

Ka kõige prestiižikamates meediaväljaannetes on palju sellelaadseid katsetusi tehtud, mis püsivad siiamaani. Kas keegi suudab mulle ära seletada, miks ei võiks see niiviisi olla?

Asi muidugi millest ma aru ei saa, on see, kuidas teil need mehed, kes autode peale urineerisid, saavad selle üle uhked olla?
                    Fännipäevik:

Limonaadil oli mõistuse üle juba täielik kontroll ja nii otsustasid neli fänni (nimesid nimetamata) süüdimatult teeäärsesse parklasse auto najale oma põit tühjendama minna. Õnneks jõudsime enne sihtmärgini, kui millegi veelgi idiootsemaga hakkama oleksime saanud ...

Uhke? Kes? Kus?

Kommentaar

Ma arvan, et kui sellise fännipäevikuga midagi populariseeritakse on see üldsuses veel kahjuks leviv väärarusaam jalgpallifännist kui alati purjus laaberdavast, kusevast ja kaklevast sileajust. Selline jutt fännipäevikus saab enamasti imponeerida vaid inimestele, kes sellist käitumist normaalseks peavad. Mina pidasin sellist käitumist normaalseks viimati 10. klassis, kuid see on minu enda isiklik tragöödia.

Leian, et kui kogu soccerneti portaali ja fännipäeviku eesmärk on jalgpalli ja jalgpallifänluse populariseerimine, siis on sellise sisuga fännipäeviku avaldamise ainsaks tagajärjeks see, et jalgpallikaugematel inimestel kinnistubki eelnimetatud väärarusaam.

Juhul, kui sellise kirjatüki eesmärk on populariseerida jalgpallifänlust, siis populariseeritakse seda ilmselt vaid põhikoolinoorte seas, kes leiavadki, et on ilgelt vahva kasvõi A\'le Coq Arenal purupurjus olles mänge vaatamas käia ning igast paska platsile loopida. Seda olen ma viimastes maavõistlusmängudes kahetsusväärselt palju näinud.

Kommentaar

vaadake jah enne kui midagi avaldate et kes teil siin lugejad on...
                        samasugust teksti pole ju mõtet a la Tähekesse toppida või kuidas?

Kommentaar

Algselt postitas Darren

Ma arvan, et kui sellise fännipäevikuga midagi populariseeritakse on see üldsuses veel kahjuks leviv väärarusaam jalgpallifännist kui alati purjus laaberdavast, kusevast ja kaklevast sileajust. Selline jutt fännipäevikus saab enamasti imponeerida vaid inimestele, kes sellist käitumist normaalseks peavad. Mina pidasin sellist käitumist normaalseks viimati 10. klassis, kuid see on minu enda isiklik tragöödia.

Leian, et kui kogu soccerneti portaali ja fännipäeviku eesmärk on jalgpalli ja jalgpallifänluse populariseerimine, siis on sellise sisuga fännipäeviku avaldamise ainsaks tagajärjeks see, et jalgpallikaugematel inimestel kinnistubki eelnimetatud väärarusaam.

Juhul, kui sellise kirjatüki eesmärk on populariseerida jalgpallifänlust, siis populariseeritakse seda ilmselt vaid põhikoolinoorte seas, kes leiavadki, et on ilgelt vahva kasvõi A\'le Coq Arenal purupurjus olles mänge vaatamas käia ning igast paska platsile loopida. Seda olen ma viimastes maavõistlusmängudes kahetsusväärselt palju näinud.
                          No siis tuleb fännipäeviku teosele lihtsalt \"tärn\"taha panna ja lisada,et \"alla 18a.keelatud\" lugeda.Ega siis keegi alaealisele sellist käitumist peale suru.Oli ju jalgpallipidu ja mõnedel kukkus nii,teistel naa välja.Meie vutifänlus veel suht lapsekingades,ikka leidub kitsaskohti.Kuid kaldun arvama,et väga suurel protsendil kukkus see reis just nii välja nagu seal päevikus kirjas,noh,väikeste erinevustega.Nii,et täiesti tõestisündinud lugu,milleks tõde varjata?
                          Kapten Trumm

Kommentaar

Üldiselt nõustun täiesti härra Darren`iga, sest fakt on see, et kui paljudel inimestel on väärastunud arusaam sellest, kuidas vutifännid ainult joovad end korrapäraselt ja samas kordumatult pilti ning sigatsedes (tahan-kusen-volvo-kapotile, tahan-situn-kajutis-kraanikaussi jms) ringi kulgevad. Sigatsemiseks paremat kasvulava kui piiritagune riik on raske leida. Tuleb tunnistada, et endalgi on ette tulnud väga kentsakaid ja ulmenaljakaid olukordi seoses mängudega ükskõik, kas kodus või võõrsil. Kino peab saama, aga teiste inimeste vara ma siiski pole kiirustanud oma väljaheidetega rüvetama.
                            Isiklikult küll neid asjaosalisi ei tunne, kellest elavalt juttu oli \"Fännipäevikus\", aga kaldun arvama, et tegemist on nooremate tegelastega, kellel on lihtsalt vaja hullult esineda ja oma etteastetega nn \"igifännidele\" (nt. Papa, Rootsi Kunn, Kojamees) muljet avaldada ning viimaste tunnustust võita. Sellessuhtes mul on väga kahju, et Papa on kaotamas oma endist teravust. Olen isegi omal ajal mõned korrad ülisoliidset verbaalpeksu saanud. Mingi moment jõuab teilegi kohale, et pole mõtet meie mainet täis sittuda teiste riikide vutifännide seas. Olid ilusad ajad kui sai hollandlaste ja iirlastega peetud pallilahinguid Tallinna Raekoja esisel munakivisillutisel, hiljem koos kõrtsus maailma paremaks räägitud ja napsutatud, massikogunemised Tammsaare pargis, suurejoonelised rongkäigud staadionile jne jne. Need olid ajad, kus fänn teadis igat fänni nägupidi ja kõik teretasid kõiki. Viimase paari aastaga on kahjuks jäänud kogunemised, rongkäigud jms teemakohased rahvaspordiüritused ikka väga kehvaks. Kohati jääb mulje, et koguda suudetakse end ainult välismängude tarvis. Millest selline muutus? Ilmselt ei tea päris täpset vastust sellele küsimusele mitte keegi ja põhjuseid on mitmeid.
                            Ilmselgelt läks teemaga seonduv jutt sujuvalt üle teemaga mitteseonduvaks jutuks, aga mu point on selles, et kui varem tehti kõike koos ja sama malli järgi, siis enam see nii ei ole. Tobe muidugi olekski, kui 800 sinisärki käiks käest kinni igal pool, aga käituda võiks siiski sama malli järgi. Ott Pruun on kunagi tindiga paberile kribanud selle teema kohta, soovitaks kõigil leida need paar minutit selle kirjutise leidmiseks ja läbi lugemiseks ning veel paar minutit selleks, et mõelda sellele, kuidas viimastel ängudel käitunud olete.
                            Kindlasti tekkis teil kõigil küsimus, et kes kurat ma selline olen ja miks ma siin tulen moraali lugema ja blablabla. Samasugune fänn nagu teiegi, aga selline vinguja-viriseja-iniseja, kes soovib, et sinisärkidest üle maailma räägitaks kui end korralikult üleval pidavatest (ma ei pea silmas alkoholi mittepruukimist, vaid lihtsalt kultuurset käitumist vastavalt kainusastmele) fännidest, kes Eestis on külalislahked ja kellele samasuguse külalislahkusega meelsasti vastatakse oma kodudes.
                            Näiteks see kodanik, kes otsustas autosid täis kusta, võiks alustada sellise külalislahkusega, et kui põhjanaabri(te) auto(de) omanik(ud) peaks üle mere tulema piirtust, juustu ja seksi ostma ning ihuvajadusi rahuldama, siis tuleks avada filigraanse liigutusega enda neljarattalise hobusõiduki uks ja paluda salongi sittuda, sest muidu saab tänav räpaseks ja hakkab haisema.
                            Üks asi veel - õlu on siiski õlu, mitte limonaad ja viin on viin, mitte siirup.
                            Tänan tähelepanu eest!

Piraaja - Lõuna-Ameerika jõgede röövkala karpkalaliste seltsist. Pikkus kuni 35cm. Keha kõrge ja külgedelt lame. Osal piraajadel on rasvauim. Piraajad elavad parves. Nad on väga aplad, harilikult toituvad kaladest. Vere lõhna haistes võivad hulgakesi kallale tungida jõge läbivale haavatud imetajale ja ohustada isegi inimest. Nõelteravate hammastaega rebivad nad ohvri kehast tükke.

Kommentaar

Algselt postitas Raivo19

Nii,et täiesti tõestisündinud lugu,milleks tõde varjata?
                              Aga võiks ikka veidikenegi mõelda enne, kus seda avaldada. Kas Eesti suurimas ja sisuliselt ainsas arvestatavas jalgpalliportaalis või kiidelda \"saavutustega\" omasuguste \"fännidest\" sõprade seltsis kuskil \"limonaadikannu\" taga. Samas on kurb näha, et kui sellist asja lastakse niimoodi afišeerida, siis on paraku meie fännikultuur suuremas osas just selline, nagu seda \"päevikus\" kirjeldatakse. Ja kui veel lugeda, mis eeskuju nö \"vanad fännid\" annavad, siis ei paista küll kuskilt, et jalgpallifänluse ja joomise ja laaberdamise vahelt võrdusmärk ära kaoks. Millest on muidugi sügavalt kahju.
                              Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Algselt postitas Kosk
                                .....Sellessuhtes mul on väga kahju, et Papa on kaotamas oma endist teravust. Olen isegi omal ajal mõned korrad ülisoliidset verbaalpeksu saanud. Mingi moment jõuab teilegi kohale, et pole mõtet meie mainet täis sittuda teiste riikide vutifännide seas....
                                Andesta, aga mis teravust?
                                Lamedad naljad, mis enamuses nabapiirkonda puudutavad - mjah...

(Õnneks on olnud kontakt temaga juba aastatetagune ja vaid pinnapealne ning seega pole tõesti tahtnud seda \"igifänni\"inimesena tundma õppida).

Edu!

Kommentaar

Working...
                                X