Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Hooajapilet

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Hooajapilet\'

Okei, ma pakkusin selle suht lampi. Ma võtsin lihtsalt selle järgi, et keegi siin rääkis mingist ühest kolmandikust, mis vabamüüki tuli.

Kommentaar

Kodumäng Inglismaaga tuleks kindlasti siduda mõne teise mänguga. Fännid maksaksid nagu ikka kahe mängu eest 500 (või 400 näiteks eng+and eest). Muud tegelased 500 sisuliselt ainult Inglismaa eest. Ideaalis võiksid kodumängud Inglismaa ja Andorraga sattuda järjestikku, siis saaks selle skeemi järgi Andorra-mängu eest rekordilise piletitulu

Hooajapileti poolt hääletasin ka.
      Rise and rise again until lambs become lions!

Vaprus - Athletic Club - Rosenborg

Kommentaar

Algselt postitas Mayhem

Kodumäng Inglismaaga tuleks kindlasti siduda mõne teise mänguga. Fännid maksaksid nagu ikka kahe mängu eest 500 (või 400 näiteks eng+and eest).
        Samas, tarbijakaitseseadus ütleb:

Kauplejal on keelatud ühe kauba müügiks pakkumisel seada tingimuseks teise kauba ostmist, välja arvatud juhul, kui tegemist on kaupadega, mille tootja on pakendanud ühtsesse müügipakendisse.

Võimalik, et valikmängude omavaheline täielik sidumine on veidi raskendatud.

Kommentaar

Algselt postitas ROOTSI KUNN

Tonn viiesajaga ostetakse kõik piletid ära ja need kes tahavad ainult inglast vaadata saavad oma piletid hiljem lihtsalt kellegile kinkida või müüa ,kui ostjaid on .Raha on saadud ja rahvas ka staadionil ja kõik on rahul.
          Kui hooaja pileti ostavad mitu tuhat inimest ja nende hulgas on 90% neid, kes vähemolulistele mängudele nagunii läheks, siis kellele need inglastest huvitatud inimmassid need oma üleliigsed piletid müüvad? Fännidel, kes tahaks muidu osta, on omal ju hooaja pilet olemas.. seega isegi kui nad need kellelegi kingivad-müüvad, siis publikuarv vähemtähtsatel mängudel kasvab ikkagi

Toetan 100% hooajapileti ideed. Kui klubide kaudu müük ära lõpetatakse, siis see oleks ainus võimalus olla kindel pileti saamises kõigile mängudele. Kindlustunne on kusjuures väga oluline, siis saab asju planeerida. Aga optimaalseks pean 1 hooaeg korraga ja hind= selle hooaja valikmängude hind (kui neid mänge on liiga vähe, siis võib hinda tõsta, sest rahvusvahelistel mängupäevadel peetakse siis kindlasti sõprusmänge)

Kommentaar

Algselt postitas Darren
            Kauplejal on keelatud ühe kauba müügiks pakkumisel seada tingimuseks teise kauba ostmist, välja arvatud juhul, kui tegemist on kaupadega, mille tootja on pakendanud ühtsesse müügipakendisse.
            No piletiraamat ju sisuliselt tähendabki ühtset pakendit

Kommentaar

Ma arvan ,et EJL-il oleks aeg nüüd natuke pingutada ja üritada kõik kodumängud maksimaalselt välja müüa. Aeg peaks olema küps ,kuna juba eelmisel hooajal näitas ,et tasapisi hakkavad koondise mängud muutuma tõelisteks rahvapidudeks. Siin ei mängi isegi halb ilm enam erilist rolli ,kuna katus on peakohal ja staadioni karp on peaaegu ,et valmis.
              Ja piletimüük peaks olema just võrdlemisi paindlik. Seekord on kasulik paketina müüa ,kuna Inglismaa tõmbab hullult ligi. Võibolla järgmisel korral ei tule sellist tõmbenumbrit ja siis on paketti raskem müüa aga eks kõik sõltub muidugi ka koondise edukast või mitteedukast mängust.
              Kes teab ,võibolla ei olegi need ajad enam kaugel ,kui kodumängud müüakse 100% välja olgu vastane ,kes tahes.
              Lihtne arvutus näitab ,et kui 10000 piletit müüa paketina a/1500 .-eeki tk. siis teeniks vutiliit 15 milli korraga kätte. Milline spordiala Eestis veel sellist piletitulu võiks saada????

Mõned kardavad ,et paketi puhul ostavad jõukamad ja ainult Inglise mängust staadionile tulevad tegelased kõik piletid ära ja siis jäävad teised mängud tühjaks. No see kartus on küll asjatu ,kuna vaevalt ,et keegi nüüd pileti ära viskab ,kui ta selle eest maksnud on. Need kas müüakse odavalt ära või kingitakse sõbrale ,yuttavale ,lapsele jne.
              Mõtlemist jätkub ja loodetavasti teeb EJL mingi mõistliku otsuse ,kuulates ka meie soovitusi.
              FCF Forever

Kommentaar

Algselt postitas Rein

Samas ma ei usu, et Eestis leidub 7000-8000 inimest kes käiksid võimaluse eest näha Inglise koondist välja 1500 eeku.
                Tehke silmad lahti. Paketi puhul ei ole tegemist ju ainult Inglismaa mängu piletiga. Ärme unusta ka teisi riike, nt Venemaa.

1500 juba ainult brittide ja venkude eest on norm hind, millel lisandub boonuseks teised mängud.
                Jalkafänn, kes käib kõiki mänge vaatamas, sellele ei tohiks 6 mängu eest 1500 suur sumam olla.

Yuppidest on pohhui, kui tahavad siis maksu ainult nt 1500 brittide eest. Mina neile kaasa ei tunne.

Ise paketti poolt ja kõiki mänge vaatama, sadagu või taevast kirveid.
                Jalgpallihaigla juhatuse liige

Kommentaar

Olen ka mina huvitatud sellisest hooajapiletist, kuna Jalgpallihaigla liikmena olen alati huvitatud ära nägema kõik kodumängud ja võimaluse korral ka välismängud. Kartes lihtsalt, et Inglismaa mängupiletit võib-olla ei jätku, sest sellise mängu nägemine on rohkem kui ma unistada olen osanud! Lootuses võimalust näha ära kõik EURO 2008 kvalifikatsiooni kodumängud fännisektoris olen kahe käega sellise hooajapileti toetaja. Lisaks 1500 krooni 6 mängu eest pole midagi kui vaatada palju näiteks maksb pilet Old Traffordile ükskõik millisele mängule (liigamängus odavaim £21)!

Kommentaar

Algselt postitas rooney

Lisaks 1500 krooni 6 mängu eest pole midagi kui vaatada palju näiteks maksb pilet Old Traffordile ükskõik millisele mängule (liigamängus odavaim £21)!
                    Ma arvan et nende elatustasemet vaadates on see £21 nohu nagu meil mingi 21.-

Kommentaar

Algselt postitas Ramm

Algselt postitas rooney

Lisaks 1500 krooni 6 mängu eest pole midagi kui vaatada palju näiteks maksb pilet Old Traffordile ükskõik millisele mängule (liigamängus odavaim £21)!
                      Ma arvan et nende elatustasemet vaadates on see £21 nohu nagu meil mingi 21.-
                      Jah, palju eestis EJL kohaliku haru päälik saab? Inglismaal oli summaks igaljuhul 30\'000£

Kommentaar

Algselt postitas Stinger

Algselt postitas Rein

Samas ma ei usu, et Eestis leidub 7000-8000 inimest kes käiksid võimaluse eest näha Inglise koondist välja 1500 eeku.
                        Tehke silmad lahti. Paketi puhul ei ole tegemist ju ainult Inglismaa mängu piletiga. Ärme unusta ka teisi riike, nt Venemaa.

1500 juba ainult brittide ja venkude eest on norm hind, millel lisandub boonuseks teised mängud.
                        Jalkafänn, kes käib kõiki mänge vaatamas, sellele ei tohiks 6 mängu eest 1500 suur sumam olla.

Yuppidest on pohhui, kui tahavad siis maksu ainult nt 1500 brittide eest. Mina neile kaasa ei tunne.

Ise paketti poolt ja kõiki mänge vaatama, sadagu või taevast kirveid.

Sa vana ohmu loe mu juttu hoolikamalt.On seal kuskil kirjas, et minu arvates on 1500 eesti raha palju hooajapileti eest?!Enne loe ikka asi korralikult jutt läbi kui tatti pritsima hakkad.
                        Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Tähendab mina olen hooajapileti suur pooldaja ja nii, ent neid tuleks lasta välja kindluse mõttes mingi kindel arv, mis ei ületaks näiteks 1000ndet (aga ma ei usu et neid ka rohkem ostetakse), sest enamusel peaks olema siiski võimalus seda lihtsalt poest osta ja nii või jah, et staadionil ei oleks ainult inimesed, kes on ostnud hooajapileti ja siis veel lisaks vastasfännid.
                          Aga tõenäoliselt jääks see ostjate arv maksimaalselt kusagile mõne saja piirimaile, sest enamik on kindlasti ostjad enne mängu.
                          Ja hooajapileteid peaks olema kahte erinevat liiki: 1) Ainult EM või MM valikmängud
                          2) Valikmängud ja Sõpruskohtumised.

Kommentaar

Mis krdi moodi saaks sõpruskohtumisi valikmängudega ühte patta panna ja nii või jah...
                            Elu on näidanud,et sõpruskohtumisi võib tulla palju ja väga äkki.Või samas võib neid ka vähe olla.Ja alati on võimalus,et tuleb sõpruskohtumine mõne publikumagnetiga.
                            Ikka valikmängude nn abonament ja sõpruskohtumised üksikmüüki.
                            ja nii või jah ...
                            hmm,eestlaste traagika
                            INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Kas jalgpallihaiglal pole mitte mingit mõjuvõimu EJL? Mina arvan, et üks reaalsemaid asju on fännidel selle mõttega lagedale tulla, et kõik koondise kodumänge müüdaks ühtse paketina.

Mingi kindel arv pileteid, kindlatesse sektoritesse (näiteks fännisektor fännidele kes nagunii enamuses ostavad, ning mingi teine sektor rahulikumale toetajale)

Kuldaväärt idee igatahes. Ning hind peaks olema selline, et spekulantidel pole mõtet asjaga tegeleda (ma pean siinkohal silmas ka üksikpileti hinda).

Ma parem maksan kohe alguses natuke rohkem, kui vaatan seda kuidas muidu ärikad müüvad tõelistele (kuid veidi uimastele jalgpallisõpradele meeletu vaheltkasuga 250 kroonist venemaa / inglismaa mängu piletit edasi.

Ja see eelmise valiktsükli projekt, kus klubid said EJL kaudu poole odavamalt pileteid osta ... raha minemaviskamine minuarvates. Ei oskagi öelda kelle huve see teenis.

Ahjaa see idee ka veel, et kui see kogu tsükli pileti idee läbi ei lähe, siis peaks kaks huvitavat mängu siduma mõttetute mängudega.

Näiteks müüki tuleb Eesti-Inglismaa ja Eesti-Andorra mängu pilet (pakett). Esimene nädal on võimalik ainult mõlemat koos osta. Teisest nädalast hakatakse eraldi müüma.

Eelseisva valiktsükli põhilisemad ülesanded EJL oleks
                              - kuidas saada Andorra, Iisraeli, Makedoonia ja Horvaatia mängudele täismaja
                              (milline pileti hind, mängude toimumine soojadel kuudel, mitte talvel tuisuga, mängude sidumine nö suurmängudega)
                              - mis hinnaga müüa Venemaa ja Inglismaa mängule pileteid
                              (selline pileti hind mille korral enamik huvilisi saaks pääsme kätte ja spekulantidel pole mõtet tegutseda - mitte vastupidi nagu näiteks portugali vastu oli)
                              - lisaraha teenimine
                              (fänniatribuutika müük, toitlustamine, meelelahutus, kui inglismaa mäng toimub laupäeval siis on staadioni ümbruses selline jalgpallimelu võimalik püsti panna, et hommikust alates ainult raha voolab)
                              www.jkpiraaja.ee

Kommentaar

Algselt postitas marcello

Mis krdi moodi saaks sõpruskohtumisi valikmängudega ühte patta panna ja nii või jah...
                                Elu on näidanud,et sõpruskohtumisi võib tulla palju ja väga äkki.Või samas võib neid ka vähe olla.Ja alati on võimalus,et tuleb sõpruskohtumine mõne publikumagnetiga.
                                Ikka valikmängude nn abonament ja sõpruskohtumised üksikmüüki.
                                ja nii või jah ...
                                hmm,eestlaste traagika
                                sõpruskohtumisi saab väga kenasti valikmängudega ühte patta panna kui kasutada \"inglise varianti\" -- piletiraamatut. sõprusmängud tuleksid kaasa nagu põrsas kotis -- kui palju mänge ja kellega, seda ostes peaaegu et ei tea (osad sõprusmängud on muidugi ette teada ja aimatavad), ent sel ei oleks ka ostja jaoks suurt tähtsust, sest ta plaanib neile ju kõigile minna ja odavamalt tuleb hooajapilet kätte iga kell (sest see oleks ka üks pileti põhipointe ja eeldusi). kui tekitada ainult valikmängu abonoment, siis jääksid sõprusmängud endiselt vaeslapse ossa, kuigi kui EJL suudaks ka üksnes valikmängupiletite piletipakiga hakkama saada, oleks seegi tunnustamist väärt -- midagigi! leian et sõprusmängude kaasamine oleks hea (soodne) eelkõige fännidele ning loodetavasti õnnestuks seeläbi ka sellist seltskonda vähemtähtsatele mängudele meelitada, keda seal muidu ei kohtaks.

pRmt!

aiFo.
                                Jalgpallihaigla liige
                                Member of SAFC Supporters Community Estonia/Finland

Kommentaar

Working...
                                X