Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Hooajapilet

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Hooajapilet\'

Vincent, see loosimise jutt oli loomulikult sarkasm. Kuivõrd paketi mõte on just eraldada sikud (Kroonika lugejad) lammastest (jalgpallisõbrad, vabandan ja vältida spekulatsiooni, siis paketi kasutamine nüüd mingi loosimise auhinnana on ju nagu veidi selel põhimõttega vastuolus. Aga ok, need vaid 10 komplekti.

Tegelikutl ma ju seda tahtsingi öelda, et paketi tulemusena maksab tõeline jalgpallisõber lihtsalt rohkem ning kõik need asjad, mida paketiga saavutada/vältida taheti tegelikutl ei tööta. Elame, näeme.

Kas ei oleks vutisõbrasõbralikum hoopis järgmine skeem: Enne Inglismaaga (Venemaaga) mängu on Eestil mitu EM kvalifikatsiooni kodumängu ning kindlasti ka paar sõprusmängu. Paar kuud enne Venemaa ja Inglismaa mängu hakatakse müüma pileteid vastavatele mängudele. Esimesel 2 nädalal (kuul) saavad pileti osta need, kellel on ette näidata kaks (kolm?) 2006. a Eesti koondise mängu erinevat piletit.

Ülejäänud piletid lähevad vabamüüki. Äkki mõnevõrra kallimalt?

a) tõeline vutisõber saab mängule
    b) lootuses saada (odavam) pilet veavad Kroonika lugejad end ka muudele mängudele
    c) staadionile tekib tänu sellele vähem Eestis elavaid Inglismaa ja Venemaa pöidlahoidjaid

Spekuleerimist saab ära hoida vaid nimeliste piletitega.

Kommentaar

Algselt postitas tank

Kas ei oleks vutisõbrasõbralikum hoopis järgmine skeem: Enne Inglismaaga (Venemaaga) mängu on Eestil mitu EM kvalifikatsiooni kodumängu ning kindlasti ka paar sõprusmängu. Paar kuud enne Venemaa ja Inglismaa mängu hakatakse müüma pileteid vastavatele mängudele. Esimesel 2 nädalal (kuul) saavad pileti osta need, kellel on ette näidata kaks (kolm?) 2006. a Eesti koondise mängu erinevat piletit.

Ülejäänud piletid lähevad vabamüüki. Äkki mõnevõrra kallimalt?

a) tõeline vutisõber saab mängule
      b) lootuses saada (odavam) pilet veavad Kroonika lugejad end ka muudele mängudele
      c) staadionile tekib tänu sellele vähem Eestis elavaid Inglismaa ja Venemaa pöidlahoidjaid
      Kusjuures see 2006a piletite ettenäitamise idee ei tundu ilma sügavamalt süvenemata üldse paha. Kasutada annaks seda minu arvates aga alles pärast pakettide müüki, kuna paketilaksust ei tahaks küll loobuda. Iseasi, kas süsteem siis liiga kirjuks ja kummaliseks ei lähe.

Paketist ei tahaks ma mitte mingil juhul loobuda, kuna ei soovi loobuda võimalusest osta juba ette ära õigus käia kõigil mängudel ja vältida hilisemaid järjekordades seismisi ja miks mitte ka spekulantide peale vihastamisi, nagu ma siin juba ka enne mainisin.

Mis siis kokkuvõttes nende pakettide vastu on? Sitemaks nad asja ei tee - lihtsalt soovijad saavad piletite suhtes kindlustunde varem. Maksan rohkem, maksan - minu raha ikkagi. Kui ei soovi, keegi osta ei käsi - ostan hiljem üksikmüügist või spekulandionult. Mina kannataks paketimüügini ja teeks analüüsi ja kokkuvõtte hiljem.

Natuke murelikuks teeb ainult see, kui inglismannid otsustavad ainult ühe mängu jaoks 1500 kroonise paketi osta. Ei tea, kui tõenäoline see on.
      League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!

Kommentaar

Ei, loomulikult sain aru irooniast. Oli lihtsalt kiusatus samaga vastata .
        See pakutud skeem oleks iseenesest päris huvitav. Käi EJLile välja . Samas ma kahtlen, et paketiostja lõppkokkuvõttes kuigi palju rohkem maksab. Ja isiklikult olen nõus ka tiba rohkem plekkima, kui see mulle pileti garanteerib. Ehkki saan muidugi aru, et mõned ei ole. Enivei, kuni me ei tea paketi konkreetset hinda, pole mõtet spekuleerida sel teemal. Aga kui nüüd juba spekuleerimise peale jutt läks, siis jah, äritsejate koha pealt ei aita tõesti muu kui piletite nimeliseks tegemine.

edit: oku jõudis mitu asja juba ära öelda. Inglismannide koha pealt - passinäitamine piletiostul kohustuslikuks . Tegelikult on päris hea küsimus, huvitav, kas EJL ka on mõelnud sellele?
        armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas oku

Natuke murelikuks teeb ainult see, kui inglismannid otsustavad ainult ühe mängu jaoks 1500 kroonise paketi osta. Ei tea, kui tõenäoline see on.
          arvan, et valge/punase särgiga veidi jommis laulva briti eraldamine kohalikest on jõukohane isegi muidu nii asjatundmatule Falck\'i turvatöötajale

vaja on vaid vastavasisulist pressiteadet, et võõrsilfännid hooajapiletiga sisse ei pääse

usun, et vähestel jätkuks julgust maha parseldada 1500 eeku maksnud piletid, millega tegelikult sissepääs pole garanteeritud

Kommentaar

Algselt postitas users

usun, et vähestel jätkuks julgust maha parseldada 1500 eeku maksnud piletid, millega tegelikult sissepääs pole garanteeritud
            Mis seal karta? müün 2,5k maha ja mul kama kas ta saab sisse või mitte..peaasi et oma osa olen kätte saand..Ja arvan et mingi 1 päev enne mängu õhtul Nimetasse vms kohta astuda ja pakkuda piletit siis arvan et see läheb nagu soe sai...
            Bii a Old diivil ..::::::History Kurat::::::..

Kommentaar

Esimesel 2 nädalal (kuul) saavad pileti osta need, kellel on ette näidata kaks (kolm?) 2006. a Eesti koondise mängu erinevat piletit.
              ja mis seda paketist eraldab? see, et hangeldajale on asi ebamugavamaks tehtud ja ei saa kõike korraga?

Algselt postitas oku

Natuke murelikuks teeb ainult see, kui inglismannid otsustavad ainult ühe mängu jaoks 1500 kroonise paketi osta. Ei tea, kui tõenäoline see on
              see võib olla üsna tõenäoline, igatahes pole küsimus rahas,
              nagu Martin ütles, 1500 poleks ainuüksi nende 1-2 suure mängu eesteriline summa,
              kui sul jätkub mehisust jätta inglise staarid vaatamata, võid arvatavasti 1 pileti eest terve paketi hinna tagasi teenida

Algselt postitas users
              briti eraldamine kohalikest on jõukohane
              absoluutselt kõik asjad, mida sa oma aadressil tellid, ka ajaleht, on nimelised,
              kes seda tegelikult loevad, ei kontrolli keegi,

staadionil ei ole nad võimelised kontrollima isegi selgelt keelatud pürotehnika sissevedu,
              10k pealtvaatajate isikute tuvastamine on läbikukkunud üritus
              GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
              GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
              (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Algselt postitas vaikiv mees

kui sul jätkub mehisust jätta inglise staarid vaatamata, võid arvatavasti 1 pileti eest terve paketi hinna tagasi teenida
                Mehisust? Abrr? Möh? Täiesti arusaamatu sõnakasutus ...
                League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!

Kommentaar

<mina näit. ei suudaks väärtuslikku (mitte ainult hinna poolest) piletit edasi müüa,
                  mõned suudavad
                  (ok, saja tuhande eest vb)
                  GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
                  GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
                  (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Ma tahaks väga näha seda kuidas välistada nii öelda võõrfännide sisenemine paketipiletuga.
                    Miks???
                    Eestis elab ju venekeelseid väga palju - kes mängud v.a. Venemaa vastu on Eesti poolt.
                    Samuti on palju isikuid Briti saartelt siin, kes samamoodi ju enamus mänge oleks Eesti poolt v.a. enda mäng... kuidas siis neil keelata mängule minek kui nad käivad kõiki vaatmas....
                    See peaaegu et inimõiguste rikkumine, kas Eesti saab sellega riskida
                    Tundmatu elab taas
                    Seega Tundmatu1976 on nüüdseks ajalugu

Kommentaar

ah krt te poleemitsete.. igaljuhul parem kui endinde süsteem ja minu arust ja minu jaoks töötab kah enam-vähem
                      tegelikult on ikkagi enamuse vastaliste probleem selles, et nad ei taha/suuda 1500.- välja käia ja kogu moos
                      igal tähtsamal mängul on olnd võõraid eestlaste seas jms, poleemitsimeks leiab alati põhjust, aga pointi sellel pole, kõik on isiklike huvide taga- need kellele ei meeldi 1500 välja käia need vinguvad, kellel suva, millal see raha maksta, need on rahul (vähemalt enamuses)

Kommentaar

Algselt postitas Tundmatu1976

Ma tahaks väga näha seda kuidas välistada nii öelda võõrfännide sisenemine paketipiletuga.
                        Miks???
                        Eestis elab ju venekeelseid väga palju - kes mängud v.a. Venemaa vastu on Eesti poolt.
                        Samuti on palju isikuid Briti saartelt siin, kes samamoodi ju enamus mänge oleks Eesti poolt v.a. enda mäng... kuidas siis neil keelata mängule minek kui nad käivad kõiki vaatmas....
                        See peaaegu et inimõiguste rikkumine, kas Eesti saab sellega riskida
                        Briti saartelt elab siin ka selliseid elanikke ,kes mitte kunagi ei ole Inglise koondise poolt :P Selliste üldistustega peab väga ettevaatlik olema.
                        FCF Forever

Kommentaar

Tõepoolest mu sõnu saab tõlgendada, et Britid.
                          Kuid see oligi laiemalt mõeldud, sest esmalt tulid silme ette Iiri fännid sügiseselt neidude U19 turniirilt ja üsna kindel olen, et kolmapäevasel U21-l on ka hulgaliselt Walesi toetajaid.

Kuid poliitiliselt korrektne olnuks jah lahus hoida: inglased, šotlased, waleslased, iirlased ning põhja-iirlased
                          Tundmatu elab taas
                          Seega Tundmatu1976 on nüüdseks ajalugu

Kommentaar

Nonii. Läkski täpselt sedasi, nagu karta võis . Mitte et ma klubidele eelisjärjekorras müümise vastu oleksin, aga 7000 vs 1000 - need proportsioonid on ikka räigelt paigast ära. Vabamüüki lähevad riismed. Ja nüüd tuleb juba EJLi poolt ka \"tõeliste fännide\" juttu. Imege lahti, ausalt. Kui ma ei kuulu ühegi klubi hingekirja ja issi ei tööta EJLi partnerfirmas, siis PEAN ma olema JPH liige. Nende loogika järgi. Muidu ei ole õige fänn. Ongi nii või? Ma olen kindel, et selliseid (st minusuguseid) on Eestis kaugelt üle tuhande. Mingi pressiteateid avaldav topis ei tule ütlema, kas mina kvalifitseerun tõeliseks fänniks või mitte. Minu päeva alguse muutis see uudis küll üsna halliks.
                            Ja pange tähele - need paketid lähevad mustale turule nii mis ludiseb. Lihtsal põhjusel - hangeldamise tingib nõudlus, aga praegu pole paljudele tahtjatele antud võimalustki seda paketti endale soetada. Sütti, EJL .
                            armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Ega jah see klubide süsteem on tõsiselt pask..mingi närused 1k tuleb tavarahvale.see ikka idiootne..samas tahaks teada palju flora lapsed endale krabavad..eelmine aasta või millal see oligi siis üle poolte kõvasti krabas flora endale..pagana mõttetu teema see klubide kaudu..pangu kõik plietid avalikult letti et igaüks saaks endale osta..

Kommentaar

Tõepoolest, 7000-1000... vahekord on ikkagi tagasihoidlikult öeldes veidi kummaline. Rääkimata sellest, et üksikpileteid pole üldse plaani võetud. Rääkimata sellest, et need Rammi poolt mainitud Flora jumbud peaks enne ehk hoopis ML mängudele ajama. Äkki oleks pidanud hoopis nii tegema, et pakette saavad eelisjärjekorras hankida need, kel ette näidata 10 vms meistriliiga või esiliiga vms piletit/loosimiskupongi vms. Rääkimata sellest, et 16. juuli ei ole kindlasti mitte võimalust siin isiklikult piletit hankida ning võib-olla isegi mitte interneti teel. Rääkimata sellest, et kuigi ma väga rahul pole, aga ju siis tuleb lihtsalt siin-seal ringi vaadata. Rääkimata siis sellest, et mängudele ma lähen.

Kommentaar

Working...
                                X