Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Priit Kuusk Terevisioonis enda väga andeka saatealgusega, kes veel pole leidnud.
No ma arvan, et Hispaania treeneril oli väga-väga hea meel Eesti viigi üle ja seepärast see sõnum oli ehk kohatu. Vot kui Türgi treener kuskil nii rääkinuks, siis oleks muidugi vägagi kohane olnud.
No ma arvan, et Hispaania treeneril oli väga-väga hea meel Eesti viigi üle ja seepärast see sõnum oli ehk kohatu. Vot kui Türgi treener kuskil nii rääkinuks, siis oleks muidugi vägagi kohane olnud.
No Hispaania treener ei saanud kuidagi Eesti ja Türgi viigist teada kuna see kommentaar temalt oli enne viigimängu. Seega igati kohane liigutus Priidult. Ei ole nii, et meie meeskonda mõnitatakse(pole oluline, mida see treener sellega ka ei mõelnud, oli üsna nõme väljaütlemine)
No Hispaania treener ei saanud kuidagi Eesti ja Türgi viigist teada kuna see kommentaar temalt oli enne viigimängu. Seega igati kohane liigutus Priidult. Ei ole nii, et meie meeskonda mõnitatakse(pole oluline, mida see treener sellega ka ei mõelnud, oli üsna nõme väljaütlemine)
Arvan, et Del Bosque ütles seda täiesti siiralt. Ju siis jäi talle selline ettekujutus meie jalgpallist.
Mu arust oli ühes saates ka mingi poistekoor kus oli laulu sisse pandud rida kus oli ütlemist Eesti koondise viimaste esituste kohta.
Urmasele, Toolikule ja Margusele lõuga!!!
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
lingi kohta....kas see oli ainuke või on eelnevalt ka neid tehtud. kui on siis pange linke. tahaks veel naerda
Ballack kle, vana sa oled ah? sul endal ei ole imelik täiskasvanud inimesena sellist jama suust välja ajada?Kuidas sa saad normaalseks pidada ja õigustada Papa käitumist?sellisel juhul võiks me käia iga krdi floora mäng sind kolkimas, kui sa nooti pidamata räuskad seal.Või sa arvad et sinul on möödalaulmine ja suut pasa ajamine rohkem lubatud kuna sa pead ennast suureks fänniks ve.Igastahes võta mõistus pähe ja kontrolli mida sa suust välja ajad,kui ise ei suuda mine kellegi juurde kes aitab kontrollida...piiis
Kommentaar