Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Türgi

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas kuusepets Vaata postitust
    http://etv.err.ee/arhiiv.php?id=86572

Priit Kuusk Terevisioonis enda väga andeka saatealgusega, kes veel pole leidnud.
    No ma arvan, et Hispaania treeneril oli väga-väga hea meel Eesti viigi üle ja seepärast see sõnum oli ehk kohatu. Vot kui Türgi treener kuskil nii rääkinuks, siis oleks muidugi vägagi kohane olnud.

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
      No ma arvan, et Hispaania treeneril oli väga-väga hea meel Eesti viigi üle ja seepärast see sõnum oli ehk kohatu. Vot kui Türgi treener kuskil nii rääkinuks, siis oleks muidugi vägagi kohane olnud.
      No Hispaania treener ei saanud kuidagi Eesti ja Türgi viigist teada kuna see kommentaar temalt oli enne viigimängu. Seega igati kohane liigutus Priidult. Ei ole nii, et meie meeskonda mõnitatakse(pole oluline, mida see treener sellega ka ei mõelnud, oli üsna nõme väljaütlemine)

Kommentaar

Algselt postitas Ruutu Vaata postitust
        No Hispaania treener ei saanud kuidagi Eesti ja Türgi viigist teada kuna see kommentaar temalt oli enne viigimängu. Seega igati kohane liigutus Priidult. Ei ole nii, et meie meeskonda mõnitatakse(pole oluline, mida see treener sellega ka ei mõelnud, oli üsna nõme väljaütlemine)
        Arvan, et Del Bosque ütles seda täiesti siiralt. Ju siis jäi talle selline ettekujutus meie jalgpallist.

Kommentaar

Algselt postitas tank Vaata postitust
          Arvan, et Del Bosque ütles seda täiesti siiralt. Ju siis jäi talle selline ettekujutus meie jalgpallist.

midagi masendavat!

Kommentaar

Algselt postitas timpsu Vaata postitust
            Ah siis sellist asja tehakse maksumaksja raha eest?

Kommentaar

milles probleem, arumaisaa?

Kommentaar

Ballack, aita meid ja sõida lõuga Erisaate vendadele.
                Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

tra, neile ikka ei julge anda, nad pole ju lapsed. pigem aetakse raskekahurvägi välja ja papa tormab lahingusse
                  b-day

Kommentaar

Erisaade on ETV üks paremaid saateid üldse. Ironiseeritakse köige pihta, vahendeid valimata. Sellist ärapanemist ongi vaja.

Üliäge saatelöik. Tehtagu veel selliseid

Kommentaar

Mu arust oli ühes saates ka mingi poistekoor kus oli laulu sisse pandud rida kus oli ütlemist Eesti koondise viimaste esituste kohta.
                      Urmasele, Toolikule ja Margusele lõuga!!!
                      Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

anatoli tafitsuk. super nali.
                        eriti hea oli see kui ta türklaste tuleku ajal karjus, et palun halastage. väga naljakas.
                        Homo homini lupus est - pede on pedele hunt

Kommentaar

ega jah,tuleb need eri-tolad ja klounid saata ka võõrsilmängudele "nõiduma"...ja võitu,rsk,mitte mingit krdi viiki
                          Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas kuusepets Vaata postitust
                            http://etv.err.ee/arhiiv.php?id=86572

Priit Kuusk Terevisioonis enda väga andeka saatealgusega, kes veel pole leidnud.

sellest lingist töötavat versiooni ka on?
                            Mul ei ava seda

Kommentaar

Algselt postitas z3ro Vaata postitust
                              sellest lingist töötavat versiooni ka on?
                              Mul ei ava seda
                              ma kasutan mozillat ja se avab igakell, internet explorer jamas selle lingiga vahest.

Kommentaar

Algselt postitas ballack
                                rein ja endre, äkki aitab sitapildumisest?

lingi kohta....kas see oli ainuke või on eelnevalt ka neid tehtud. kui on siis pange linke. tahaks veel naerda
                                Ballack kle, vana sa oled ah? sul endal ei ole imelik täiskasvanud inimesena sellist jama suust välja ajada?Kuidas sa saad normaalseks pidada ja õigustada Papa käitumist?sellisel juhul võiks me käia iga krdi floora mäng sind kolkimas, kui sa nooti pidamata räuskad seal.Või sa arvad et sinul on möödalaulmine ja suut pasa ajamine rohkem lubatud kuna sa pead ennast suureks fänniks ve.Igastahes võta mõistus pähe ja kontrolli mida sa suust välja ajad,kui ise ei suuda mine kellegi juurde kes aitab kontrollida...piiis
                                b-day

Kommentaar

Working...
                                X