Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Uus-Meremaa

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Eesti - Uus-Meremaa\'

Krt, veits kusine mäng oli jah. Keskvälja vennad olid suht sitad, ei suutnud eriti palli toimetada ründajatele. Ainult Dmitrijeviga võib rahul jääda. Kindlalt parim mees väljakul. Tema oli ainuke kes võitles ja üritas midagi teha. Zahovaiko ja Viikmäe olid suht nullid. Viikmäe ei oska kohe üldse tsenderdada, peaks rohkem harjutama trennis. Kaitseliin oli suht normaalne. Vahepeal pandi praaki, aga pole hullu.

Jah ma ise ka tean, et peksan segast.

Kommentaar

Ei saa aru, mida see jelle teeb. Mangupilt oli siis piisavalt hea, et isegi k6iki vahetusi ei tehtud ara? S6prusmangud on ju selleks et proovida. Ja mitte nii, et yhed mehed 90 minutit proovivad.

Kommentaar

raske on leida midagi mõnitavamat kui see, et ˇelinski ütleb, et mehed panevad paska.
        loodetavasti mees kommib mm-i.
        see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Neemelo üritas p22sta oma pealöögiga aga ÜLEEEEE krt oleks woind olla woit!!!!!

Kommentaar

Faking pask oli.

Kommentaar

Algselt postitas 17

Viikmäe ja Slava välja oleks täitsa mängu moodi see asi.
              <6iged vahetused Jellelt,

aga m2ngujoonis kadus t6esti juba enne viigiv2ravat kuhugi (ja initsiatiiv vastasele) ja tuli alles teiselt poolajal tagasi, vahepeal m2ngisid Stjopa, Allas, Viikm2e kolmnurka ja ette pall ei j6udnudki,
              alla oma taset m2nginud Neemelot hoiti tegelikult teisel poolajal juba konkreetselt karistusalas kinni, Vassiljev oli esialgu siiski kammitsais, viimase ohtliku spurdi vasakul tegi sissevahetatud Terehhov
              GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
              GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
              (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

küsimus kas eetsis mängis 10kesi, sest paljud ütlesid mulle et slava oli ka väljakul aga ma ei näind, oli see mu viga?

Kommentaar

Piirojat nii väga ei igatsekski. Liin toimis koondisele kyllalt rahuldavalt.
                  Aga keskvälja mehed iseenesest polekski nii pahad kui pea tööle veic panna ja veidi lihtsamaid ning loogilisemaid lahendusi leitaks. Operi puudumine oli märgatav.

Hea lihtne kommenteerida aga higimull otsaees väljakul (mõnel mehel veel esimest korda), on hoopuis raskem tegutseda.
                  Aga hinne seega nõrk 3. Vist olen optimist.
                  all for FOOTBALL for all

Kommentaar

Pask. Zahovaiko on kõnts mis kõnts. Viikmäe sai äärel peaaegu, et hakkama.

Kommentaar

igav , ja hambutu mäng, mehed ei loo võimalusi, ja siis imestatakse miks mänge käib vaatamas vähe rahvast, sellise mängu eest ma KEELDUN raha maksta, vahepeal oli selline tunne, et võtan raamatu välja

Kommentaar

Algselt postitas junks

Piirojat nii väga ei igatsekski. Liin toimis koondisele kyllalt rahuldavalt.
                        Aga keskvälja mehed iseenesest polekski nii pahad kui pea tööle veic panna ja veidi lihtsamaid ning loogilisemaid lahendusi leitaks. Operi puudumine oli märgatav.

Hea lihtne kommenteerida aga higimull otsaees väljakul (mõnel mehel veel esimest korda), on hoopuis raskem tegutseda.
                        Aga hinne seega nõrk 3. Vist olen optimist.
                        Kiivide värav tuli tegelikult just meie kaitse suutmatusest pall õhus puhtaks lüüa ja siin oleks küll Raiot vaja läinud. EM tsüklis tõenäoliselt on Enar siiski paremkaitsja ja Raio ning Stjopa keskkaitsepaar. Keskväljal jätaks mina vähemalt kaks meest tänase koosseisu põhjal oma kohale ka Makedoonia mänguks. Klavan vasak ääreks ja Dmitrijev defensive midfeielderina. Ründava pooliku ja parem ääre kohale tuleks vaadata ka teisi mehi, kes täna mängida ei saanud. Nt. paremäärele oleks kandidaat Teever, kes ehk parandab oma suhtumist ja saab augustis koondisekutse. Ründes on Opi kõrval teine koht muidugi ka lahtine. Ei Viikmäe, Neemelo ega Zahhovaiko ole päris sellisel tasemel, vähemalt praegu, et sealt võiks koondisele parimat tulemust loota. Gussevit võiks küll proovida ja ma ei näe probleemi, miks Zelinskit ei võiks proovida, kui mees Meistriliigas head vormi näitab.:P
                        Wij komen terug met de cup in de hands

Kommentaar

no miks on vana NII kõrgeid palle anda?
                          madal tsenderdus, peaga ära. lihtne, loogiline
                          aga kui tuleb pall väga kõrgelt, siis kaitse saab ju pea vahele panna
                          ja ma ei räägi ainult rünnakutest, kaitses samamoodi, äralöömine, kõrge kaarega pohhuilt ette
                          no miks
                          Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

Algselt postitas Maekas

Makedoonia peenestas Ecuadori (mängupildi kohta selles mängus kahjuks ei tea).
                            Ekvador oli mänguliselt üle olnud. Aga kaitse kohtuavst veast (midagi Rähni sarnast) ning penaltist said makedoonlased võidu. Muidu Makedooniat tuleb küll karta ja mitte vähe!

Aga mängu kohta võiks öelda, et sellise vilepartii juures on tulemus isegi rahuldav.
                            olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Algselt postitas eestimees

küsimus kas eetsis mängis 10kesi, sest paljud ütlesid mulle et slava oli ka väljakul aga ma ei näind, oli see mu viga?

JHhhhhhhhhhhhhh se oli .....sinu wiga logish et m2ngis lol!!!!

Kommentaar

Algselt postitas fcflora92

Algselt postitas eestimees

JHhhhhhhhhhhhhh se oli .....sinu wiga logish et m2ngis lol!!!!
                                täiesti p...tsis...oled sa terve ikka
                                Pain is temporary, honour lasts forever...

www.fcotepaa.ee

Kommentaar

Working...
                                X