Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Uus-Meremaa

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Eesti - Uus-Meremaa\'

Oper võiks mängida ründavat äärt. Ta võib olla sama nagu Arjen Robben. Hea kiire ja olen suht kindel, et ta jõuab palli ka ikka lüüa.

Neemelo mäng tundus kehv vb sellepärast, et ta lõi lõpus mööda. Aga see oli ju põhimõtteliselt ainuke võimalu temalt. Möödajookse on temalt raske oodata, ega ta ju mingi sprinteri kehaga pole. Suur mürakas ikka ju.

Ning Operi terevad läbimurded võiksid päris ohtlikud olla ning kindlasti oleks ka Neemelol rohkem võimalusi seal peaga toksida.

Kommentaar

Algselt postitas Ev0luti0n

Oper võiks mängida ründavat äärt. Ta võib olla sama nagu Arjen Robben. Hea kiire ja olen suht kindel, et ta jõuab palli ka ikka lüüa.

Neemelo mäng tundus kehv vb sellepärast, et ta lõi lõpus mööda. Aga see oli ju põhimõtteliselt ainuke võimalu temalt. Möödajookse on temalt raske oodata, ega ta ju mingi sprinteri kehaga pole. Suur mürakas ikka ju.

Ning Operi terevad läbimurded võiksid päris ohtlikud olla ning kindlasti oleks ka Neemelol rohkem võimalusi seal peaga toksida.
      Ometi üks asjalik kommentaar ka. Loomulikult ei saa Neemelo üksi hakkama, kui piisavat abi ei ole.
      Pärnu JK Poseidon

Kommentaar

viimase 4a üks sitemaid mänge üldse eesti koondise poolt
        kõige kummalisem on ehk see, et väravalööja mängus pettusin kõige rohkem. temalt oleks palju rohkem oodanud, mängis kõvasti alla oma võimete...

Kommentaar

noo slava oli küll väga masendav

Kommentaar

Ainus hea mees platsil oli minu arust Vasja, kohe oli tunda, et ka keskväljal suudetakse palli ettepoole viia ja seda hoida, mitte huupi ära peksta.

Kommentaar

herr Neemelo avastas enda jaoks eile uue jalgpalli reegli, suluseisu nimelt. Ma saan aru,et ta väsinud oli jne aga kamoon 3 sammu suluseisust välja oleks ikka saanud teha. Seda vahetuste poolt ei mõista mina kah mitte hea võimalus oleks uusi mehi proovida aga ei kus sa sellega ikka on Zahhovaiko platsil ja kui siis vahetatakse tema asemel mõni \"vanameister\" sisse. Koondis ilma Opita on ikka vägagi hambutu. Kindlasti kõige kehvem esitus eesti koondiselt, mida mina olen juhtunud vaatama. Lisaks veel torkasid silma kohtunikud, ma ei tea kas see tuleneb minu subjektiivsusest või nad tõesti tegid ülis**ta vilepartii.

Ahjaa mängu alguse poole tundus, et Fair Play\'st pole miskit kuuldud.

Postiivse poole pealt oli hea vaadata Stepanovi kindlat tööd ja ka oma A-koondise debüüdi teinud Vassiljev oli täitsa ok.

P.S. Kas see tundus ainult mulle, et koondisel puudus igasugune mängulust eile, kuidagi tuimalt veeretati palli

http://www.last.fm/user/kurat_

Kommentaar

Kas eile oli esimest korda kui hümnide mängimise ajal olid satsid näoga Radiolinja tribüüni poole? Või olen midagi maha maganud?

Kommentaar

ma leidsin eilse mängu juures vaid 2 positiivset külge: super-toredad fännid & hea ,et tegu polnud mingi punktide peale mänguga( mis oleks uus-meremaa vastu küll võimatu:P ) aga siiski.
                  //

Kommentaar

Algselt postitas Kurat
                    P.S. Kas see tundus ainult mulle, et koondisel puudus igasugune mängulust eile, kuidagi tuimalt veeretati palli
                    Pisut sedamoodi tundus küll. Samas ei maksa kevadise sõprusmängu põhjal väga suuri järeldusi teha. Siinne hala hakkab juba meenutama seda, mis pärast kurikuulsat 2:4 kaotust Makedooniale lahti läks. Mäletate veel seda sõprusmängu, kus Eesti esimese poolaja keskpaigaks 0:3 taga oli?
                    Eilne mängupilt oli siiski toona nähtust märksa parem. Ainus mees, kelle tõeline taandareng mulle silma hakkab, on Joel Lindpere. Mingil hetkel tundus, et temast saab korralik liider meie keskväljale - ometi mees, kes suudab edukalt palli pärast võidelda ja ka rünnakuid toetada. Praeguseks on Joeli tase paraku märgatavalt langenud. Tema eilsete valesöötude hulk... Ja muidugi ka keskvälja üldine abitus oli suuresti tema taga. Vastupidise näitena hakkas silma Uus-Meremaa nr 7. Vaat sellist elegantset keskväljaankrut Eesti vajaks hädasti.
                    the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                    because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas SunSeeker

hea ,et tegu polnud mingi punktide peale mänguga( mis oleks uus-meremaa vastu küll võimatu:P ) aga siiski.
                      miks mitte, 2010 MMil.

kõige osavam sukelduja on terehhov
                      ½121½

Kommentaar

Kohtuniku tegevuse juures häiris mitte asjaolu, et oleks lubatud toorest mäng või midagi sellist, vaid see, et minu asjatundmatu silma jaoks tundus, et vilistati ebastabiilselt.

Hay&CO elas pikkade pallide puhul Neemelol seljas, vehkis küünarnukkidega - ei vilistatud ära, OK, lepime sellega.
                        Aga pea kolamndikul kordadel suutis Neemelo jääda palli peremeheks, ning siis vilistati mingeid kummalisi vigu, ma ei kujutagi ette, mida kurja ta seal oskas korda saata.

Muidu oli OK vile.

Kommentaar

Miinustest: vähe lööke RAAMISSE. Mängus Türgi vastu- ainult üks löök raamisse, U-Meremaa vastu-paar lööki raamisse…

Esimeses poolajal U-Meremaa vastu, meie koondis demonstreeris “löö-jookse” jalgpalli: sama nagu Thordarsoni ning Pijpesi ajal. Järjekordselt sain, et koondise mängupildi paranemine on mitte Jelle’s treenerikunsti tulemuseks , vaid et koondise kooseisuks on jätnud ainult kaks „püha lehme“-Poom ning Klavan. Kui väljakule tulid tehnilised, kiirmõtlevad pallurid (Vassiljev ning Terehhov) mängupildi kohe muutus paremaks.

Kui Jelle saab kannatama survet ning moodustab kooseisu AINULT sportliku printsiibi baasil, siis saame võimalust oma valikgruppis kolmekohale (extra-heas olukorras isegi teisikohale !!!) tulla.

Kommentaar

Fotod: Eesti - Uus-Meremaa 1:1
                            When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

ahh jaa. seda ,et kel võimalus vaadaku eesti-läti ja läti-eesti mänge ja tuju läheb kohe paremaks
                              //

Kommentaar

Kurat keskväli on ikka tõeline probleem
                                Kaitse on veel pandav ja saab mõne mängija lisandumisel veel pandavamaks muutuda.
                                Kes võiks siis lõpuks olla see liider kes keskel ka mängu teha suudab ja palli ründajateni edasi toimetab?
                                Dmitjev võiks küll sinna jääda,kaitsva poolikuna aga tema kõrvale ehk Vassiljev?Sööta oskab küll mees ikka päris hästi ja kui talle veel rohkem mänguaega anda võib ta mängu päris hästi sisse elada
                                Muidugi ründesse on hädasti vaja Opit aga siis juba koos Neemeloga,mis on hetkel parima variant,arvan mina .
                                Ah jaaa,Klavani koht pole äärepoolikus,no mees ei oska seal ees palliga midagi peale hakata ju ,peale selle et ta värava lõi tegi vist 1 asjaliku tsenderduse veel ja ülejäänud aja kaotas 3 kaitsja vahel palli

Kommentaar

Working...
                                X