Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Uus-Meremaa

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Eesti - Uus-Meremaa\'

Et ostan õlu ja kaanin sisse kohe?
    Idiootsus,ise ei saa sellest aru?
    Ja tänu sellele lollile reeglile tekkisid vahekäikudesse ummikud.Kumb siis sinu meelest parem on-laseme õllega tribüünile (ütle miks ei peaks?) või tekitame vahekäikudesse ummikud mis ennast kurjalt kätte maksaks kui midagi juhtuks?
    Ja ma ei vingu,sulaselge lollus ajab närvi lihtsalt...
    Ja kui sinu jaoks on õlle ees või taga siis mina oleks tahtnud koos õllega mängu nautida,mitte seda pärast ostmist kohe sisse valada endale,limmariga sa tribüünile,milles on vahe????
    INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

mina olen kah natsa pettunud mängust. paljudes olukordades meie mehed ei viitsinud lõpuni võidelda(eriti viikmäe paistis silma sellega). ja zahho oli jumala kahjutegur seal, oleks tema asemel võinud teeveri kutsuda koondisesse või siis ta välja vahetanud kiiremini. siin paljud vinguvad et \"karu\" (neemelo) ei teinud üldse head mängu, nägite kus teda võeti peale ja retsiti teda julmalt, mida muidugi kohtunik ei teinud märkamagi, ta on küll võimas karu meil aga ega temagi raudmees ei ole kuramus...
      üldse oli kohtunik selline ebalev, just teine poolaeg paistis ta sellega silma...
      üldiselt jäi rünnakul kiirusest puudu(saate aru keda ma mõtlen...).
      Eesti surub kõik vastased vastu muru
      ja teeb neist üldse saepuru.

Kommentaar

Algselt postitas marcello

Et ostan õlu ja kaanin sisse kohe?
        Idiootsus,ise ei saa sellest aru?
        Ja tänu sellele lollile reeglile tekkisid vahekäikudesse ummikud.Kumb siis sinu meelest parem on-laseme õllega tribüünile (ütle miks ei peaks?) või tekitame vahekäikudesse ummikud mis ennast kurjalt kätte maksaks kui midagi juhtuks?
        Ja ma ei vingu,sulaselge lollus ajab närvi lihtsalt...
        Ja kui sinu jaoks on õlle ees või taga siis mina oleks tahtnud koos õllega mängu nautida,mitte seda pärast ostmist kohe sisse valada endale,limmariga sa tribüünile,milles on vahe????
        üks vahe on selles, et limonaadi üldjuhul inime ei rüüpa plasttopsist, millest võib hüva kraami maha (naabrile sülle, eesistujale õlale) kergemini loksuda kui pullost. samuti ei tekita limonaad keskmisel kodanikul koordinatsiooni mõningast nõrgenemist võrdelises seoses erutatuse ja kehalise aktiivsuse taseme ning staadionitrepi astmekõrguse mõnevõrra üllatusliku kasvuga (jällegi, naabrile sülle etc). ergo, õlletops tribüünil tekitab prognoositavalt märksa rohkem probleeme kui mulinaadipudel. keskmise turva jaoks on seetõttu lihtsam mitte lubada, selmet lubada ja siis pärast ridade vahel ekstsesse klaarida. mitte et kiire rindutõmbamine nüüd kokkuvõttes kuskilt otsast palju parem oleks, aga noh.
        teine küsimus on muidugi see, et nt u-21 mängul lambakargajate vastu otsiti tribüünil (tookord küll alkovaba märjukese) topside põhja niimismühises ja ükski konn ei köhind. ehk siis üks kord niimoodi ja teine kord hoopis naamoodi. mine sa võta kinni.
        ja hoopis kolmas ning kõige üldfilosoofilisem küsimus on see, et kas ülepea on õlutit tarvis seespool staadioniväravat sisse kallata. aga eks see on ühtlasi muidugi ka täitsa omaette küsimus.
        armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

No plasttopsis müües tekib selline olukord, kus tihtipeale läheb osa maha. Eriti veel, kui staadionil oma istekohta otsida ja/või meeleolukalt kaasa elada. Teiseks on staadionil palju noorema põlvkonna inimesi ehk siis lapsi. Miks propageerida alkoholi staadioni tribüünidel? Mõni noorpaar on näiteks koos lapsega tulnud jalgpalli nautima, siis tuled sina oma plasttopsiga, räuskad võitle Eesti võitle ja rüüpad märjukest. Pole just kõige parem idee või mis?

Viimasel mängul jäi silma näiteks selline situatsioon, kus isa oli võtnud mängule kaasa oma 5-6 aastase poja, et toredalt aega veeta. Rida all pool räuskas ja kommenteeris mängu üks keskeas olev meesterahvas, kelle veres olev alkoholi protsent oli päris kõrge. Päris räigeid väljendeid kasutades proovis antud „fänn“ humooritseda ning ennast hallist massist esile tõsta. Kusjuures kommenteeris ta väga mööda. Ma arvan, et isal ja pojal ei olnud just eriti nauditav jalgpallielamus.

Samas ei saagi olla nii, et kõigile meeldiks. Mõndasid asju tuleb lihtsalt piirata – muidugi normaalsuse piirides!

Kommentaar

Minu jutu mõte oligi see,et siis ärgu üldse müügu.Selline situatsioon kus müüakse aga tribüünidele ei lastud,on idiootsus ja turvalisuse seisukohast riskantne.Sest rahvamassi,kes vahekäigus oma õlut jõid ei käinud keegi ära ajamas.
            INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Õluga lasti ju vabalt tribüünidele, lausa mingite pappkandikutega suurtes kogustes.
              Jalgpallihaigla juhatuse liige

Kommentaar

Hakkasin ka just mõtlema, et isegi minu kõrvalt läks üks vend mingite munakarpide sarnaste asjadega mööda, mille sees õllet hoidis.

Kommentaar

Põhjatribüünil küll ei lastud. Seal Piraaja lipu juures oli üks turva, kes kõik tagasi ajas.

Kommentaar

erinevad tribüünid,erinevad reeglid?
                    INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Erinev turva, erinev poliitika. Läänetribüünil, kus seekord mängu vaatasin, luristasin näiteks mina tribüünil rahumeeli oma õlutit, pisut hiljem saabunud kodanikud aga suunas suhteliselt omapärase olemisega turvamees vahekäiku oma jooke kiiruga sisse kallama. Mis on jabur, nagu marcello juba mainis, sest neist veel hiljem saabunud ei pääsenud enam mööda, tribüünile. Mõne aja pärast mainitud korravalvur väsis ja läks suitsule, mis päädis sellega, et minu kõrval istunud nokastanud härrasmehed kallasid oma viiendad õlled eesistunud noormehele püksivärvli vahelt sisse. Väidetavalt kogemata.
                      We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

novott. täpselt selliseid fitti kirjeldet lugusid juhtubki, kui õllega inimene lasta ringi tuterdama või isegi kõigest istuma arena kitsaste ridade vahele.
                        Tegelt ma ikkagi ei saa pihta, et miks seda kangemat kraami statkal üldse müüma peaks. Peale selle, et alekokk sealt omale kena kopka saab, muidugi. Ses mõttes, et keskmise eestlase alkotarbimine käib enamasti rütmi \"kiirelt jooma, kiirelt kooma\" järgi ju teatavasti. Ja eriti jalgpallimängul näeks ümbritsevaid kodanikke parema meelega joovastumas mängust platsil kui sellest, mida tribüüni all kraanist lastakse. Seda enam, et enne mängu võtab enamik ikka juba väikse tsurri sisse (ei salga, et isegi). Et siis mängu ajal kummutamine võiks jääda pigem koduse tugitooli- või pubifänni pärusmaaks. Kuigi jah, ega seda müümist nüüd enam naljalt ei lõpeta, kui Coqil juba rull jookseb.
                        armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas fitti

Erinev turva, erinev poliitika.
                          See näitab Falck You taset.

Karta on, et kodutöö ja väljaõpe on turvadel tegemata, mis omakorda võib põhjustada suure riski.
                          Olles kokku puutunud suurürituste korraldamise ja turvamisega, siis üritusele eelneb pikk planeerimisprotsess (mõnikord mitu kuud), kus mängitakse läbi kõikvõimalikud olukorrad. Hea, et turva tase olematust näitab õluga seonduv käitumine. Kuid, mis juhtub siis, kui on tulekahju, pommiähvardus/plahvatus, kaklused, õnnetused jne jne.
                          Vastus Peata kanakari Falck You vormis.
                          Jalgpallihaigla juhatuse liige

Kommentaar

Ei tasu õlu (õllet, õlutit,vms) süüdistada. Rahumeeli võiks seda tribüünil analoogselt limonaadiga edasi lürpida. Falcki ülesandeks jäägu terad sõkaldest eraldada ning liignokastanud inimesed tribüünilt kus-kurat saata. Läbustajaid pole kelellegi vaja.

Kommentaar

Algselt postitas Tembu

Ei tasu õlu (õllet, õlutit,vms) süüdistada. Rahumeeli võiks seda tribüünil analoogselt limonaadiga edasi lürpida. Falcki ülesandeks jäägu terad sõkaldest eraldada ning liignokastanud inimesed tribüünilt kus-kurat saata. Läbustajaid pole kelellegi vaja.
                              Just!
                              Kahjuks jääb asi turvajate proffesionaalsuse taha
                              INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

ei pea just eriti nokastanud olema, et kellelegi õlu selga valada. enda kõrvalgi juhtus sarnane olukord..
                                BVB - Vaprus

Kommentaar

Working...
                                X