Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Polegi nüüd täheldanud, kas rongkäik jne ka tuleb ikka !?
Tuleb, 16.45 Tammsaarest jäi jutt siin vis.
Kolmapäeval koguneme nagu alati enne mängu Tammsaare parki, et sealt ühiselt staadionile minna. Seekord teeks rongkäiguga väikese kõrvalpõike ja marsiks Tõnismäel koletisest mööda lauldes laule ja avaldades sellega pahameelt.
Tammsaare pargist hakkame liikuma kuskil 16.45
Kogunemine alates 15.00 ?
Kas keegi teab kelle kätte pall jäi mis enne U21 mängu sai kaubamajast ostetud ja millega pargis mängisime? Võtku kaasa!
- Eesti hümn (tuleb kindlasti)
- Väike notsu
- \"Mart Poom\", \"Andres Oper\"(krt et ta vigastatud, aga mul oleks seda laulu vaja), \"Raio Piiroja\"
- Eesti maailmameistriks
- Eesti kallis (kusjuures seda oleks tarvilik võimalikult pikalt ja korrektselt laulda)
- Hommikul kui tõuseb päikene...
- Mässajate laul filmist \"Viimne Reliikvia\"
- Eesti hümn (tuleb kindlasti) - laulan
- Väike notsu - sry, pole kunagi selle laulu mõttest aru saanud ning vot seda ei laula
- \"Mart Poom\", \"Andres Oper\"(krt et ta vigastatud, aga mul oleks seda laulu vaja), \"Raio Piiroja\" - laulan
- Eesti maailmameistriks - laulan
- Eesti kallis (kusjuures seda oleks tarvilik võimalikult pikalt ja korrektselt laulda) - laulan
- Hommikul kui tõuseb päikene... - laulan
- Mässajate laul filmist \"Viimne Reliikvia\" - laulan
Kindlasti on siin tartlasi, kes Uus-Meremaa mängule autoga sõidavad ja autos veel vaba koht olemas.
Kui leiad, et see lühikirjeldus kehtib sinu kohta, siis palun võta ühendust hädalisega, kes tahaks ka hirmsasti Tallinna saada, ent peab umbes poole neljani olema eksamil ning seetõttu bussiga ei jõua.
Hädalist kehastan mina, ühendust saab privaatsõnumi, e-maili (vainikm@hotmail.com) ning mobiiltelefoni (52 353 82) teel.
Tänan tähelepanu eest.
kui vabu kohti peaks autos kaks olema siis võiks ka mulle teada anda, nimelt jäi FC Lootose bussireis seekord ära, aga minna tahaks ikkagi
privaatsõnum, arditampuu@hotmail.com või mob. 53703315
Ardi
Which ship has never docked at Liverpool?
The Premiership.
"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975
Kolmapäeval koguneme nagu alati enne mängu Tammsaare parki, et sealt ühiselt staadionile minna. Seekord teeks rongkäiguga väikese kõrvalpõike ja marsiks Tõnismäel koletisest mööda lauldes laule ja avaldades sellega pahameelt.
Kuigi JH juhatus ei pea seda mõtet antud ajahetkes just vajalikuks elik siis mitte sekkuda aktiivsesse poliitikasse.Jah me ei saa keelata fännidel liikumast ka teist marsuuti arvame me:
a)Pronksmehe teema niipea veel ei aegu ja jõuame veel oma selge sõna öelda
b)hetkel loeme olulisemaks liikuda juba enamvähem kindlaks muutunud marsuuti (Pärnu mnt. ja viadukti alt paremale)
c) Kahjux koguneb rongkäigule veitsa vähem fänne kui seda oleks laupäevase koondise mänguga ja atraktiivsema vastase korral (kui meid on vaid mingi 40-50 )
d) võtta ette marsuudi muutus Pronksmehe juurest mööda, kui on seal samal ajal mingi juba korraldatav aktsioon.
e) ja ei soovi, et kogu meie fänniorganisatsiooni hakkataks nimetama Isamaaliidu käepikenduseks.
a`la Jalgpallihaigla=Kojamees= Isamaaliit.
Homme kõik kel vähegi mahti, paluks tribüünitantsu harjutama
Kindlasti on siin tartlasi, kes Uus-Meremaa mängule autoga sõidavad ja autos veel vaba koht olemas.
Kui leiad, et see lühikirjeldus kehtib sinu kohta, siis palun võta ühendust hädalisega, kes tahaks ka hirmsasti Tallinna saada, ent peab umbes poole neljani olema eksamil ning seetõttu bussiga ei jõua.
Hädalist kehastan mina, ühendust saab privaatsõnumi, e-maili (vainikm@hotmail.com) ning mobiiltelefoni (52 353 82) teel.
Tänan tähelepanu eest.
kui vabu kohti peaks autos kaks olema siis võiks ka mulle teada anda, nimelt jäi FC Lootose bussireis seekord ära, aga minna tahaks ikkagi
privaatsõnum, arditampuu@hotmail.com või mob. 53703315
Ardi
selles suhtes, et minu poolest võib kellaajaliselt varem kah olla
aga selle mängu peaksime ikka võitma.. väravaid lasta ei ei tohiks ja ise 2 tükki lüüa ei tohiks olla üle jõu käiv pingutus isegi opi puudumisel.. raku pidi hoos olema, neemelol punn eest ära vast siis nüüd tõotab nauditavat mängu
Polegi nüüd täheldanud, kas rongkäik jne ka tuleb ikka !?
Tuleb, 16.45 Tammsaarest jäi jutt siin vis.
Tammsaare pargist hakkame liikuma kuskil 16.45
Kogunemine alates 15.00 ?
Kas keegi teab kelle kätte pall jäi mis enne U21 mängu sai kaubamajast ostetud ja millega pargis mängisime? Võtku kaasa!
Kommentaar