Suht jama on siin rääkida eesti koondisest. Niikaua kui pole suhtumist ja tahet ei hakkata mängima . Eesti koondises on vist muud asjad tähtsad. Tuleks siia üks kermi käega treener , kes kasvõi viskaks meile jobudele putsad näkku ja sõimaks näo täis ning ei jahu mingist heast statistikast vb siis tuleks mingeid tulemusi. Niikaua kui esikohal on mingid muud asjad siin eesti jalgpalli ei hakka tulemusi kah tulema !
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Kasahstan - Estonia
Collapse
X
-
Algselt postitas staaaaaar Vaata postitustNiikaua kui esikohal on mingid muud asjad siin eesti jalgpalli ei hakka tulemusi kah tulema !
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustMisasjad siis esikohal on?
kui keegi teab mis on võib öelda.
Kommentaar
-
Seni kuni ei suudeta keskväljal kahte järjestikust edukat söötu anda, seni mingite metsavendade käest pähesaama jäädaksegi. Sedap veel... et mõned aastad tagasi mängisid päris paljud kossu koondislased kusagil väljamaal. Hea palk, autod särgid-värgid. Miskipärast ei taha keegi enam neid kuhugi väljamaale... Ja koondis kukub sügisel arvatavasti kuhugi mudaliigasse. Sama trend tundub olevat nüüd vutis. Jorsid mängivad väljamaal. Hea palk, pemm perse all ja muud särki-värki...Hello! I´m mentaly ill.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustAga kust sa tead siis, et muud asjad esikohal on?
Tõesti eestil on olnud üksikuid häid mänge , selles ei saa kahelda aga sellist pikaldaselt ühtlaselt häid esitus ei ole eestil ju. Ma arvan et kui mingeid asju muuta siis peaks see võimalik olema aga no ma ei tea.
Kommentaar
-
Keegi ütles eespool ,et kui Jerevanist 3 punni toome siis on tõesti pohh see Kasahhi tulemus aga ma ütlen teile ette juba ,et me toome sealt 0 punkti.
Ei tea ,mis seal koondises toimub ,kas on mingid sisepinged või ? Liiga vähe on aega . Kas suudame nii palju paremaks minna ,et armenjukke võita ?FCF Forever
Kommentaar
-
Algselt postitas boobek Vaata postitustJorsid mängivad väljamaal.
Kommentaar
-
Algselt postitas magicm Vaata postitustKui meie koondislased kõik koduliigas mängiksid, siis ma tõesti loodaksin, et ühtegi sõprusmängu kokku ei lepitaks, sest sellisel juhul saadakse ka San Marino käest haledalt lüüa.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustMis imeloom see välismaaliiga on, mis kõik koondise mängumehed kordades paremaks teeb? Miks Azerbaidzaanis mängiv Kruglov on parem kui Levadias mängiv Kruglov? Miks Ungaris palli taga ajav Kink on parem kui Eesti mängiv Kink?sa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..
Kommentaar
-
Algselt postitas HaTe Vaata postitustVälismaal saavad siiski Poistest mehed ja nii see kahjuks on.Hello! I´m mentaly ill.
Kommentaar
-
No kurat. Kui me keskväljal ei saa korralikku söötu tehtud, näitab see seda, et meil puudub õige mängujuht. Vunk on küll hea, aga tal puuduvad oskused mängu siduda, Dimitrjev on ka puhtalt töörügaja. Reim oli selline mees, kes suutis sööte küll maast ja õhust teha ning platsinägemine oli tal super. Ainuke mees kellel on oskusi keskväljal palliga midagi teha on minu arust Novikov. Fääride vastu näitas ta väga ilusat söötu ning ka tema löödud värav oli kena.
Kui Tallinnas ja ka Armeenias ei saa värava(t)id löödud ja üle kolme söödu järjest ei saa tihti tehtud, siis võiks Rüütli koondise kohast lahti öelda.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustMis imeloom see välismaaliiga on, mis kõik koondise mängumehed kordades paremaks teeb? Miks Azerbaidzaanis mängiv Kruglov on parem kui Levadias mängiv Kruglov?
eelkõnelejatega nõus ning hakkan ka Sats1 kunagisi leierdamisi vaikselt mõistma -- pigem jäädagu Eestisse (vähemalt hetkeni, mil ollakse reaalselt võimelised mõnes oluliselt asisemas liigas läbi lööma) ning tõstetagu sellega meie klubijalgpalli taset, kui põrutatagu esimesel võimalusel piiri taha mõnda viiendajärgulisse liigasse, sest nagu koondise varal näha -- sittagi see parem variant on.
seni, kuni koondise tugevaim koosseis sisaldab kaht-kolme Euroopa TOP15 liigas pallivat mängijat, keskväljal opereerib Norra esiliiga pallur ning ründeliini juhib viimati Vene esiliigas mänginud, hetkel üldse klubita olev tegelane -- kas tasub eriti millegi üle imestada?
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustMiks Azerbaidzaanis mängiv Kruglov on parem kui Levadias mängiv Kruglov? Miks Ungaris palli taga ajav Kink on parem kui Eesti mängiv Kink?
Kommentaar
-
See on tore teada, et mängija tase tõuseb kohe hüppeliselt, kui elimineerida tribüünilt kümme vene keelt räuskavat fänni. Lisaks väheneb saja meetri läbimise aeg välismaa paremal murul vähemalt sekundi võrra ja töötahe hüppab hoobilt lausa lakke. Lihtne ju.
Aa, ja tänane oli ikka saast küll. Ei suudetud isegi üle kolme täpse söödu keskväljal teha. Rünnak ka nüri. Täiesti kindlalt. Mis sest, et ma mängu ei näinud. Rüütli seebiks!armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar