Algselt postitas strowik
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Inglismaa - Eesti
Collapse
X
-
Algselt postitas strowik Vaata postitustSen, millal need 22 fänni + lätlased täpsemalt lennata kavatsevad? Praegu leidsin kõige soodsamana 12. okt kell 11:05 - 14. okt 14:45, hinnaga 52.40 LVL (1177 EEK).
yheksa, viimase hetke pakkumistest pole sa vist eriti kuulnud?
ja kellaajad 11.05 ja 14.20
Hind praegu 20 LVL ??? mulle tundub et kuumus on seal liiga teinud.
Eriti nagu ei taha uskuda seda 450 eeku edasi-tagasi
Kommentaar
-
Algselt postitas strowik Vaata postitustSen, millal need 22 fänni + lätlased täpsemalt lennata kavatsevad? Praegu leidsin kõige soodsamana 12. okt kell 11:05 - 14. okt 14:45, hinnaga 52.40 LVL (1177 EEK).
yheksa, viimase hetke pakkumistest pole sa vist eriti kuulnud?
Kommentaar
-
Loomulikult on risk olemas, sellest olen ma teadlik. Lihtsalt kuna rahakott puuga seljas pole, siis tuleb kaaluda ka selliseid riske. Siiski tegi Sen hea pakkumise ja tundub, et sellest kinni haarangi.
Buss on minemas Tartust või Tallinnast?The main event, Die Meister, Die Besten, Les grandes equipes...The champions!
Kommentaar
-
Algselt postitas strowik Vaata postitustLoomulikult on risk olemas, sellest olen ma teadlik. Lihtsalt kuna rahakott puuga seljas pole, siis tuleb kaaluda ka selliseid riske. Siiski tegi Sen hea pakkumise ja tundub, et sellest kinni haarangi.
Buss on minemas Tartust või Tallinnast?
Kommentaar
-
Janry, ruttu samasse punti! Mina olen juba sees (mind on kaks) ning lennukipiletide koha pealt arvasin, et selle liigutuse teeb igaüks ise.
Aga ma tõesti ei tea, kas ma sõidan hommikuks Tallinna või pigem Pärnu, sest Tartust läbi sõita te vist ei jõua.
NB! Kui keegi on broneerinud mängupileti ning on otsustanud sellest siiski loobuda, siis oleksin sellest huvitatud!The main event, Die Meister, Die Besten, Les grandes equipes...The champions!
Kommentaar
-
Algselt postitas oku Vaata postitustSuper!
Jäin magama ja kartsin, et pean piletite eest mingi kirve hinna välja maksma. Hea, et Ryanair heas mõttes lolliks läks. 20 latti edasi-tagasi. Pole paha.
Kommentaar
-
Algselt postitas SundanceKid Vaata postitustLennujaamades tutvused, et seal makse maksma ei pea?The main event, Die Meister, Die Besten, Les grandes equipes...The champions!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar