Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Inglismaa - Eesti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas strowik Vaata postitust
    yheksa, viimase hetke pakkumistest pole sa vist eriti kuulnud?
    Nagu täiega, jumala äge. Tegelt ka!

Kommentaar

Sen, millal need 22 fänni + lätlased täpsemalt lennata kavatsevad? Praegu leidsin kõige soodsamana 12. okt kell 11:05 - 14. okt 14:45, hinnaga 52.40 LVL (1177 EEK).

11-15 okt, need ka praegu 0,01+0,01+maksud
      ja kellaajad 11.05 ja 14.20
      Hind praegu 20 LVL ??? mulle tundub et kuumus on seal liiga teinud.
      Eriti nagu ei taha uskuda seda 450 eeku edasi-tagasi

Kommentaar

Sen, millal need 22 fänni + lätlased täpsemalt lennata kavatsevad? Praegu leidsin kõige soodsamana 12. okt kell 11:05 - 14. okt 14:45, hinnaga 52.40 LVL (1177 EEK).

no igatahes sa võid ju riskida sellega et kas saad lennupileti viimasel hetkel kusagilt kaudu või mitte ja seega kas oled lihtsalt 1000 maha visanud või mitte (mängupileti näol). ei soovita eriti riskida ja seda just antud juhul kus mängule on üle 1500 pileti bronnitud.

Kommentaar

Loomulikult on risk olemas, sellest olen ma teadlik. Lihtsalt kuna rahakott puuga seljas pole, siis tuleb kaaluda ka selliseid riske. Siiski tegi Sen hea pakkumise ja tundub, et sellest kinni haarangi.

Buss on minemas Tartust või Tallinnast?
          The main event, Die Meister, Die Besten, Les grandes equipes...The champions!

Kommentaar

Loomulikult on risk olemas, sellest olen ma teadlik. Lihtsalt kuna rahakott puuga seljas pole, siis tuleb kaaluda ka selliseid riske. Siiski tegi Sen hea pakkumise ja tundub, et sellest kinni haarangi.

Buss on minemas Tartust või Tallinnast?
            Tallinn-Pärnu-Riia lennujaam

Kommentaar

On ehk võimalus kellegi punti liituda?
              Saaks piletid ära osta!
              Tänx

Kommentaar

Janry, ruttu samasse punti! Mina olen juba sees (mind on kaks) ning lennukipiletide koha pealt arvasin, et selle liigutuse teeb igaüks ise.

Aga ma tõesti ei tea, kas ma sõidan hommikuks Tallinna või pigem Pärnu, sest Tartust läbi sõita te vist ei jõua.

NB! Kui keegi on broneerinud mängupileti ning on otsustanud sellest siiski loobuda, siis oleksin sellest huvitatud!

Kommentaar

Super!

Jäin magama ja kartsin, et pean piletite eest mingi kirve hinna välja maksma. Hea, et Ryanair heas mõttes lolliks läks. 20 latti edasi-tagasi. Pole paha.
                  League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!

Kommentaar

Jahah, paistab, et broneeritud mängupileteid peab hakkama välja ostma. Muidugi just siis kui suve lõpus õige vähe raha järgi jäänud.
                    the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                    because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

.. kuna mu vennaroju ei saa kaasa tulla siis jääb mul ka üks pakett üle TLN-LND-TLN + 3 ööd hotellis s.h h/s. Londonis ( 11.-14.okt)
                      RummaBastards!

Kommentaar

Algselt postitas oku Vaata postitust
                        Super!

Jäin magama ja kartsin, et pean piletite eest mingi kirve hinna välja maksma. Hea, et Ryanair heas mõttes lolliks läks. 20 latti edasi-tagasi. Pole paha.
                        Lennujaamades tutvused, et seal makse maksma ei pea?

Kommentaar

Algselt postitas SundanceKid Vaata postitust
                          Lennujaamades tutvused, et seal makse maksma ei pea?
                          Ega jah... sellele 20 latile läheb veel ülekande tasu + soovi korral kindlustus + veel mingi jura otsa. Kahe pileti peale peaks summa kindlustuseta ~68 latti tulema. 8-)

Kommentaar

mina ostsin 11-15 okt piletid edasi-tagasi 34 lati eest. see on ka ülihea hind ikkagi. easyjetis või estonian airis on päris kirved hinnad, alla 3000 ei saa midagi.
                            “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

Kommentaar

Kas keegi annaks infot, kus on mõtekas ööbida, et ei oleks eriti kaugel staadionist!
                              Tänan

Kommentaar

12. oktoober minek ka mul ja ühel
                                LET'S ALL LAUGH AT RANGERS

Kommentaar

Working...
                                X