Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Horvaatia ja Makedoonia võõrsil

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

kyll see Klavan puterdas täna
    @hytt

Kommentaar

Klavan tegi palju musta tööd ja pole imestada, et lõpus väsinud oli. Pareiko on ikka tõeline nisanäpp. Meenub õudne Leedu mäng, mille kaotasime 1:5. enamus väravaid Pareiko kaela. Enam sellist väravavahti ei tahaks näha. tõesti meil on 3 head väravavahti ja alles pärast neid tuleb Pareiko. Hea tulemus siiski...

Kommentaar

Algselt postitas SDK Vaata postitust
        Mis värk Kruglovil nende kedradega on?
        teeks ettepaneku talle kummid või mingid paelad kinkida, krt mehel läheb enamus energiat sokkide tirimise peale

ja miljonieuromehelt ootaks ikka mingidki tsenderdamise oskust, jalge vahelt oskab juba väga hästi lükata, äkki järgmine mäng ei lähe löögid ka üle jala

krt, et see Raio alati ka nii tormakas peab olema, ootaks talt juba väheke mõtlemist ka, kogemusi ju on piisavalt

arvata võib, et Arturi koht koondises on läinud

võõrsilt 1:1 Makedooniaga, mina olen rahul!!!

Kommentaar

Algselt postitas Tanel Vaata postitust
          Lindpere on laisk. Mitu korda võinuks mees väikese spurdiga palli Eestile ohtlikus kohas päästa, kuid otsustas juba eos hoo maha võta ning palli piiridest välja lasta.
          See "laiskus" käib poole meeskonna kohta. Miks ei viitsi nad olukordasid löpuni mängida, on mulle täiesti arusaamatu. Ründaja laseb jala sirgu kui kaitsja satub lähedal olema, kaitsja jookseb niisama vastase ründaja körval kui see palliga meie kasti purjetab. Mismöttes? Olukorrad vöiks ikka löpuni vöidelda. Täiesti käsitlematu.

Ja lisaks, väravale peab peale lööma. Ei ole vaja ilmtingimata palliga väravasse joosta. Vastased laksisid nagu torust tuli, ikka kastist väljast. Eestlased otsivad aga mingit imekombinatsiooni, milles meie omad jälelgi väga tugevad ei ole. Vöidelgu ja tehku endale lihtsaks see mäng.

Kommentaar

Algselt postitas yheksa Vaata postitust
            See "laiskus" käib poole meeskonna kohta. Miks ei viitsi nad olukordasid löpuni mängida, on mulle täiesti arusaamatu. Ründaja laseb jala sirgu kui kaitsja satub lähedal olema, kaitsja jookseb niisama vastase ründaja körval kui see palliga meie kasti purjetab. Mismöttes? Olukorrad vöiks ikka löpuni vöidelda. Täiesti käsitlematu.
            See pigem ikka üldise treenituse puudus. Eesti koondislased ei suuda mõnepäevase vahega kahte rahvusvahelisel tasemel mängu pidama. Teisel poolajal joosta ja suruda ei jaksa enam. Eile oli lõpus hing paelaga kaelas.
            Värav oli väga kena. Ammu ei mäleta, et eestlased oleksid taolise kauni kombinatsiooni lõpetada suutnud.
            the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
            because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

mhmh üldiselt mis veel silma torkas on et kestsoonis ja eespool ei võidetud mitte ühtegi pikka palli, makedoonlased olid täiesti peremehed, kui kahevõitlusi ei võideta on väga raske ka midagi asjalikku luua vastaste värava all, v-o tõesti oleks pidanud neemelot siis katsetama keda targetina kasutama, ehk oleks mõned veadki välja meelitanud

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
                See pigem ikka üldise treenituse puudus. Eesti koondislased ei suuda mõnepäevase vahega kahte rahvusvahelisel tasemel mängu pidama. Teisel poolajal joosta ja suruda ei jaksa enam. Eile oli lõpus hing paelaga kaelas.
                Aga mismöttes ei jaksa? Nad on profisportlased, neile makstakse palka selle eest, see on nende töö. Teevad aasta läbi trenni nii nagu vastasmeeskonna mängijadki.
                Ei ole vaja rahul olla oma kohaga A-koondises vaid trenni tuleb teha. Kehtib ikkagi Pasi ütlus, meil ollakse rahul sellega, mis kergelt kätte tuleb ja enam juurde treenida just väga ei viitsita. Isegi koondise tasemel. Masendav.

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
                  Teisel poolajal joosta ja suruda ei jaksa enam. Eile oli lõpus hing paelaga kaelas.
                  Mitte ainult lõpus, vaid juba 55 -endal minutil oli "miljoni euro mees" krampides ja lonkas. Ja see pika palli ette toksimine ajas ikka nii närvi raisk. Õnneks ei jaganud makedoonlased ära, et kui palliga karistusalasse tormata tekib seal täielik kaos kuna mitte keegi kaitsjatest ei oska/taha taklata. Ja audi väljavisetel lolli järjekindlusega ainult Piirojale palli loopimine...esimene kord läks õnneks aga järgmisel korral rippusid juba kolm vastast tal küljes ja oligi essus.
                  Hello! I´m mentaly ill.

Kommentaar

esimene poolaeg meeskondlikult hästi mängitud. keskväljas võideti enamus pallid kohe tagasi. probleem on ikkagi ründefaasis. nii kaua kui meie ründajad ja ääred ei suuda 1vs1 ära teha oma vastasele, nii kaua ei teki ka ohtlikke olukordi(v.a. standardolukorrad). Nt kui dmitrijev tegi palliga hea liigutuse enne eesti väravat, siis kohe tekkisid võimalused sööta ja kombineerida. Kui tehakse oma mehele ära, siis peab kaitseliinist välja astuma teine mees ja seega jääb üks ründajaga kuskil vabaks loogiliselt. Võitlus on korralik, eriti esimene pooleg, aga ees jääb ikkagi individuaalsetest oskustest puudu. Samuti võib näiteks tuua Operi löögipette, millega ta avas kohe võimaluse Lindperele. Väga hästi tehtud. Ja muidugi Kink ääres- tegi oma tavalise kehapette ja oligi juba niipalju ees vastasest, et saaks tsenderdada. Selliseid hetki tahaks rohkem näha.

Paari aasta pärast, kui meie noored talendid on kogemusi saanud võib meil olla päris osav ründeliin. Nt. ees Kink..Saag...äärtes S.Puri....Ojamaa.
                    keskel E. Puri. Kõlab hästi.

Kommentaar

Algselt postitas PraS Vaata postitust
                      Üldiselt mängime me hullemini kui Teituri ajal.
                      Hullemini küll. Terehhov (tol aja), Hohlov-Simson, Reim (tol aja), Kristal vs. Klavan, Dmitrijev, Rähn, Lindpere; Oper (tol aja), Arbeiter/Zelinski vs. Opi, Vosko/Kink… Tundud vahet?

Nõuan treeneri vahetust.
                      Miks? “Viggole pandud ülesanne EJL-i poolt 7 punkti on veel teostatav (Androrra alistamise korral)”. Teisel pooajal mängisime küll antijalgpalli aga peatreener sai mis lubas EJL-le: vähemalt ühte punkti vs. Makedoonia.

Kommentaar

Algselt postitas Sats1 Vaata postitust
                        Miks? “Viggole pandud ülesanne EJL-i poolt 7 punkti on veel teostatav (Androrra alistamise korral)”. Teisel pooajal mängisime küll antijalgpalli aga peatreener sai mis lubas EJL-le: vähemalt ühte punkti vs. Makedoonia.
                        Ma leian et me oleme suutelised millekski paremaks kui pika palli tagumine. Eriti masendav on see, et see nn romb pole romb vaid nelja meheline punt keskel. Arvan siiski, et me oleme suutelised ka loovalt ja tehniliselt mängima. Jah nüüd on tore Viggol rusikaga vastu rinda taguda. Krt tõime selle raske punkti Balkanilt.

Kommentaar

ausalt öeldes, kui ka oleksime pähe saanud ei oleks ma eriti morn, sest see mida mehed pakkusid esimesel poolajal oli lihtsalt liiga ilus. Kogu mäng sujus, kohati küll kaoti ära, kuid üldmulje oli väga hea. Teine poolaeg mehed lihtsalt väsisid ning treener oleks pidanud tõesti vahetusi nati varem tegema, et värskust juurde tuua. Peame harjuma veel selle taktigaga, kuid mina näen küll valgust kuskil kauguses, olen optikas nagu alati.
                          Well done boyz!

Kommentaar

Arvan siiski, et me oleme suutelised ka loovalt ja tehniliselt mängima.
                            On selle väite tõenduseks ka mingit materjali? Tõsi, Lindpere on aeg-ajalt ennast päris hea pallikäsitlejana näidanud, aga üldine treenitus kipub tal viletsaks jääma. Ei jaksa 90 minutit tipptasemel. Kink on ka päris hea, aga paistab ka rohkem vahetusest sekkumise kunn.
                            Teisi mängijaid ma ülemäärases tehnilisuses ja loovuses ei julge süüdistada.
                            the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                            because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

No mina nii negatiivne ei oleks. Eesti oli esimesel poolajal minu meelest mängupildi poolest isegi parem meeskond platsil, sellist asja pole juba mitu aastat juhtunud (mängu Andorraga mitte arvestades). Seda ei saa võrrelda Goesi ajaga, kui 0-4 kaotusseisus vastased enam mängida ei viitsinud ja siis Eesti sai lõpu eel paar olukorda ja siis kõik olid õnnelikud:"Eestil oli ikka mitu head võimalust ka ja võib rahule jääda."

Aga minu hinnang mängijatele:
                              Londak oli Eesti parim mängumees seekord. Mitte ühtegi puterdamist, stabiilselt head väljalöögid. Päris Poomi tasemele (veel?) ei ulatu, aga Kotenkost tundub kindlam olevat. Kaitseliin oli üsna mage, mehed mängiti mitu korda väga ohtlikus kohas 1-1 üle. Kruglovi teemast ma ei saa üldse aru: Kuidas on see võimalik, et umbes 50 korral jäi vastaste mängumees nr 14 niimoodi äärele üksi, et tal oli umbes 5 sekundit aega palli sättida kuni Kruglov talle lähedale jõudis. Samuti see pikkade pallide peksmine tema poolt on imelik. Rähn oli minu jaoks mängu üllatusmees. Niikaua kui tema platsil oli, ei tulnud keskelt vastastel ühtegi ohtlikku olukorda, samas Reimi tulles oli enda kasti esine täielik läbikäiguhoov (selles oli kindlasti süüdi ka meeskonna üldine väsimine, aga ikkagi). Samas nii Rähn kui ka Reim ründeolukorras olid ikka väga nõrgad. Dmitjev saab kiita ainuüksi väravale tehtud eeltöö eest, muidu oli üsna kahvatu taaskord. Klavanit ma nii ei kritiseeriks nende tsendertuste eest, olgem ausad, ta oli Eesti meeskonnas ainukesi mehi, kes suutis end üldse tsenderdama mängida. Lindpere oli parem kui varasemates mängudes, aga arenguruumi on ikka küllaga. Eriti olukordades, kus on vaja kiiret mõtlemist ja täpset söötu. Saagiga ei saa möliseda, mees mängis täpselt nii kuidas ta hetkel võimeline on. Jooksis ringi ja segas mehi ja proovis vastaste kaitsest mööda mängida ja tegi esimesel poolajal isegi paar ilusat liigutust. Oper on Oper, andis fantastilise väravasöödu. Samas muidu polnud tal suurt teha. Operi tugevaks kohaks on kiirus, siis seda peaks ka ära kasutama, aga seda ei suudetud teha. Kink on Eestile supervahetusmees. Siis, kui vastaste kaitsjate jalad on juba töntsid ja enam joosta ei jõua sobib ta ideaalselt äärele triblama ja mööda mängima.

Aga üldiselt on pink masendavalt lühike, võrdväärsed vahetused positsioonidele puuduvad (välja arvatud väravavaht).

Kommentaar

Algselt postitas ALEKOK Vaata postitust
                                Mind ei koti, et Pareikot koondisse ei kutsuta. Minu jaoks on Londak ikkagi neljas väravavaht.
                                Ausalt öelda, siis mind ka see Pareiko mittekutsumine ei koti. Küll on aga selge, et kui Poom ükskord putsad varna riputab, on talle vääriline mantlipärija olemas ... olgu ta täna või neljas ...
                                299195

Kommentaar

Working...
                                X