Ma olin ilmselt ainus, kes nägi mängus ka midagi positiivset - minu arust mängis Eesti esimesed 30 minutit ikka päris kenasti ... kuni pea alati suur neeger ette jäi ja ülima külmaverelisusega palli ära võttis. Edaspidi oli Beckhami ja Crouchi show, eestlased võitlesid küll kenasti, aga tundusid olevat veel väsinud eelmisest mängust. Tehti mõned lapsikud vead ja sisuliselt inglased karistasid kõik kenasti ära. Ausaltöeldes Kruglov jättis ikka oma jalaväristamisega päris masendava mulje. Kinkist ma ka aru ei saa - oodati temalt ju seda, mida ta oskama peaks ehk siis äärtelt kiireid läbiminekuid, selle asemel lükkas kõik söödud kaitsele tagasi. Ma kõll ei tea, mis funktsiooni Jelle talle andnud oli, aga minu jaoks isiklikult tundus küll võrreldes Horvaatia mänguga temalt mannetum mäng ja järjekordne tõestus, et algkoosseisus pole tal vähemalt tugevate vastu miskit teha. Suht ebakindla mulje jättis millegipärast Stjopa, aganoh, Crouchiga ilmselt väga kerge kogu mäng ei ole kõrgete pallide pärast võidelda. Piirojast tema kõrval oli ka väga suur puudus, koos nad moodustavad ikka suhteliselt muljetavaldava keskkaitsepaari. Parim mees platsil minu arvates vaatamata 0:3 seisule Klavan - kui Piirojale saaks külge pookida kuidagi Klavani rahuliku mängulugemise ja sööduoskuse, oleks mees ilmselt parim keskkaitsja

Kommentaar