Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Inglismaa

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ma olin ilmselt ainus, kes nägi mängus ka midagi positiivset - minu arust mängis Eesti esimesed 30 minutit ikka päris kenasti ... kuni pea alati suur neeger ette jäi ja ülima külmaverelisusega palli ära võttis. Edaspidi oli Beckhami ja Crouchi show, eestlased võitlesid küll kenasti, aga tundusid olevat veel väsinud eelmisest mängust. Tehti mõned lapsikud vead ja sisuliselt inglased karistasid kõik kenasti ära. Ausaltöeldes Kruglov jättis ikka oma jalaväristamisega päris masendava mulje. Kinkist ma ka aru ei saa - oodati temalt ju seda, mida ta oskama peaks ehk siis äärtelt kiireid läbiminekuid, selle asemel lükkas kõik söödud kaitsele tagasi. Ma kõll ei tea, mis funktsiooni Jelle talle andnud oli, aga minu jaoks isiklikult tundus küll võrreldes Horvaatia mänguga temalt mannetum mäng ja järjekordne tõestus, et algkoosseisus pole tal vähemalt tugevate vastu miskit teha. Suht ebakindla mulje jättis millegipärast Stjopa, aganoh, Crouchiga ilmselt väga kerge kogu mäng ei ole kõrgete pallide pärast võidelda. Piirojast tema kõrval oli ka väga suur puudus, koos nad moodustavad ikka suhteliselt muljetavaldava keskkaitsepaari. Parim mees platsil minu arvates vaatamata 0:3 seisule Klavan - kui Piirojale saaks külge pookida kuidagi Klavani rahuliku mängulugemise ja sööduoskuse, oleks mees ilmselt parim keskkaitsja
    Jube Tige Kala

Kommentaar

ahaa eurospordi kokkuvõttest järeldades oli meil eile hoopis uus mees- Vissiljev

Kommentaar

Ahjaa, urmar või mõni teine EJL funktsionäär - nagu eelpool mainitud, võiks selle orkestri jätta väljaku tribüünidele või siis laskma nende esitatud hümne ka kõlaritest. Kuna enamus inimesi ei oska dirigendi käeviibete järgi laulda, siis on hümni laulmine ikka täielik jama.

Ja seltsimees maki taga võiks ka natuke mõelda enne, kui koos lõpuvilega paneb suveloo peale. Ma usun, et enamik fänne tahaks ikka väljakult lahkuvat koondist tänada või välja vilistada.
        Jube Tige Kala

Kommentaar

Algselt postitas eino112 Vaata postitust
          ahaa eurospordi kokkuvõttest järeldades oli meil eile hoopis uus mees- Vissiljev
          Noh Sky pasundab kellegist Terehhevist.

Kommentaar

mis puudutab makke ja kõlareid ning DJ-sid, siis.. millal krt saab kõlarid ka teise staadioni nurka?

edit: mitte, et siin foorumis vastajaid leiduks :P
            BVB - Vaprus

Kommentaar

Einoh kunagi ma siin juba ühe kibestunud arvamuse Eesti koondise mängust kirjutasin, katsun seekord lühemalt.

Põhimõtteliselt on igas mängus kolm faktorit, mis maksavad Eestile mängu.

1. Jelle Goes : Nagu tõsiselt ei oleks keeruline olla koondise treener, kes võib oma palga ja muu säilitada hoolimata sellest, et aasta jooksul pole löödud ei väravat, ega saadud punkti. Selle taseme saavutamiseks ei pea olema treener ... ei pea olema õigupoolest keegi ... võib üldse olemata olla. Tema teenete ring piirdub Eesti jalgpallis ilmselgelt valuliste ja survestatud otsuste vastuvõtmisega. Poolkõvaga tehtud põlvkondade vahetus ja "pika palli" taktikas kerge järeleandmine. Ei maksaks selle faktori juures alahinnata teist tegurit, milleks on ilma igasuguse elementaarse kriitikameeleta Eesti rahvas - selles suhtes tuleb ikka vägisi nutt peale vaadates seda jalgpallihaiglat ja neid tüüpe, kes jätkuvalt igale ikaldusperformancele takka kiidavad, et "pandi ju hästi vastu küll ; esimsed blabla minutit oli päris hea mäng".

2. Tarmo Neemelo : Jõuline ründaja on aeglasem kui esimesed 500 lõpetajat suvalisel tervisejooksul. Tema võimetus peapallidele vastu liikuda paistis eilses mängus jällegi karjuvalt välja. Mees, kes naiivselt kahe kaitsemängija peade taga palli ootab ja ennast 5m kaugusele igast võimalikust tsenderduse maandumiskohast paigutab ... Eesti meistriliiga tasemel väikeseid sibulaid kõrvale lükata ja siis kolle lajatada on kaunikesti teine mäng võrreldes rahvuskoondiste tasemel jalgpalliga, kus peab ka jalgpalli mängima ja maadlusvõtetest ei piisa.

3. Mart Poom : Mineviku sangar, kes lihtsalt ei suuda aksepteerida fakti, et ta juba viimased kolm aastat on mänginud nagu naine, kes kardab haiget saada. Mees kelle ainsad väravavahioskused piirduvad praeguseks joonel mänguga. Positsioneerimine 2. ja 3. värava puhul olid täiesti mannetud. Eriti olukorras, kus väljajooks oleks päästnud ja joonelt võtmine oleks olnud samuti kordades suurema eduvõimalusega - tema igatahes seisis nõutud "poolväljas". Meenutab Edgar Savisaare sarnast rudimenti Eesti poliitikas, kes annab endast parimat, et oma sangariteod (Savika puhul EV taasiseseisvumistrall) oma praeguste esinemistega alla flushida. Kaptenilt ootaks suuremat vastususevõtmist ja enda karjääri vabatahtlikku lõpetamist rahvuskoondise huvides.

Lahendused :

1.Goesile kinga ja igale järeltulijale, kes poole aasta jooksul tabelisse punkte ei saa. Mineviku saldo põhjal võiks koondise füüreriks olla siiski T.Rüütli. Võimalusel muidugi Hiddink...

2. Kõik onud, kes jooksevad alla teatava kiiruse võiks tuimalt sacki saada meeskonnast. Tänapäeva jalgpallis ei ole meeskonnas kohta meestele, kes näevad välja nagu fekalistid ja kelle kiiremad liigutused oleks mõeldavad sõnnikuhargi mitte nahkkeraga. Siinkohal pean silmas eesotsas Neemelot muidugi, aga neid unimütse jagus sinna platsile teisigi. Kuigi Konsa palli ei näe ja tribling on kaunikesti mannetu, jõuab mees vähemasti telepilti joosta.

3. Jalgpallihaigla laialisaatmine. Need onud on Eesti jalgpalli vähkkasvaja. Pole midagi ohtlikumat kui pime toetaja. Mehed, kes seisavad kui müür oma näkaste ja meelevaldsete kaitsekõnedega kõigi idootsete otsuste taga, mis parasjagu Eesti hõredal jalgpallimaastikul sünnib. Patrioot saab olla ka ilma silmi sulgemata.

Põhimõtteliselt on siiski 4-5 mängumeest juba olemas (Klavan, Kink, Vassiljev, Kotenko ja kesiganes see sibul seal ründes oli), nüüd oleks vaja leida ülejäänud.

Kommentaar

Algselt postitas koer Vaata postitust
                ...Mees, kes naiivselt kahe kaitsemängija peade taga palli ootab ja ennast 5m kaugusele igast võimalikust tsenderduse maandumiskohast paigutab...
                Mitte, et ma kuidagi kiidaks Neemelo saamatust ja kiiruse puudumist, aga oled ehk mõelnud, et kas need tsenderdused ei võiks mitte täpsemad olla?
                Üks mees, paraku punases särgis, näitas eile üsna hästi kuidas tsenderdusi antakse. Ehk oleks Eesti ääremängijatel ühtteist harjutada ja õppida. Eestlased löövad umbes, silmad kinni - kõmm!

Mängust. Ma ilmselt ei ole väga objektiivne, aga mulle meeldis. Tulemus oli nii arvatav. Kuigi tõden, eestlased oleks võinud auvärava ikkagi lüüa.

Inglastele (nii fännidele kui mängijatele) oli igaljuhul uus ja huvitav kogemus mängida nii väiksel väljakul. Nagu külaplats

Kommentaar

Üldiselt olen ise koeraga nõus. OK tehnika ja oskused puuduvad...võiks siis olla vähemalt kiirus ja looma jõud. Masendus tuleb ikka peale kui vaadata parme ringi liikumas, nagu oleks maratoni viimased meetrid käsil..
                  Mart Mardisalu: \\"See mees pole inimene...see mees on Volkswagen\\"

Kommentaar

Ma olen muidugi meelitatud, et ma kriitilise ja ausa arvamuse väljaütlemise eest igasugused nunnud tiitlid ära teenisin, äkki märgite esilehele ka, et siin foorumis eksisteerib teie arvamus ja tontide arvamus. Kuid lubage mainida, enne kui oma suurest õhinast kõva ründetöö ja ohtrate võimaluste osas lõhki lähete - eesti koondise mängijad lõid eilse mängu jooksul kaks korda väravale peale. Kas on UEFA statistikud sama pimedad kui mina ja teie ning need eilsed kommentaatorid on lihtsalt erilise nägemisvõimega õnnistatud, või on mul siiski õigus?

Kommentaar

koera juttu lugedes on kõige kurvem see, et jutt on õige ja võib ju skandeerida küll, et kes kiiremini ei jookse, saab kinga aga hull on, et pole kedagi asemele ka võtta - pelgalt sirgjoones kiire jooksuga ei tee jalgpallis midagi ära.
                      BVB - Vaprus

Kommentaar

Koer, Poomi kohta kriitika oli küll täiesti vale. Kas eilsed väravad olid sinu arust Poomi kalad??? Mis sa oleksid tahtnud Inglismaa suguse meeskonna vastu panna Poomi asemele Kotenko??
                        Algselt postitas budulojus
                        kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

Eile Lindpere näidis tema parema mängu (tema mängudest mis ma nägin)!

Vaatasin mängu telerist ning ei saa hinnata Klavani mängu (keskkaitsja kohal) taktilist külge. Loomeplanis ta mängis väga hea. Tema parema mäng (mängudest mis ma nägin)!
                          Äärkaitsja ning poolkaitsja kohal ei näe Klavanil perspektiivi Alaxi või PSV põhipalluriks saada. Keskkaitja kohal tal on hea perspektiiv.

Kommentaar

Huvitav. Mina nägin Kinki koguaeg ainult mingites tobedatest kohtades seismas, kuhu sööt kunagi ei jõudnudki. Kust siis see Kinki kiitmine pärit? Sellest pehmest pealelöögist, mis veeres Robinsonist mööda? Suhteliselt lõi verest välja vist mees, aga seda võib-olla just sellepärast, et ta harva mängu saab.

Ja küllap lükatakse nüüd pukki see sakslane, kes siin noortetööd kordineerima tuli või mõni tema semu.
                            olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Algselt postitas ALECOQQ Vaata postitust
                              Koer, Poomi kohta kriitika oli küll täiesti vale. Kas eilsed väravad olid sinu arust Poomi kalad??? Mis sa oleksid tahtnud Inglismaa suguse meeskonna vastu panna Poomi asemele Kotenko??
                              1. Kriitika kui selline on õigustatud juba ühe võrku lastud palli puhul - antud juhul oli neid kolm.
                              2. Jah, peale esimese värava olid mõlemad väravad Poomi kalad.
                              2. Küsitav, kuna Kotenko õlavigastus + hammas läbi p'se on kindlasti negatiivset mõjutajad. Kahtlemata oleks ta julgemalt ja kiiremini sisse jooksnud ja olnud parem kui Poom, kuid eilse mängu puhul võinuks proovida Pareikot või Aksalut. Fakt on see, et Poom ei jookse enam pallidele sisse kuna ta on liiga vana ja liiga katkine.

Edaspidiste üherealistele kommentaaridele stiilis " einoh, mis sa oleksid pannud Kotenko väääää ?!?!" ,ei viitsi enam vastata.

Kommentaar

Algselt postitas koer Vaata postitust
                                Edaspidiste üherealistele kommentaaridele stiilis " einoh, mis sa oleksid pannud Kotenko väääää ?!?!" ,ei viitsi enam vastata.
                                Ma ei suuda mõista Levadia toetajate silmaklappidega mängujälgimist. Mingil kummalisel ja salapärasel põhjusel on Poom endiselt nõutud mängija, kuid Kotenko istub endiselt meie võsariigi väikeses meeskonnas. Kas sa oled terve maailma vastu vääää? Ma arvan, et juba nõutuse fakt iseenesest on näitaja ning tasemel meeskonnad valivad mängijaid väga hoolikalt. Kotenko ei ole siiani nende huvi alla sattunud ja see räägib juba iseenesest. Nõme on rääkida, mis oleks võinud olla. See kõlab turumuttide arutusena. Igasugune kriitika mängu puhul on mõistetav, kuid kääbuse võimalused hiiglase vastu on minimaalsed ja üle enda varju ikka ei hüpata. Seega lõpeta räuskamine ja analüüsi mängu mõistusega.

Kommentaar

Working...
                                X