Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Viggo Jensen

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ma ei tea, mis teie arvates kvalifitseeruvad standardolukordadena, aga viimatine, mida mina mäletan on Valgevene vastu.

Klavan andis suht kaugelt kõrge langeva karistuslöögi, mille tõi otsajoonelt Stepanov(?) peaga teise posti juurde Operile, kes olukorra lahendas.

Mälu võib detailides petta muidugi...

edit: http://www.youtube.com/watch?v=SL0F-wY4UCk

Kommentaar

Kui pädev Smirnov karistuslöökides on? Ma usun et Smirnov kuulub küll praeguse seisuga põhikoosseisu.

Kommentaar

Algselt postitas käbi Vaata postitust
        Kui pädev Smirnov karistuslöökides on? Ma usun et Smirnov kuulub küll praeguse seisuga põhikoosseisu.
        Kahtlen. Praeguse seiuga mina näeksin keskvälja sellist nelikut nagu. Alumise poolikuna Dmitrijev. Keskel Klavan ja Lindpere ning üleval Kostja. Kaitseliin tõenäoliselt peaks samaks jääma nagu ta viimastes mängudes on olnud. Ründeliinis näeksin ma meelsasti duot Kink-Vosko;Vosko-Oper;Kink - Oper.

Kommentaar

Ründepaar võiks ikka olla Neemelo-Ahjupera

Kommentaar

Algselt postitas Sats1 Vaata postitust
            Huvitav teada keda Viggo näeb standardilöögide täitjaks?
            Ainuke Eesti soost jalgpallur, kes oskab standardit piisavalt resultatiivselt lüüa ja kes on ka platsil küllalt hea mängumees, on K.Nahk, aga...

Kommentaar

Algselt postitas krizto Vaata postitust
              Ainuke Eesti soost jalgpallur, kes oskab standardit piisavalt resultatiivselt lüüa ja kes on ka platsil küllalt hea mängumees, on K.Nahk, aga...
              ... temale ei sobi eestit esindada
              INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas marcello Vaata postitust
                ... temale ei sobi eestit esindada
                pigem annab noortele ruumi...

Kommentaar

Algselt postitas krizto Vaata postitust
                  Eesti on küll päris soine aga missugusest soost Kolbassenko on?
                  Tegelikult on päris huvitav, missugune Jenseni valik saab olema, vast ainult Poom, Jääger, Stepanov, Piiroja, Klavan ja Lindpere on kindlasti Andorra vastu rivis, ülejäänud on lahtine.
                  Huvitav, kas mõni mees Florast ka koondisse saab, et oleks võimalik Pohlaku poolsest uue treeneri mõjutamisest jahuda?
                  Kuna nüüd on meil kaks ründajat, siis pakuks lohutuseks Pareiko fännidele teda kesktormajaks.

Kommentaar

Algselt postitas PraS Vaata postitust
                    Kahtlen. Praeguse seiuga mina näeksin keskvälja sellist nelikut nagu. Alumise poolikuna Dmitrijev. Keskel Klavan ja Lindpere ning üleval Kostja. Kaitseliin tõenäoliselt peaks samaks jääma nagu ta viimastes mängudes on olnud. Ründeliinis näeksin ma meelsasti duot Kink-Vosko;Vosko-Oper;Kink - Oper.
                    Palju Kink viimasel ajal ründes praktikat on saanud, ma usun et ta ei ole praegusel hetkel kohe üldse mitte pädev tipuründes mängima.

Kommentaar

Palju Kink viimasel ajal ründes praktikat on saanud, ma usun et ta ei ole praegusel hetkel kohe üldse mitte pädev tipuründes mängima.
                      Klavan Kruglovi asemele kaitsesse ja Kingil koht vasakpoolikus vaba?

Kommentaar

Vosko-Konsa?
                        20 LEGEND

Kommentaar

Kui mängitakse kahe ründajaga siis pole sellist terminit nagu "tipuründaja".
                          Kink minu arust ML enamus mänge suvel ründes mängind. Euromängus vist oli ka ründes.

Ja su eelmisele postitusele siis praeguses flora küll ühtegi pallurit poel kes koondise kohta vääriks. Vast ainult Vunk või Slava.

Kommentaar

Kink minu arust ML enamus mänge suvel ründes mängind. Euromängus vist oli ka ründes.

Ja su eelmisele postitusele siis praeguses flora küll ühtegi pallurit poel kes koondise kohta vääriks. Vast ainult Vunk või Slava.
                            slava??eitea mis teenete eest?et on maailma parim väravalööja ve
                            b-day

Kommentaar

Mingi eelmise nädala postitusest rääkisid?? Ma vaatasin eelmisi postitusi ja ei näind nagu midagi Palun kirjuta siis 23 nime, kes sinu arvates peaksid koondisesse kuuluma. Vunk on ju kõikse paremas vormis Floras praegu ja Slava kah täitsa lõpp

Kommentaar

Mida te siin spekuleerite, alla 12 tunni on pressikonverentsini. Minge parem sinna ja vaadake ära, kes nimekirjas on!

Kommentaar

Working...
                                X