Algselt postitas Beaf
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Viggo Jensen
Collapse
X
-
Algselt postitas Sats1 Vaata postitustTerehhov oli tehnilisem palluriks meie koondises aga Viggol on vist oma vaade äärpoolkaisjate mängule. Ta vist vajab "Overmarsi moodi" äärpoolkaisjat, vaid mitte "Robbeni moodi" äärpoolkaisjat/insidet.
Kommentaar
-
Algselt postitas käbi Vaata postitustKas sul on statistika võtta näiteks teise äärega võrreldes? Söödud üks ühele võitluse protsendid, siis saaksin võibolla su mõttest aru, endale on ta mäng tavaliselt väga kehv tundunud koondises, ainult tagasisöödud meeles.
Kommentaar
-
---------------------Poom-------------------
---Jääger----Stepanov---Piiroja----Kruglov---
-----------------Dmitrijev-------------------
---------Smirnov--------------Klavan--------
----------------Lindpere--------------------
------------Vosko--------Kink--------------
Mina ei tahaks eriti Zelinskit põhisse. Dmitrijevi asemel näeks pigem Rähni kui Reimi. Roobat ka mängu ei taha kui Dima mitte parem ei ole siis vähemalt on ta noorem ja mängida on ka nüüd saanud vahepeal.Algselt postitas CuleEestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija
Kommentaar
-
Aga samas on ju Deniss Malov samuti Eesti kodakontsusega, ning näitab häid mänge eurosarjades ja meistriliigas. Miks tema ei saanud koondisekutset?
Jensen tegi oma valiku ja on suht. mõtetu hakata blärama, et miks see ja too ei pääsenud. Vaatame kuidas asi toimub Andorraga ja sellejärgi kui midagi ei sobinud hakkame kritiseerima.
Kommentaar
-
Algselt postitas magnisco Vaata postitustKas hea mäng tähendab seda, et lõi värava, sest punatähtedega mängus ta just ei hiilanud kaitses.
Kommentaar
-
Kaitseliin peaks siiski meil olema: Jääger Stepanov Piiroja Kruglov- Erinevalt Roobast on üks mees saanud viimasel ajal ka mänguaega. Okei, jah, tsenderdused tsenderdusteks, aga me ei saa eelistada meest kaitsesse, kes pole mänguaega saanud. Ometi hinnatakse kaitsjate puhul stabiilsust ja mängukogemusi.
Kinki tahaksin ma näha küll algkooseisus, Vosko kõrval nt.
Kommentaar
-
Mujal ei oska viriseda. Seega siin.
Tänaste lehtede valguses tahaks soppa kallata nii Zelinski kui ka Reimi pähe. Zelinski puhul veidi vähem ja osa tema sopast saab ka uus peatreener. Et siis algusest: Indreku puhul ajas mind natuke vihale jutt, et ta mängib ainult Andorra vastu ja siis on vsjoo. No nahhui nada siis üldse selleks üheks mänguks teda välja ajada. Saab ka ilma läbi. Kui, siis ikka valiktsükli lõpuni või hakkabki mingeid vanemaid mehi üheks mänguks vastavalt vajadusele tagasi kutsuma. Ei maksa ju niimoodi kah nalja teha.
Mis puutub Reimi, siis tema jutt on aga täielik pask. «Tahan teada oma rolli. Tribüünile pole mul kavas istuma minna.». Einoh valus staar. Eesti Beckham - kui terve ja koondises, siis 90 minti väljakul, muidu jonnin end ja teisi lolliks. Faking hell. No kas siis on palju palutud, kui treener sind kasvõi teiste motivaatoriks ja abistajaks sooviks. Aga ei - kui väljakule ei saa, siis ma koondisse ei tule. Pagan võtku küll, jalgpallurid. Vastik kuulata.
Lõpetuseks mainin ära, et nii Indrek kui Martin on mulle sümpaatsed mängijad.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustMujal ei oska viriseda. Seega siin.
Indreku puhul ajas mind natuke vihale jutt, et ta mängib ainult Andorra vastu ja siis on vsjoo. No nahhui nada siis üldse selleks üheks mänguks teda välja ajada. Saab ka ilma läbi. Kui, siis ikka valiktsükli lõpuniRise and rise again until lambs become lions!
Vaprus - Athletic Club - Rosenborg
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar