Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Viggo Jensen

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Mayhem Vaata postitust
    Ta ütles ikka, et Andorra jääb viimaseks kodumänguks
    Mhmh, kuid ma sain jutust aru, et ülejäänud mängud on vaid võimaluseks. Sellest siis ka pisike pahameel - kui juba üks, siis kindlalt ka ülejäänud. Et pole nagu mõtet üheks mänguks kedagi vanast koolist lisada, kui tema hilisem mängimine on kahtluse all.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
      Mujal ei oska viriseda. Seega siin.

Tänaste lehtede valguses tahaks soppa kallata nii Zelinski kui ka Reimi pähe. Zelinski puhul veidi vähem ja osa tema sopast saab ka uus peatreener. Et siis algusest: Indreku puhul ajas mind natuke vihale jutt, et ta mängib ainult Andorra vastu ja siis on vsjoo. No nahhui nada siis üldse selleks üheks mänguks teda välja ajada. Saab ka ilma läbi. Kui, siis ikka valiktsükli lõpuni või hakkabki mingeid vanemaid mehi üheks mänguks vastavalt vajadusele tagasi kutsuma. Ei maksa ju niimoodi kah nalja teha.

Mis puutub Reimi, siis tema jutt on aga täielik pask. «Tahan teada oma rolli. Tribüünile pole mul kavas istuma minna.». Einoh valus staar. Eesti Beckham - kui terve ja koondises, siis 90 minti väljakul, muidu jonnin end ja teisi lolliks. Faking hell. No kas siis on palju palutud, kui treener sind kasvõi teiste motivaatoriks ja abistajaks sooviks. Aga ei - kui väljakule ei saa, siis ma koondisse ei tule. Pagan võtku küll, jalgpallurid. Vastik kuulata.

Lõpetuseks mainin ära, et nii Indrek kui Martin on mulle sümpaatsed mängijad.
      Mõtle mis veel siis saaks, kui sa neid veel armastaksid...

Kommentaar

MARTIN,

Kui Eesti võidab Inglismaa ning selles mängus osalevad Pareiko, Lemsalu, Nahk, Reim ja Zelinski siis kes meenutab mis nad rääkisid varem koondise kohta?
        Juhil kui Eesti kaotab Andorra siis sina vist kujutad mis me kuulame Reimi ning Zelinski kohta...

Kommentaar

Mina ikka meenutan, mida nad öelnud on.

Kommentaar

sama siin. kuid seda ei juhtu kuna 60% (kui mitte 80% ega 100%) neist kindlalt ei mängi inglismaa vastu. las noored mängivad nagu martin ütles, niikuinii on see valiktsükkel läinud

Kommentaar

Algselt postitas käbi Vaata postitust
              Mina ikka meenutan, mida nad öelnud on.
              Ma ei näinud foorumis su arvamust Lemsalu tagasituleku koondisse kohta...

Kommentaar

Algselt postitas Sats1 Vaata postitust
                Ma ei näinud foorumis su arvamust Lemsalu tagasituleku koondisse kohta...
                sa küsisid kas keegi meenutab kui eesti võidaks inglasi ja kaotaks andorrale mitte seda et kes on meenutanud kunagi.

Kommentaar

Reim: ma ei taha tribüünil istuda

Suure tõenäosusega liitub pühapäeval koguneva koondisega ka teine vanameister, 36-aastane FC Flora poolkaitsja Martin Reim (pildil), kes soovib aga enne lõpliku otsuse langetamist Jenseniga nõu pidada. «Tahan teada oma rolli. Tribüünile pole mul kavas istuma minna,» lausus Reim.

kas see siis tähendab et ta alustab algkoosseisus? tundub küll

Kommentaar

eestimees ära sa jumala eest tule mängule kuna flora pallur on sel juhul platsil ja tänu sellele saab eesti suure paki. pohlak ise käskis raudselt reimi koondisesse ja platsile toppida.

Kommentaar

MARTIN,

Kui Eesti võidab Inglismaa ning selles mängus osalevad Pareiko, Lemsalu, Nahk, Reim ja Zelinski siis kes meenutab mis nad rääkisid varem koondise kohta?
                      Juhil kui Eesti kaotab Andorra siis sina vist kujutad mis me kuulame Reimi ning Zelinski kohta...
                      Ma ei saa sinu küsimustest aru. Nagu ikka.
                      When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas eestimees Vaata postitust
                        «Tribüünile pole mul kavas istuma minna,» lausus Reim.

kas see siis tähendab et ta alustab algkoosseisus? tundub küll
                        Reim ei taha tribüünile istuda. Tähendab, jääb kaks võimalust: kas saadetakse kohe algkoosseisus väljakule või saadetakse jalamaid koju. Jonnipunne Jensen ei vaja.

Kommentaar

Tribüüni asemel võib ta ju vahetusmeestepingil ka istuda.

Kommentaar

Huvitav teada mis me loeme selles foorumis kui näiteks Terehhov saab koondisse kutse ning ütleb «Tahan teada oma rolli. Tribüünile pole mul kavas istuma minna»...

Kommentaar

Kas ajakirjanikud küsisid Viggo presskonverentsil miks ta ei rääginud Pareiko ning Novikoviga ning miks nad ei saanud kutse koondisse?

Kommentaar

Kas ajakirjanikud küsisid Viggo presskonverentsil miks ta ei rääginud Pareiko ning Novikoviga ning miks nad ei saanud kutse koondisse?
                                Ma arvan, et nad ei pidanud vajalikuks nii ebaolulisi asju küsida.

Kommentaar

Working...
                                X