Algselt postitas Mayhem
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Viggo Jensen
Collapse
X
-
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustMujal ei oska viriseda. Seega siin.
Tänaste lehtede valguses tahaks soppa kallata nii Zelinski kui ka Reimi pähe. Zelinski puhul veidi vähem ja osa tema sopast saab ka uus peatreener. Et siis algusest: Indreku puhul ajas mind natuke vihale jutt, et ta mängib ainult Andorra vastu ja siis on vsjoo. No nahhui nada siis üldse selleks üheks mänguks teda välja ajada. Saab ka ilma läbi. Kui, siis ikka valiktsükli lõpuni või hakkabki mingeid vanemaid mehi üheks mänguks vastavalt vajadusele tagasi kutsuma. Ei maksa ju niimoodi kah nalja teha.
Mis puutub Reimi, siis tema jutt on aga täielik pask. «Tahan teada oma rolli. Tribüünile pole mul kavas istuma minna.». Einoh valus staar. Eesti Beckham - kui terve ja koondises, siis 90 minti väljakul, muidu jonnin end ja teisi lolliks. Faking hell. No kas siis on palju palutud, kui treener sind kasvõi teiste motivaatoriks ja abistajaks sooviks. Aga ei - kui väljakule ei saa, siis ma koondisse ei tule. Pagan võtku küll, jalgpallurid. Vastik kuulata.
Lõpetuseks mainin ära, et nii Indrek kui Martin on mulle sümpaatsed mängijad.
Kommentaar
-
Algselt postitas käbi Vaata postitustMina ikka meenutan, mida nad öelnud on.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sats1 Vaata postitustMa ei näinud foorumis su arvamust Lemsalu tagasituleku koondisse kohta...
Kommentaar
-
Reim: ma ei taha tribüünil istuda
Suure tõenäosusega liitub pühapäeval koguneva koondisega ka teine vanameister, 36-aastane FC Flora poolkaitsja Martin Reim (pildil), kes soovib aga enne lõpliku otsuse langetamist Jenseniga nõu pidada. «Tahan teada oma rolli. Tribüünile pole mul kavas istuma minna,» lausus Reim.
kas see siis tähendab et ta alustab algkoosseisus? tundub küll
Kommentaar
-
Algselt postitas Sats1 Vaata postitustMARTIN,
Kui Eesti võidab Inglismaa ning selles mängus osalevad Pareiko, Lemsalu, Nahk, Reim ja Zelinski siis kes meenutab mis nad rääkisid varem koondise kohta?
Juhil kui Eesti kaotab Andorra siis sina vist kujutad mis me kuulame Reimi ning Zelinski kohta...When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas eestimees Vaata postitust«Tribüünile pole mul kavas istuma minna,» lausus Reim.
kas see siis tähendab et ta alustab algkoosseisus? tundub küll
Kommentaar
-
Algselt postitas Sats1 Vaata postitustKas ajakirjanikud küsisid Viggo presskonverentsil miks ta ei rääginud Pareiko ning Novikoviga ning miks nad ei saanud kutse koondisse?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar