Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Viggo Jensen

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

sats1 kuule kaua võib? alguses on probleem et kas poom või kotenko ja nüüd kui on teada koondise kutsed ja mõlemad on sees siis nüüd peab jälle hakkame pareiko kohta vigisema et miks ja miks. on 2 vravavahti ja rohkem ei ole vaja. saa üle lõpuks. kumba sa siis koju tahtsid jätta kas poomi või kotenkot?

Kommentaar

Algselt postitas ballack Vaata postitust
      sats1 kuule kaua võib? alguses on probleem et kas poom või kotenko ja nüüd kui on teada koondise kutsed ja mõlemad on sees siis nüüd peab jälle hakkame pareiko kohta vigisema et miks ja miks. on 2 vravavahti ja rohkem ei ole vaja. saa üle lõpuks. kumba sa siis koju tahtsid jätta kas poomi või kotenkot?
      Asi on teises-miks Pareiko ning Novikov pole arutanud potentsiaalseteks (!) koondislasteks? Ma ei kuulnud Viggo suust nii perekonnanimisid nagu Pareiko ning Novikov...

Kommentaar

Algselt postitas Sats1 Vaata postitust
        Asi on teises-miks Pareiko ning Novikov pole arutanud potentsiaalseteks (!) koondisteks? Ma ei kuulnud Viggo suust nii perekonnanimisid nagu Pareiko ning Novikov...
        Oled Sa siis kogu aeg Jenseniga koos olnud, et oled nii kindel, et ta pole arutanud nende üle?
        Üks asi on ikka arutamine, teine asi on otsus.
        Seekord on nii, vaatame mis on järgmine kord.
        Tundmatu - ehk mida mina ka tean

Kommentaar

Algselt postitas Tundmatu Vaata postitust
          Oled Sa siis kogu aeg Jenseniga koos olnud, et oled nii kindel, et ta pole arutanud nende üle?
          Üks asi on ikka arutamine, teine asi on otsus.
          Seekord on nii, vaatame mis on järgmine kord.
          Kas sa kuulsid tema suust (intevjuus või presskonvereinsil) nii perekonnanimisid nagu Pareiko ning Novikov ?

Kommentaar

krt lõpeta ära sats. Meil on olemas kaks head väravavahti ning koondisesse ei ole vaja läti liiga pingipoissi. Ja ongi kõik.
            Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

Kas sa kuulsid tema suust (intevjuus või presskonvereinsil) nii perekonnanimisid nagu Pareiko ning Novikov ?
              Ma kuulsin tema suust nime Pareiko Ajax vs Flora mängu ajal.

Kommentaar

Algselt postitas Tundmatu Vaata postitust
                Ma kuulsin tema suust nime Pareiko Ajax vs Flora mängu ajal.
                Kas Viggo arutab Pareiko potentsiaalseks (!) koondislaseks?

Kommentaar

Äkki aitab juba.

Kommentaar

Sats, mis järgmisena, võtaks äkki Shvetsi kah punti? Saa ükskord üle oma Pareikost ja Novikovist. Hetkel on meil 2 väga head väravavahti. Novikov on pelgalt oma sära minetanud, ei ole teda koondisesse vaja ja kõik!

Kommentaar

Algselt postitas Silver Vaata postitust
                      Novikov on pelgalt oma sära minetanud, ei ole teda koondisesse vaja ja kõik!
                      Kas enne kutselehe koostamist Viggole esitati EJL "must nimekiri"?

Kommentaar

tule taevas appi

Kommentaar

Minu allikate kohaselt esitati suisa mustad kastid Viggole.
                          Ta kuulab neid õhtuti enne uinumist.

Kas Jensenile anti Soccerneti poolt foorumi kasutajanimi ja parool, et ta saaks siin käia ekspertide arvamusi lugemas? Kõik ikkagi parema koondise nimel.

Kommentaar

Algselt postitas räim Vaata postitust
                            tule taevas appi
                            Minu arust pole mõtet Taevast koondisse kutsuda, lisaks on ta mustas nimekirjas. Ja keda ta asendaks? Teeveri väää?
                            When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Mind hakkas huvitama, kes sinna nimekirja täpselt kuuluvad? Kas see nimeki on kirjutatud salatindiga paberile või piimaga? Mille pärast Kink sealt nimekirjast kustutati, kas Levada maksab jalgpalliliidule? Kuidas Vassiljev koondisesse saand on? Palju levada maksab EJLle?

Kommentaar

Algselt postitas käbi Vaata postitust
                                Mind hakkas huvitama, kes sinna nimekirja täpselt kuuluvad? Kas see nimeki on kirjutatud salatindiga paberile või piimaga? Mille pärast Kink sealt nimekirjast kustutati, kas Levada maksab jalgpalliliidule? Kuidas Vassiljev koondisesse saand on? Palju levada maksab EJLle?

Mis sa ise arvad kuidas need tribüünide metallkonstruktsioonid Alekoki kunstmurule said??? Ahhhhhh???

Mõtelda on vaja, INIMESED!!!
                                Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Working...
                                X