Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ehh nice Pitch Invasion Eestlaste poolt. Aga jah need olid eesti fännid, mitte LEedu nagu mõni siin ees väidab. Vaevalt, et Leedu fännidel oleks vana Eesti koondise särk, mille seljapeal kirjas Henry ja Eesti koondise sallid.
loodan et meie omad seal laamendama ei hakanud
just retain that....
.............evrything u see is hallucination....
...so be prepared.
Ehh nice Pitch Invasion Eestlaste poolt. Aga jah need olid eesti fännid, mitte LEedu nagu mõni siin ees väidab. Vaevalt, et Leedu fännidel oleks vana Eesti koondise särk, mille seljapeal kirjas Henry ja Eesti koondise sallid.
Vabandust minu sitt, ma ei pannud korralikult tähele, aga noh ega igapäev sellist sündmust ei näe
Eesti fänni päevaraamat: Käisin 500 krooni eest välismaal, jõin end täis, sain leedukalt kossi ja tegin rahvustelevisioonis enda margi täis ning tõestasin, milline idioot ma olen.
Priceless.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Mis mõtet on neid turniire üldse korraldada kui kohtunikud on lätist ja leedust? Aga läks nagu arvata oligi. Tarmo pidigi punase saama muidu poleks kohtunikul kvoot täis tulnud.
The only sensible way to live in this world is without rules! - The Joker. If you're good at something, never do it for free - See above. I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger - See above.
Mis mõtet on neid turniire üldse korraldada kui kohtunikud on lätist ja leedust? Aga läks nagu arvata oligi. Tarmo pidigi punase saama muidu poleks kohtunikul kvoot täis tulnud.
nad peaksid jälle viis aastakute peale tagasi minema
just retain that....
.............evrything u see is hallucination....
...so be prepared.
Eesti fänni päevaraamat: Käisin 500 krooni eest välismaal, jõin end täis, sain leedukalt kossi ja tegin rahvustelevisioonis enda margi täis ning tõestasin, milline idioot ma olen.
ma arvan, et kohtunik oli kehvas partiis süüdi. pildus natukene palju kollaseid, aga kuidagi ebakindla joonega. imelik oli aga lõpp - lisaminuteid anti 2, kui juba pelgalt streakerite peale läks sama palju. lisaks mitmed mänguseisakuid seoses arvukate karistuslöökide ja vahetustega. ja viiamases olukorras ainult kingile punane aga leedukale mitte midagi? see annab küll vale sõnumi ju. selgelt on uutes juhtnöörides kirjas, et peab ikka mõlemale andma, olenemata kes oli teravuste algataja.
fännid - muidu riias olid superhead, täna oli veidi vähem kuulda. kui meie omadest keegi on seotud selle streakimise või mölluga tribüünidel siis vajun küll häbist maa alla.
mängust - tjah, eks ta nii läheb kui ise ei löö, ega vastaste 1/3 midagi luua ei suuda. juba kolmandat mängu järjest on eriti tobedad olukorrad, kus läbi ussisilma üritatakse ühest äärest tormata, kuigi sinna leedukad juba. äärevahetusest ei ole keegi midagi kuulnud, isegi poolikud vahivad lollide nägudega ja söödavad meestesumma tagasi. või kaitsele, kes paneb "pika palli ette" a.k.a. "kingitus vastaste kaitsele - mängige teie ka". natukene hakkab häirima meie "driblinguässade" mahavahtimine kogu aeg ja samad võtted.
leedukad - pole midagi muud öelda, kui et täna oli vist gravitatsioon eriti tugev, kohe kui mingigi kontakt potsatasid nad persega murule. ennist tahtsin juba eestlasi (kink, purje vahel ka lindpere) selles süüdistada, aga noo leedukad ja lätlased on selles suhtes ikka mäekõrguselt üle.
okei, need olid esmased emotsioonid, olen praegu pahane!
mille eest see leedukas oleks kaardi pidanud saama?
Aga mille eest Kink? Kink tegi vea ja läks jalg ees sinna, aga sisuliselt ta ei puutunudki leedukat. Leedukas oli see kes tõukama hakkas ju kõigepealt.
Algselt postitas budulojus
kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde
Aga mille eest Kink? Kink tegi vea ja läks jalg ees sinna, aga sisuliselt ta ei puutunudki leedukat. Leedukas oli see kes tõukama hakkas ju kõigepealt.
Tald ees ohtlikul kõrgusel järsk liigutus vastasmängija suunas.. õigustatult antud punane, ütleks. Samas naljakas, et leedukas karistuseta jäi.
Kommentaar