Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ja see peaks siis õigustama nende tegu või? Sest kohtunik oli sitt? Einoh, väga tore. Peale pronksööd ise istusid nii kui nii teleka ees ja naersid, et paras vantidele kui mendid inimesi tagusid. Seal oli kindlasti politseil õigus, onju...?
Ajate siis, et "asja oleks võinud teisiti lahendada" jne, oma kuradi protesti oleksite võinud ka teisiti avaldada.
Kogu seda märatsemist ei provotseerinud politsei, selle provotseerisid need 3 "spordisõpra".
Oleks sama asi Lillekülal juhtunud oleksite kirunud siin, et värdjad leedukad, tulid siin meile märatsema... Parajad silmakirjateenrid olete siin mõned.
Misasja sa ajad? Mis selles väljakule jooksmises nii katastroofilist ja hullu on nüüd? Mis sa tahad väita, et see on normaalne, et sellepärast nüüd räigelt peksma hakata? Seletad äkki täpselt lahti, mis nende väljakule jooksjate teos nii jubedat oli?
Algselt postitas budulojus
kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde
Ja see peaks siis õigustama nende tegu või? Sest kohtunik oli sitt? Einoh, väga tore. Peale pronksööd ise istusid nii kui nii teleka ees ja naersid, et paras vantidele kui mendid inimesi tagusid. Seal oli kindlasti politseil õigus, onju...?
Ajate siis, et "asja oleks võinud teisiti lahendada" jne, oma kuradi protesti oleksite võinud ka teisiti avaldada.
Kogu seda märatsemist ei provotseerinud politsei, selle provotseerisid need 3 "spordisõpra".
Oleks sama asi Lillekülal juhtunud oleksite kirunud siin, et värdjad leedukad, tulid siin meile märatsema... Parajad silmakirjateenrid olete siin mõned.
Ohoh, tere õhtust, spordisõbrad. Kui ma hakkaks pikemalt kirjutama, peaksin enne vince´ validooli kerra keerama. Seega teen lühidalt - minu lugupidamine hr Pohlaku suunas.
Jumal küll, pean seda veel seletama ka või? Kuule, ära tee nalja, sul peab tõesti midagi viga olema kui sinu arvates ei ole see enesestmõistetav, et fännid ei tohi väljakule tungida. See on ju puhas loogika, juriidilises mõttes näiteks võib seda võtta kui omaniku loata eraomandile tungimist, rääkimata kõikidest moraalsetest normidest ja korrareeglitest.
Muidugi politseinikud reageerisid üle, aga see, et mõned teist nagu ei saaks arugi mida need väljakule jooksnud tüübid valesti tegid käib mul tõesti üle mõistuse.
Jumal küll, pean seda veel seletama ka või? Kuule, ära tee nalja, sul peab tõesti midagi viga olema kui sinu arvates ei ole see enesestmõistetav, et fännid ei tohi väljakule tungida. See on ju puhas loogika, juriidilises mõttes näiteks võib seda võtta kui omaniku loata eraomandile tungimist, rääkimata kõikidest moraalsetest normidest ja korrareeglitest.
Muidugi politseinikud reageerisid üle, aga see, et mõned teist nagu ei saaks arugi mida need väljakule jooksnud tüübid valesti tegid käib mul tõesti üle mõistuse.
No sa räägid endale vastu ju, loe oma eelmisi postitusi.
Algselt postitas Cule
Eestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija
Tegid küll valesti, jah, aga kas peab siis kõike õigesti tegema alati? Igav oleks ju.
Which ship has never docked at Liverpool?
The Premiership.
"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975
1. Okei koondis pole eriti hea, aga Pohlak on maailmaklassist president.
2. Okei kaotus tuli ja fännid süüdistavad kohtunikku, aga ma loodan, et treenerid ja mängijad vaatavad ka siiski peeglisse ja tunnistavad, et nad olid ise ka suht sitad.
Muidugi ei tohi fännid väljakule tungida, aga sellel oli ka mõjuv põhjus olemas ning sisuliselt takistas politsei enda minuti hilinenud sörkimisega hoopis suurema mänguseisaku. Aga sinule pole ju mõtet midagi rääkida, näha on ju, et sa ei suuda asjadele objektiivset hinnangut anda.
Algselt postitas budulojus
kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde
Kommentaar