Algselt postitas fan of tottenham
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Balti Turniir 2008
Collapse
X
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustvale teema küll, aga paluks viis põhjendust sinu väitele. Või viis põhjendust, mille poolest erineb Real barkast?just retain that....
.............evrything u see is hallucination....
...so be prepared.
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustoot mis? minu teada peaks minema vähemalt punane kaart sõprusmängus ühemängulise keeluna valikturniiridesse. võin eksida, aga nagu on kuskilt nii meelde jäänud
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitust
Meenutab juba iseseisvusaja algust, kus kõik olid ühe eest väljas
Kommentaar
-
Eestlaste mäng oli täna parem kui lätakate vastu. Jõuline ja tahtmis täis. Kuigi realiseerimine on null. Väga korralik partii Purilt, Purjelt, Morozovilt ja ka Vosko oli teravam.
Aga see Läti kohtunik on piider. Okei Eesti sai viis kollast ja punane, juhtub, kuid tihtilugu tulid need kergetest müksudest, samas kui litakad kippusid karmimalt toorutsema. Aa ju see Lajuks teeb latide koorma all ilmselt ka järeldusi. Väga erapoolik partii.Tammeka on jumal ja mina olen jumala prohvet maa peal!
Kommentaar
-
Algselt postitas eston maravilha Vaata postituststriikimine on porgandpaljalt platsile jooksmine
kolm härrasmeest, neist üks palja ülakehaga, kes üle platsi suvatsesid tolgendada. nüüd on parem
Kommentaar
-
Nendel, kes telekast mängu vaatasid, soovitan fännide koha pealt suu koomale hoida. Muidugi mindi veidi liiale, kuid kõik algas sellest, et Läti politsei sõna otseses mõttes peksis kolme Eesti toetajat, kes platsile jooksid. Asja oleks saanud täiesti teisiti lahendada. Leedukad.. noh, ma arvan, et nemad otsisid lihtsalt võimalust, et märatseda. Hommikul kirjutan pikemalt.
Kommentaar
-
lätlased on üldse suured huijoobinid....täna toimus jelgavas ka balti meistrivõistluste avaetapp jettidele....ja isegi seal huiasid läti kohtunikud eestlasi nii mis vähe...kuradi kilud...sry..kodumaal tagasi ja jook mõnusalt sees....2002 FC EBS Team
2003 FC Nimeta
2004 FC Nimeta
2005 FC Nimeta
2006 Tallinn United FC
2007 Tallinn United FC
Kommentaar
-
Algselt postitas mazz Vaata postitust
Ja kaitz, millest täpsemalt see küsimus tekib, kas Balti turniiri vaja on?Which ship has never docked at Liverpool?
The Premiership.
"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar