Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Balti Turniir 2008

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas fan of tottenham Vaata postitust
    No minu arust peaks kl nendel väljakule jooksnud fännidel häbi olema.

Ja mitme aasta tagant seda turniiri peetakse ?
    enne igat tiitlivõistlust, ehk siis iga 2 aasta tagant

Kommentaar

Algselt postitas dannar Vaata postitust
      vale teema küll, aga paluks viis põhjendust sinu väitele. Või viis põhjendust, mille poolest erineb Real barkast?
      ärme sell korral asju keerulsieks aja...vaid piirdume vaid põhjendusega et see võistkond lihtsale ei istu mulle
      just retain that....
      .............evrything u see is hallucination....
      ...so be prepared.

Kommentaar

Algselt postitas dannar Vaata postitust
        oot mis? minu teada peaks minema vähemalt punane kaart sõprusmängus ühemängulise keeluna valikturniiridesse. võin eksida, aga nagu on kuskilt nii meelde jäänud
        Ole kohe päris kindel, et ei lähe nad kuskil arvesse. Ehk järgmisele Balti turniirile, aga väheusutav, et sinnagi.

Kommentaar

Sellised lood siis, ikka tõeline suurturniir toimus

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
            http://jalgpall.struktuur.ee/3677

Sellised lood siis, ikka tõeline suurturniir toimus
            Täiesti uskumatud lood

Meenutab juba iseseisvusaja algust, kus kõik olid ühe eest väljas

Kommentaar

Eestlaste mäng oli täna parem kui lätakate vastu. Jõuline ja tahtmis täis. Kuigi realiseerimine on null. Väga korralik partii Purilt, Purjelt, Morozovilt ja ka Vosko oli teravam.
              Aga see Läti kohtunik on piider. Okei Eesti sai viis kollast ja punane, juhtub, kuid tihtilugu tulid need kergetest müksudest, samas kui litakad kippusid karmimalt toorutsema. Aa ju see Lajuks teeb latide koorma all ilmselt ka järeldusi. Väga erapoolik partii.
              Tammeka on jumal ja mina olen jumala prohvet maa peal!

Kommentaar

See Romans Lajuks on Läti vilemeeste tipp?

Kommentaar

vähemalt oli tänases mängus actionit ja eesti saavutas "auväärt" poodiumikoha madalaimal astmel..

Kommentaar

Algselt postitas eston maravilha Vaata postitust
                    striikimine on porgandpaljalt platsile jooksmine
                    anna andeks terminoloogia valesti kasutamine! kindlasti jäi sulle mu mõte segaseks selle tõttu!

kolm härrasmeest, neist üks palja ülakehaga, kes üle platsi suvatsesid tolgendada. nüüd on parem

Kommentaar

Nendel, kes telekast mängu vaatasid, soovitan fännide koha pealt suu koomale hoida. Muidugi mindi veidi liiale, kuid kõik algas sellest, et Läti politsei sõna otseses mõttes peksis kolme Eesti toetajat, kes platsile jooksid. Asja oleks saanud täiesti teisiti lahendada. Leedukad.. noh, ma arvan, et nemad otsisid lihtsalt võimalust, et märatseda. Hommikul kirjutan pikemalt.

Kommentaar

lätlased on üldse suured huijoobinid....täna toimus jelgavas ka balti meistrivõistluste avaetapp jettidele....ja isegi seal huiasid läti kohtunikud eestlasi nii mis vähe...kuradi kilud...sry..kodumaal tagasi ja jook mõnusalt sees....
                        2002 FC EBS Team
                        2003 FC Nimeta
                        2004 FC Nimeta
                        2005 FC Nimeta
                        2006 Tallinn United FC
                        2007 Tallinn United FC

Kommentaar

Tekib küsimus,kas Balti turniiri vaja ongi?
                          Olen see kes olen

Kommentaar

Liitun igati IndrekL arvamusega. Kes kohapeal ei käind, see ei näind.

Kommentaar

Ülevaade toimunust koos eksklusiivsete pildigaleriidega

Ebareaalne!

Kommentaar

Mismõttes ebareaalne? Lõpuks ometi kübeke jalgpallikultuuri ebatavalisematest osadest! Lõpuks ometi on jalgpall ja fänlus nii oluline, et tunded keevad. Kahju ainult, et ise tunnistajaks olla ei saanud.

Ja kaitz, millest täpsemalt see küsimus tekib, kas Balti turniiri vaja on?
                                Which ship has never docked at Liverpool?
                                The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

Working...
                                X