Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Balti Turniir 2008

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas IndrekL Vaata postitust
    Nendel, kes telekast mängu vaatasid, soovitan fännide koha pealt suu koomale hoida. Muidugi mindi veidi liiale, kuid kõik algas sellest, et Läti politsei sõna otseses mõttes peksis kolme Eesti toetajat, kes platsile jooksid. Asja oleks saanud täiesti teisiti lahendada. Leedukad.. noh, ma arvan, et nemad otsisid lihtsalt võimalust, et märatseda. Hommikul kirjutan pikemalt.
    Kuradi uskumatu! Mis sa püüad nüüd neid kaitsta ka või? Ise on sellised idioodid, et väljakule jooksid, paras neile. Mida pidi politsei tegema kolme hullunud purjus fänniga? Tulema rahulikult nende juurde, patsutama kergelt õlale ja viisamalt paluma neid lahkuda? Ära kujuta ette. Jooksid väljakule, rikkusid kõiki enesestmõistetavaid korrareegleid, said vastava karistuse, ongi kõik.
    Aga jah, muidugi, alati olete teie kõige õigemad ja pidevalt kõik ainult teid ilma mingi põhjuseta kiusavadki...
    DELFI kommijad ahju!

Kommentaar

Ei õigusta mässu, aga inimeste peksmine pole küll õigustatud. Ilmselt selliste mängude turvamisega vähe kogemusi saanud Jurmala policija kippusid oma nõrkust välja elama. Kui oled tuvastanud seaduserikkuja, siis võta lihtsalt kratist kinni ja kogu lugu. Aga ära peksa. Ülereageerimine on alati tekitanud paksu jama.
      Tammeka on jumal ja mina olen jumala prohvet maa peal!

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
        Tekib küsimus,kas Balti turniiri vaja ongi?
        Täpselt. Kui Eesti ei võida, siis on asjad nõmedasti ja võiks selle palagani ära lõpetada. Sama jutt Balti liiga, UEFA Cupi ja Meistrite liiga kohta.
        When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
          Täpselt. Kui Eesti ei võida, siis on asjad nõmedasti ja võiks selle palagani ära lõpetada. Sama jutt Balti liiga, UEFA Cupi ja Meistrite liiga kohta.
          siis võiks üldse eesti jalgpalli ära lõpetada.miks kõik eestlaste vastu on??kiluvargad,leedukad,venelased ja üldse oleme väga ebapopulaarne riik.

Morozov oli oma debüüt mängus väga asjalik ja võitles palju ja puri väärib ka kiitust.aga kui nüüd fääridele ka ära ei suudeta panna siis tuleks hakta midagi muutma.
          Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
          Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas Hampton Vaata postitust
            Kuradi uskumatu! Mis sa püüad nüüd neid kaitsta ka või? Ise on sellised idioodid, et väljakule jooksid, paras neile. Mida pidi politsei tegema kolme hullunud purjus fänniga? Tulema rahulikult nende juurde, patsutama kergelt õlale ja viisamalt paluma neid lahkuda? Ära kujuta ette. Jooksid väljakule, rikkusid kõiki enesestmõistetavaid korrareegleid, said vastava karistuse, ongi kõik.
            Aga jah, muidugi, alati olete teie kõige õigemad ja pidevalt kõik ainult teid ilma mingi põhjuseta kiusavadki...
            Need politseinikud segasid mängu tunduvalt rohkem, kui fännid Uskumatu on hakata Jurmala politseinikuid kaitsma..
            Algselt postitas budulojus
            kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

miilitsad kriminaalvastutusele

Ma ei nimetaks seda politseiks. Nende politseivormi riietatud miilitsate ülesanne on staadionil korda hoida mitte inimesi peksta.

Ega staadionile jooksmine pole teab mis kuritegu, selline happening käib jalgpalli juurde. Näiteks Inglismaal võetakse sellised naljamehed lihtsalt kinni ja viiakse staadionit minema, saavad vast ka staadionile sisenemise keelu mingiks ajaks.

Need miilitsad tuleks kriminaalvastutusele võtta.

PS. Ka Eestis on olnud mitmeid juhtumeid kus turvafirma töötajad on jumala lambiteema pärast (a´la sigareti süütamine vms) kasutanud ülemäärast jõudu, puuduvad kogemused ja siis tehakse oma käitumisega süütu olukord palju ohtlikumaks.
              Piraajadel on teravate kolmnurksete hammastega võimsad lõuad, tema hambaread meenutavad saagi. Ohvrit otsivad piraajad lõhna järgi ja tungivad talle kallale. Nad võivad looma või inimese ära süüa või tekitada eluohtlikke vigastusi.

http://www.jkpiraaja.ee/

Kommentaar

Liikuvat pilti sündmustest
                Coraje, corazón y cojones.

Kommentaar

Need fännid küll hullunud ei olnud, paistsid nad sinu meelest agressivsed?
                  Läksid veel rahulikult platsilt minema ka. Paks ment ei saand kätte neid ja siis proovis kohe kumminuiaga visata, et eestlast vigastada.
                  See ei olnud vajalik
                  Algselt postitas Cule
                  Eestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija

Kommentaar

miks üks leedu pallur seal jalaga kah suras nagu mõni algkooli nali, et panen jala taha :P

Kommentaar

Algselt postitas alvarez Vaata postitust
                      miks üks leedu pallur seal jalaga kah suras nagu mõni algkooli nali, et panen jala taha :P
                      treener käskis ju kõik mööda saanud mängijad maha võtta
                      Algselt postitas JT8055
                      Olge aktiivsemad!

Kommentaar

Mis mõttes kuradi uskumatu. Asja oleks saanud lahendada nii nagu seda välismaal alati tehtud on: turva, politsei, kesiganes jookseb järgi, hüppab selga ja viib siis minema. Aga mitte nii, et 30 sekundilise reageerimisajaga jooksevad mendid üle väljaku, on liialt ülekaalulised, et järgi jõuda, mistõttu loobivad kumminuidadega ning siis kui kätte saavad peksavad näo üles. Just selle pärast ka fännid ju marru läksid. Lisaks ei saa siin asjadele seadustega üks ühele paralleele tuua. Tuleb arvestada seda psühholoogilist momenti, mis selliste rahvahulkadega kaasneb.

Ja nii remargi korras oli mina staadionil kui ajakirjanik, mitte kui fänn.

Kommentaar

.... ma väga vabandan kõigi ees kellele meie väljakule jooks meelehärmi tegi aga me tegime seda ainult sellepärast et kohtuniku tegevusele ja ühepoolsele vilele oma protest esitada....ma olen jalgpalli armastanud ja vaadanud ca 30a. aga sellist ühte auku vilet olen harva näinud.
                          P.S. Kes arvaset purjus olin siis imegu muna....
                          RummaBastards!

Kommentaar

Kohe tore on näha, et vähemalt Leedu kamraadid fänne mentide kätte hätta ei jäta, olgu kasvõi teiselt maalt.

Jõudu........... A.C.A.B.
                            Flora Parem Tiib #1..... Against modern football...

Kommentaar

Algselt postitas IndrekL Vaata postitust
                              Mis mõttes kuradi uskumatu. Asja oleks saanud lahendada nii nagu seda välismaal alati tehtud on: turva, politsei, kesiganes jookseb järgi, hüppab selga ja viib siis minema. Aga mitte nii, et 30 sekundilise reageerimisajaga jooksevad mendid üle väljaku, on liialt ülekaalulised, et järgi jõuda, mistõttu loobivad kumminuidadega ning siis kui kätte saavad peksavad näo üles. Just selle pärast ka fännid ju marru läksid. Lisaks ei saa siin asjadele seadustega üks ühele paralleele tuua. Tuleb arvestada seda psühholoogilist momenti, mis selliste rahvahulkadega kaasneb.Ja nii remargi korras oli mina staadionil kui ajakirjanik, mitte kui fänn.
                              Täiesti nõus sinuga ja kes ei usu ei teist moodi saab fänne korrale kutsuda siis vaadake videot Euro 2004 finaalis väljakule jooksnud fännist. Kes tegi veel suuremat "pahandust" kui eesti omad. Seda videot peaks nyydseks juba igalt poolt leidma, visake pilk peale sellele.

Ise olin leedulaste nii suurest "vennalikusest" yllatunud.
                              >>

Kommentaar

oli kuidas oli, peaasi, et suuri rahatrahve ei teki. tõsi ta on, et kohtunik oli kergelt öeldes ebakompetente, aga ma lihtsalt mõtlen, et kui on tegu mingisuguse FIFA vms mänguga, siis võivad järngevad rahatrahvid olla üsna suured. Jalgpalli Liidul on aga isegi praegu vähe raha, noorte reise, laagreid, kogumenisi võib kahe käe sõrmedel üle lugeda. Jama oleks, kui selliste asjade kinniplekkimise tõttu mõnelt turniirilt osa võtmata jäetakse. Tõsi, Balti turniir ei huvita vist ühtegi autoriteetset liitu, kes võiks sellise asja eest trahvi nõuda, aga kui seekord Balti turniir, siis kes teab, äkki järgmine kord juba EMi valikmängud? ja sealt võivad juba päris kopsakad trahvid kukkuda kui mitte kodumängu keeld.

mis ma öelda tahan on see, et säilitame ikka külma mõistuse ja elame ennast ikka ainult oma hääle abil välja, kui vaja siis ka peenehuumoriga plakatitega. las plats jääda mängijatele ja tribüün fännidele.

muidugi on need fännid, kes leidisid ressursid ja aja, et kohale minna supertublid. kaasaelamine oli televiisorisse alati paremini kuulda kui lätakate või leedulaste oma. järgmine BT kinni panna väravate vahega 10-0!

Kommentaar

Working...
                                X