Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Balti Turniir 2008

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Leedu poole nägemus ka

Kommentaar

Algselt postitas jansa Vaata postitust
      ..kolmapäevane mäng jääb siis nägemata kahjuks , .. sest hommikul kell 7:30 haiglasse ja opp ning titaan klambrid..
      Lahinguväljal näeme - rsk.
      soovin sulle kiiret paranemist!

Kommentaar

jeap, kiiret paranemist!

küll fännid sinu eest ka kisavad!

Kommentaar

Algselt postitas nonoh Vaata postitust
          jeap, kiiret paranemist!

küll fännid sinu eest ka kisavad!
          Tohib ikka kisada ? Akki saab FIFA- st trahvi
          .
          FCF Forever

Kommentaar

Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
            Tohib ikka kisada ? Akki saab FIFA- st trahvi
            .
            aii, said ära panna! no anna mulle andeks, et ma kõike jalgpalliga seonduvat ainult südamega ei võta, vaid vahel kasutan ajusid kah.

Kommentaar

Niipalju, kui ma olen lugenud seda teemat alates Hamptoni soolost, on mul jäänud mulje, et tegu on ennasttäis mendiga.

Oleks on poleks ja poleks on oleks.
              Kõige hämmastavapanevam fakt on see, et tüüp vaatas mängu telekast, mitte kohapeal. Jätkub veel jultumust!
              Kui sa, Hampton, asjaga kursis pole, siis ole vait.
              "Oma silm on kuningas."

Mine tea, äkki on tegu lihtsalt ekuli-taolise spämmeriga, aga natuke rohkem edasiarenenud?

Hampton, kas sa tunnistad (täiesti ausalt), et Läti Politsei tegi kõik õigesti?
              Sina kui ment, ütle siis, millise rikkumisega oli tegu ja mis oleks olnud karistus?
              Rahatrahv, aga mitte vaeseomaks peksmine.

Jansa, kiiret paranemist!
              slimm.ee

Kommentaar

JanK, sa ikka lugeda oskad või? kui jah, siis loe uuesti.
                Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
                  JanK, sa ikka lugeda oskad või? kui jah, siis loe uuesti.
                  Täpselt .
                  DELFI kommijad ahju!

Kommentaar

Tegelikult on küsimus selles, kas Eesti Politsei ja Eesti staadionitel turvajad on kompetentsemad kui Läti kolleegid.
                    Kas Eestis võib midagi sarnast juhtuda? Kas Eesti politseinikul ning turvamehel on ikka oskus staadionil toimuvale adekvaatselt ja tsiviliseeritult reageerida?
                    Kas postsovjetlikul Eesti politseinikul või turvatöötajal ei või tekkida kiusatus sambo-kumminuiatunnis õpitut lakke tõusnud emotsioonidega fännide peal proovida?
                    Millegipärast on mul kahtlus, et Jurmala sündmused ainult karmistavad turvareegleid Eesti staadionitel.
                    Mida karmimad ja fännidele ahistavamad turvareeglid, seda vähem jääb aga alles rõõmu nautida mängu ja melu selle ümber.

Kommentaar

Algselt postitas JanK Vaata postitust
                      Hampton, kas sa tunnistad (täiesti ausalt), et Läti Politsei tegi kõik õigesti?
                      LOL. Kuni selle lauseni arvasin, et JanK võitleb siin teemas tõsiselt. Juu siin on mu bullshittimise äratundmise radar täiesti maha käinud. Samuti need "mäsu algatasid kohtunikud"-koolkonna vennad. Absoluutselt brilliantne huumor, osad paistsidki siin õnge minevat...
                      "The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

Kommentaar

Algselt postitas kesa Vaata postitust
                        Millegipärast on mul kahtlus, et Jurmala sündmused ainult karmistavad turvareegleid Eesti staadionitel.
                        Mida karmimad ja fännidele ahistavamad turvareeglid, seda vähem jääb aga alles rõõmu nautida mängu ja melu selle ümber.
                        Mul oli ka selline esimene reaktsioon, sest päeva lõpuks tekkis korralik mäsu ikka täiesti tühja koha pealt. Leedu-Eesti mäng. Lätis. Wtf. Samas ma südamest loodan, et need Vene ja Inglismaa mängud on meil andnud vähemalt turvaorganisaatoritele enesekindluse, et korraliku ettevalmistusega saab ka normaalselt hakkama ilma automaaturiteta. Eesti-Fääri mängul koertega stormtroopereid näha tõesti ei tahaks.
                        "The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

Kommentaar

Ja eriti valus on mul lugeda meediast kõikvõimalike "kõiketeadjate" hukkamõistvaid arvamusi toimunust, kus Jansat kujutatakse kui huligaani, pätti, joodikut, parmu, idiooti, klouni jne.jne.. ja kogu märuli süüdlast.
                          Tulge mõistusele, õppige kasvõi neistsamustest leedu ultratest, fännid (ja kõik eestlased) peavad kokku hoidma, mitte omasid risti lööma.
                          Eestlane olla on ikka kuradi raske, eestlasest jalkafänn aga lausa nuhtlus.

Kommentaar

Tulge mõistusele, õppige kasvõi neistsamustest leedu ultratest, fännid (ja kõik eestlased) peavad kokku hoidma, mitte omasid risti lööma.
                            Kas seda ka, et varustuses peaks olema nuga ja suusamüts? Või siis vähemalt nukid?

Tõesti õiged isikud, kellelt midagi õppida ja keda eeskujuks tuua.
                            When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Ja eriti valus on mul lugeda meediast kõikvõimalike "kõiketeadjate" hukkamõistvaid arvamusi toimunust, kus Jansat kujutatakse kui huligaani, pätti, joodikut, parmu, idiooti, klouni jne.jne.. ja kogu märuli süüdlast.
                              ma eeldan, et tead siis Jansat isiklikult. Aga tore, kui omal nahal saad tunda siis seda Nii ongi ALATI kommentaaride ja enamjaolt ka meedias avaldatavate lugudega, ega suurt midagi ei teata aga üldistatakse palju ja poogitakse igasugust jama külge...
                              selline see elu meil siin Eestis on
                              olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Working...
                              X