Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Balti Turniir 2008
Collapse
X
-
Algselt postitas jansa Vaata postitust..kolmapäevane mäng jääb siis nägemata kahjuks , .. sest hommikul kell 7:30 haiglasse ja opp ning titaan klambrid..
Lahinguväljal näeme - rsk.
Kommentaar
-
Algselt postitas nonoh Vaata postitustjeap, kiiret paranemist!
küll fännid sinu eest ka kisavad!
.FCF Forever
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustTohib ikka kisada ? Akki saab FIFA- st trahvi
.
Kommentaar
-
Niipalju, kui ma olen lugenud seda teemat alates Hamptoni soolost, on mul jäänud mulje, et tegu on ennasttäis mendiga.
Oleks on poleks ja poleks on oleks.
Kõige hämmastavapanevam fakt on see, et tüüp vaatas mängu telekast, mitte kohapeal. Jätkub veel jultumust!
Kui sa, Hampton, asjaga kursis pole, siis ole vait.
"Oma silm on kuningas."
Mine tea, äkki on tegu lihtsalt ekuli-taolise spämmeriga, aga natuke rohkem edasiarenenud?
Hampton, kas sa tunnistad (täiesti ausalt), et Läti Politsei tegi kõik õigesti?
Sina kui ment, ütle siis, millise rikkumisega oli tegu ja mis oleks olnud karistus?
Rahatrahv, aga mitte vaeseomaks peksmine.
Jansa, kiiret paranemist!
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustJanK, sa ikka lugeda oskad või? kui jah, siis loe uuesti.
DELFI kommijad ahju!
Kommentaar
-
Tegelikult on küsimus selles, kas Eesti Politsei ja Eesti staadionitel turvajad on kompetentsemad kui Läti kolleegid.
Kas Eestis võib midagi sarnast juhtuda? Kas Eesti politseinikul ning turvamehel on ikka oskus staadionil toimuvale adekvaatselt ja tsiviliseeritult reageerida?
Kas postsovjetlikul Eesti politseinikul või turvatöötajal ei või tekkida kiusatus sambo-kumminuiatunnis õpitut lakke tõusnud emotsioonidega fännide peal proovida?
Millegipärast on mul kahtlus, et Jurmala sündmused ainult karmistavad turvareegleid Eesti staadionitel.
Mida karmimad ja fännidele ahistavamad turvareeglid, seda vähem jääb aga alles rõõmu nautida mängu ja melu selle ümber.
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustHampton, kas sa tunnistad (täiesti ausalt), et Läti Politsei tegi kõik õigesti?"The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar
-
Algselt postitas kesa Vaata postitustMillegipärast on mul kahtlus, et Jurmala sündmused ainult karmistavad turvareegleid Eesti staadionitel.
Mida karmimad ja fännidele ahistavamad turvareeglid, seda vähem jääb aga alles rõõmu nautida mängu ja melu selle ümber."The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar
-
Ja eriti valus on mul lugeda meediast kõikvõimalike "kõiketeadjate" hukkamõistvaid arvamusi toimunust, kus Jansat kujutatakse kui huligaani, pätti, joodikut, parmu, idiooti, klouni jne.jne.. ja kogu märuli süüdlast.
Tulge mõistusele, õppige kasvõi neistsamustest leedu ultratest, fännid (ja kõik eestlased) peavad kokku hoidma, mitte omasid risti lööma.
Eestlane olla on ikka kuradi raske, eestlasest jalkafänn aga lausa nuhtlus.
Kommentaar
-
Algselt postitas kesa Vaata postitustTulge mõistusele, õppige kasvõi neistsamustest leedu ultratest, fännid (ja kõik eestlased) peavad kokku hoidma, mitte omasid risti lööma.
Tõesti õiged isikud, kellelt midagi õppida ja keda eeskujuks tuua.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas kesa Vaata postitustJa eriti valus on mul lugeda meediast kõikvõimalike "kõiketeadjate" hukkamõistvaid arvamusi toimunust, kus Jansat kujutatakse kui huligaani, pätti, joodikut, parmu, idiooti, klouni jne.jne.. ja kogu märuli süüdlast.Nii ongi ALATI kommentaaride ja enamjaolt ka meedias avaldatavate lugudega, ega suurt midagi ei teata aga üldistatakse palju ja poogitakse igasugust jama külge...
selline see elu meil siin Eestis onolgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar