Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Eesti mänguga on ikka nii, et igakord ajad lootused ülesse ja loodad, et kurat võiks jopata, see kord, ainult see kord ja siis lõpus ikka lased pea norgu ja mõistad, et kurat, tahtsin midagi enneolematut. Raske on olla Eesti koondise poolehoidja. Pidevalt pead vaatama, kuidas omasid pekstakse. Aga noh rsk, ükskord peab joppama ka. Kunagi peab mõõna järel tulema ka mingisugune tõus ka valikmängudes, mitte mingisugustest lambi sõpruskohtumistes. :P
ei, ma ei ole nagu Sats1 ja ei ütle, et Dima on seetõttu hea, et ta teeb palju sööte pikki ette risti rästi ja mida iganes, aga no. sitt ta kindlasti pole!
Olen sinuga nõus. Mees saab mõttetult kriitikat. Ega Jääger, Bärengrup küll midagi paremat pole. Kõik jäävad hetkel halli massi ja pole väga millegiga silma paistnud.
ei, ma ei ole nagu Sats1 ja ei ütle, et Dima on seetõttu hea, et ta teeb palju sööte pikki ette risti rästi ja mida iganes, aga no. sitt ta kindlasti pole!
Minu arvates on ta ka oma koha ilusasti välja mänginud.
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kas just parim, aga üks parimatest tõepoolest. Hästi ja agressiivselt võidelnud. Arvestades seda, millise surve all on Eesti keskkaitsepaar avapoolajal olnud, on üldse keskkaitse hea olnud.
"Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar