Mind üllatab siinne kriitika keskvälja suunal. Tõesti oleks hea, kui püädevuse mitteomamisel siin suurt sõna ei võõeta vaid piirdutakse Delfiga. Keskväli töötas täiesti ja väghemalt rahuldava hinde eest. Sellise tempo ja füüsilise vastase vastu ei olegi mõtet mingit erilist mängu loomist 10 sööduga löögile igalt rünnakult loota. Pigem tuleb siiski otsustaval hetkel selget lagunemist panna konkreetse liidri, kelleks oleks olnud Piiroja puudumise süüks.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Belgia - Eesti
Collapse
X
-
Üdini mannetu
Täiesti lootusetu
Ainult pikk pall ette
Rüütli on saamatu
Kas ma vaatasin mingit teist mängu või?
Mina nägin sellist koondist, mis üle pika aja julges mängida, tekitas huvitavaid sööte, põnevaid ründelahendusi ja oleks vaat et viigiga pääsenud, kui Lindpere suutnuks olukorda paremini lahendada. Nägin suurepärast ründepaari Oper-Zenjov, nägin ka võimaluste loomist keskvälja poolt...ja nägin ka kehva kaitseliini. Ja EI NÄINUD 'lootusetut pikka palli ette'. Ma nägin sellist koondist, kes midagi saavutada võib.
Olgu, tuli kaotus ja kriitika on (osaliselt) põhjendatud, aga siinkirjutatu põhjal tundub, nagu oodataks tagasi Viggo 'Romb' Jensenit. Ja pidage meeles, et oleme oma alagrupis nõrgimal positsioonil.
Aga olge nüüd, meil on ikkagi teravaid noori mängu võetud, eesotsas Zenjoviga. Seejuures, psühholoogiliselt väga tähtis, et ta kiirelt värava kirja sai, ei jää ootama nagu Neemelo. Lootust on ju palju rohkem kui möödunud tsükli ajal, mil palju kehvema mänguga surmigavaid/masendavaid tulemusi taga aeti.
3-2 peegeldab jõudude vahekorda hästi: me imeme kaitses, aga suudame luua ja realiseerida olukordi rünnakus. Jõudu ja jaksu ründepaarile Zenjov-Oper, paremaid otsuseid Kingile ja keskväljale, vastupidamist kaitseliinile. Londak oli fantastiline.Which ship has never docked at Liverpool?
The Premiership.
"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975
Kommentaar
-
3-2 oli vast maksimum mis siit välja andis pigistada, kui hakkame rääkima, et Lindpere oleks võinud oma võimaluse ära kasutada, siis tuleb tõdeda, et ka Belgial oli veel teisi võimalusi, mida nad ära ei kasutanud. Skooriga olen rahul, mängu pilt oleks võinud parem olla ja noored mängijad kellel veel on vaja tõestada ennast, võiksid joosta platsi peal ennas tühjaks ja olla hüper-super aktiivsed, kes lähevad igasse võitlusesse ja tahavad mängida, seda oli natukene vähe. Ja teine miinus on siis, et Piiroja ja Stepanov vigastustega väljas aga see juba puhtalt Belgia süü.
Tuult tiibadesse koondisele ja loodame parimat!
Kommentaar
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustpole eelnevaid kommentaare lugenud, kuid peale väravate äranägemist ütlen üht
mõlemad olid realiseeritud maailmaklassiliselt
eriti meeldis Zenjovi külm närv ja välisküljega löök
mõlemad väravad olid välisküljega, Oper lõi ka ju välisküljega ning enne lööki värava peale vaatamata.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustJärgmises mängus juhul, kui Piiroja, Stjopa väljas, siis kes keskkaitses? Alo ja Klavan?
Kommentaar
-
Algselt postitas Sats1 Vaata postitustAlo ja Taavi.
Kommentaar
-
Komentaare lugedes olen ma õnnelik, et mängu ei näinud... Väravaid vaadates, siis paneb küll kõvasti kukalt kratsima, et mis kuradi kaitseliin Eestil on??!?!? Lihtsalt masendavad väravad. Belja imes 3 väravat ei millestki välja. Kaua selle Kruglovi mängitamine jätkub meil? Novikov oleks old parem varjant keskväljale kui Kuki-Muki. Nende taset siiski vast võrrelda ei anna ja samuti Vassiljev oleks teinud tööd paremini keskväljal (arvestades, et ta kuulub koguaeg Nafta põhikoosseisu). Toond Rähni keskkaitsse mitte Stjopa, ta on nagu õnnetusehunnik. Zenjovist peaks pooled koondise mängijad vist õppust võtma, et mis suhtumisega tuleks mängida, Alo kah nagu palk seisis....
Kas üldse midagi positiivset oli ka mängus?
Ahjaaa veel sügav kummardus Zenjovile, mida tõesti nii noorest kutist veel tahta? supper poiss
Kommentaar
-
Algselt postitas eestimees Vaata postitustKomentaare lugedes olen ma õnnelik, et mängu ei näinud... Väravaid vaadates, siis paneb küll kõvasti kukalt kratsima, et mis kuradi kaitseliin Eestil on??!?!? Lihtsalt masendavad väravad. Belja imes 3 väravat ei millestki välja. Kaua selle Kruglovi mängitamine jätkub meil? Novikov oleks old parem varjant keskväljale kui Kuki-Muki. Nende taset siiski vast võrrelda ei anna ja samuti Vassiljev oleks teinud tööd paremini keskväljal (arvestades, et ta kuulub koguaeg Nafta põhikoosseisu). Rüütlis totaalselt pettunud. Meenutab Jelle Goesi aegu kohe. Toond Rähni keskkaitsse mitte Stjopa, ta on nagu õnnetusehunnik. Zenjovist peaks pooled koondise mängijad vist õppust võtma, et mis suhtumisega tuleks mängida, Alo kah nagu palk seisis....
Kas üldse midagi positiivset oli ka mängus?
Kommentaar
-
Algselt postitas gunnar1 Vaata postitustMis sa , tobu, sõimad mehi, kui ise mängugi ei näinud. ....Tüüpiline eestlasest tatiprits
Kommentaar
-
Algselt postitas eestimees Vaata postitustma loen komentaare ja teen omad järeldused ja lisaks vaatasin väravaid, mis meile löödiMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitusteestimees räägib õiget juttu,minu jutt ju pidi vale olema ja ma ei saa aru kuidas saate kaotusega rahul olla,tuletage meelde mis naiste väravad meile löödi
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar