Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Belgia - Eesti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Mind üllatab siinne kriitika keskvälja suunal. Tõesti oleks hea, kui püädevuse mitteomamisel siin suurt sõna ei võõeta vaid piirdutakse Delfiga. Keskväli töötas täiesti ja väghemalt rahuldava hinde eest. Sellise tempo ja füüsilise vastase vastu ei olegi mõtet mingit erilist mängu loomist 10 sööduga löögile igalt rünnakult loota. Pigem tuleb siiski otsustaval hetkel selget lagunemist panna konkreetse liidri, kelleks oleks olnud Piiroja puudumise süüks.

Kommentaar

Üdini mannetu
      Täiesti lootusetu
      Ainult pikk pall ette
      Rüütli on saamatu

Kas ma vaatasin mingit teist mängu või?

Mina nägin sellist koondist, mis üle pika aja julges mängida, tekitas huvitavaid sööte, põnevaid ründelahendusi ja oleks vaat et viigiga pääsenud, kui Lindpere suutnuks olukorda paremini lahendada. Nägin suurepärast ründepaari Oper-Zenjov, nägin ka võimaluste loomist keskvälja poolt...ja nägin ka kehva kaitseliini. Ja EI NÄINUD 'lootusetut pikka palli ette'. Ma nägin sellist koondist, kes midagi saavutada võib.

Olgu, tuli kaotus ja kriitika on (osaliselt) põhjendatud, aga siinkirjutatu põhjal tundub, nagu oodataks tagasi Viggo 'Romb' Jensenit. Ja pidage meeles, et oleme oma alagrupis nõrgimal positsioonil.

Aga olge nüüd, meil on ikkagi teravaid noori mängu võetud, eesotsas Zenjoviga. Seejuures, psühholoogiliselt väga tähtis, et ta kiirelt värava kirja sai, ei jää ootama nagu Neemelo. Lootust on ju palju rohkem kui möödunud tsükli ajal, mil palju kehvema mänguga surmigavaid/masendavaid tulemusi taga aeti.

3-2 peegeldab jõudude vahekorda hästi: me imeme kaitses, aga suudame luua ja realiseerida olukordi rünnakus. Jõudu ja jaksu ründepaarile Zenjov-Oper, paremaid otsuseid Kingile ja keskväljale, vastupidamist kaitseliinile. Londak oli fantastiline.
      Which ship has never docked at Liverpool?
      The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

pole eelnevaid kommentaare lugenud, kuid peale väravate äranägemist ütlen üht
        mõlemad olid realiseeritud maailmaklassiliselt
        eriti meeldis Zenjovi külm närv ja välisküljega löök
        Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

3-2 oli vast maksimum mis siit välja andis pigistada, kui hakkame rääkima, et Lindpere oleks võinud oma võimaluse ära kasutada, siis tuleb tõdeda, et ka Belgial oli veel teisi võimalusi, mida nad ära ei kasutanud. Skooriga olen rahul, mängu pilt oleks võinud parem olla ja noored mängijad kellel veel on vaja tõestada ennast, võiksid joosta platsi peal ennas tühjaks ja olla hüper-super aktiivsed, kes lähevad igasse võitlusesse ja tahavad mängida, seda oli natukene vähe. Ja teine miinus on siis, et Piiroja ja Stepanov vigastustega väljas aga see juba puhtalt Belgia süü.
          Tuult tiibadesse koondisele ja loodame parimat!

Kommentaar

Algselt postitas EgoTrip Vaata postitust
            pole eelnevaid kommentaare lugenud, kuid peale väravate äranägemist ütlen üht
            mõlemad olid realiseeritud maailmaklassiliselt
            eriti meeldis Zenjovi külm närv ja välisküljega löök

mõlemad väravad olid välisküljega, Oper lõi ka ju välisküljega ning enne lööki värava peale vaatamata.

Kommentaar

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
              Järgmises mängus juhul, kui Piiroja, Stjopa väljas, siis kes keskkaitses? Alo ja Klavan?
              Alo ja Taavi.

Kommentaar

Algselt postitas Sats1 Vaata postitust
                Alo ja Taavi.
                Keskkaitses Alo ja Taavi, õudusunenäona tundub.

Kommentaar

Komentaare lugedes olen ma õnnelik, et mängu ei näinud... Väravaid vaadates, siis paneb küll kõvasti kukalt kratsima, et mis kuradi kaitseliin Eestil on??!?!? Lihtsalt masendavad väravad. Belja imes 3 väravat ei millestki välja. Kaua selle Kruglovi mängitamine jätkub meil? Novikov oleks old parem varjant keskväljale kui Kuki-Muki. Nende taset siiski vast võrrelda ei anna ja samuti Vassiljev oleks teinud tööd paremini keskväljal (arvestades, et ta kuulub koguaeg Nafta põhikoosseisu). Toond Rähni keskkaitsse mitte Stjopa, ta on nagu õnnetusehunnik. Zenjovist peaks pooled koondise mängijad vist õppust võtma, et mis suhtumisega tuleks mängida, Alo kah nagu palk seisis....

Kas üldse midagi positiivset oli ka mängus?

Ahjaaa veel sügav kummardus Zenjovile, mida tõesti nii noorest kutist veel tahta? supper poiss

Kommentaar

Algselt postitas eestimees Vaata postitust
                    Komentaare lugedes olen ma õnnelik, et mängu ei näinud... Väravaid vaadates, siis paneb küll kõvasti kukalt kratsima, et mis kuradi kaitseliin Eestil on??!?!? Lihtsalt masendavad väravad. Belja imes 3 väravat ei millestki välja. Kaua selle Kruglovi mängitamine jätkub meil? Novikov oleks old parem varjant keskväljale kui Kuki-Muki. Nende taset siiski vast võrrelda ei anna ja samuti Vassiljev oleks teinud tööd paremini keskväljal (arvestades, et ta kuulub koguaeg Nafta põhikoosseisu). Rüütlis totaalselt pettunud. Meenutab Jelle Goesi aegu kohe. Toond Rähni keskkaitsse mitte Stjopa, ta on nagu õnnetusehunnik. Zenjovist peaks pooled koondise mängijad vist õppust võtma, et mis suhtumisega tuleks mängida, Alo kah nagu palk seisis....

Kas üldse midagi positiivset oli ka mängus?
                    Mis sa , tobu, sõimad mehi, kui ise mängugi ei näinud. ....Tüüpiline eestlasest tatiprits

Kommentaar

No mängupilt ei olnud just kõige ilusam, aga võõrsil Belgiale kaotada 3-2, pole küll nüüd suur häbiasi. Saaks nüüd kaitses ka asjad enam vähem korda, siis võib juba järgmistest mängudes punkte loota.(Muidugi mitte Hispaania vastu, aga teiste vastu küll).

Kommentaar

Kuule jah sa eestimees oled kõrgelt kukkunud vist...aga pole hullu .Aeg parandab haavad.Rüütli väga hea treener...Jelle Goesi oli peatreener ,siis Eesti lõi 3-4 väravat valiksarja peale..aga selles on sul õigus et kaitses on midagi viltu,sest väravad olid ei millestki

Kommentaar

Algselt postitas gunnar1 Vaata postitust
                          Mis sa , tobu, sõimad mehi, kui ise mängugi ei näinud. ....Tüüpiline eestlasest tatiprits
                          ma loen komentaare ja teen omad järeldused ja lisaks vaatasin väravaid, mis meile löödi

Kommentaar

Algselt postitas eestimees Vaata postitust
                            ma loen komentaare ja teen omad järeldused ja lisaks vaatasin väravaid, mis meile löödi
                            eestimees räägib õiget juttu,minu jutt ju pidi vale olema ja ma ei saa aru kuidas saate kaotusega rahul olla,tuletage meelde mis naiste väravad meile löödi
                            Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                            Ott Järvela

Kommentaar

Olen ka eelnevatega nõus, Eesti oli haledalt pask kaitses. Zenjov oli ainuke mängija kes oli hea väljakul. Oleks terve Eesti koondis selline siis tuleks ka kiidusõnu.

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
                                eestimees räägib õiget juttu,minu jutt ju pidi vale olema ja ma ei saa aru kuidas saate kaotusega rahul olla,tuletage meelde mis naiste väravad meile löödi
                                Eks ole nii jah, et Zenjovi väravale eelnes ka ju Raku kellasepa täpsusega sööt.. vabandus- LÖÖK hoopis... Ning Opi ei olnud ka ju suluseisus. Jalgpallis peab õnne olema. Õnn soosivat tugevamaid. Ja Belgia oli-on meist tugevam. Ju oli neil ka siis sellevõrra rohkem õnne. Eesti mängis enda kohta hea mängu ning kaks väravat tugevama kodus- see on ju väga hea.

Kommentaar

Working...
                                X