320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

U-19 Koondis

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
    Minu arvates Sahkuri poolt samuti üpris korralik partii, seis oleks võinud ka kõvasti hullem olla.
    Kas panid tähele, mitu korda tõstis Sahkur käe märgiks "sorry poisid, minu pask". Vihje: ühegi värava puhul ta seda ei teinud.

    Ok, ma saan aru, et ega meil kedagi paremat võtta pole, aga erilist enesekindlust tema tegutsemine just mängijatesse ei süstinud. Sahkur tegi minu mäletamist mööda küll kolm head tõrjet (üks üsna mängu alguses, teine esimese poolaja lõpus ja kolmas teise poolaja üks-üks olukord), aga vigu tuli tunduvalt rohkem, kaasa arvatud mõlemad karistuslöögid, mis olid suhteliselt pehmed-tõrjutavad - minu ja mu kõrval mängu jälginud üle kahekümneaastase väravavahikogemusega tüübi arvates. Aganoh, eilses UEFA karikafinaalis ukrainlaste Pyatov oli samasugune kaljukindlus.

    Pikemalt järele mõelnuna ei saa ju Sahkurit kaotuses süüdistada. Kui lastakse vastasel 30 korda peale lüüa, leiab mõni pall ikka tee võrku.
    I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

    Kommentaar


      arvan et franks paneb poisid jälel asfaldi peale paariks tunniks jooksma ja homseks saame viigi.

      Kommentaar


        ma küll ei tea, aga kas Mait Toom pole ka suht asjalik väravavaht?
        nii selle MEIL POLE KEDAGI PAREMAT VÕTTA jutu peale...
        olgem kristlased, vabandused on esitatud

        Kommentaar


          Täiesti juhuslikult õnnestus mul rääkida mängujärgselt Barcelona skaudiga(nimelt otsis ta võimalust takso tellida, meie sõbraga saatsime ta trammiga linna). Ja mis ta meile ütles. Ütles, et Eesti koondis on masendav ja et pole vähimatki lootust isegi punktikest saada ja et hispaanlaste käest saavad veel vähemalt 5 kolli. Samuti lisas ta, et eesti koondises ei näinud ta ühtegi mängijat, kes vääriksid isegi võimalust minna Barcasse teistimisele. Veel ta rääkis, et tegeleb skautimisega alles hiljetisest ajast, et äsja tuli Saksamaalt, enne seda külastas Elevandiluurannikut. Muidu enne oli noortetreener ja oli 87. aasta sündinute treener, mäletas veel Messit kui too 1.40m pikkusena Barcasse tuli. Aga see on juba mõttetu jutt.

          Igatahes, mis ma tahan ise öelda. Muidugi kui vaadata Barcelona poole pealt, siis kõik on tõesti kohutav, aga tegelikult see seda pole. Poisid kartsid väga tugevalt. Ei juletud rünnakule joosta ning ei juletud korralikult jalg vastu panna ning oma poolel agressiivsemalt vastu võtta.

          Noja, mis sa teed kui tasemed on niivõrd erinevad ja oleks Anier selle ära löönud, oleks seis lihtsalt 1-5 jäänud. Sest näha oli, et sakslased ei pinguta ja kui vaja, siis tõstavad tempot.

          Isiklikuks ei lähe, sest ise olen sama aastakäiku noormees ja tahaksin hoopis kiita selle eest poisse, kuidas nad ikka võitlesid.

          No ja superpalju publikut oli. Meeldiv.
          Instagram

          Twitter

          Eesti Lokomotiv Moskva fännid

          telekavaataja.blogabet.com

          Kommentaar


            Minu pildid siis ka: http://fotoalbum.ee/photos/PraS/sets/764145

            Kommentaar


              EJL tegi selle mängu turunduse poole pealt väga pika sammu edasi. Selline rahvaarv kokku ajada .. müts maha. Tore oli ka see, et kõigepealt lasti kaks tribüüni inimesi täis ja siis alles avati kolmas tribüün. Oleks algusest peale inimesed kõikjale võinud minna - siis oleks tekkinud selline tavaline pooltühja tribüüni tunne.

              Ja marcello: EJL meeldib idatribüün seepärast, et läänetribüünilt filmitakse ja ägedam on täis tribüüni filmida kui tühja.

              Tõrvatilgaks meepotis kujunes minu jaoks hoopis üks lembepaar, kus mees oli sakslane ja naine eestlane. See et sakslane väravate korral rõõmust üles hüppas on loomulik ja arusaadav .. kuid minu jaoks oli hämming kui Eesti soost naine iga saksamaa värava puhul endale õnnest tilgad püksi pigistas.

              Krt küll.

              PS. Andrei Veist paluks enam mitte koondisesse kutsuda.
              Jalgpallihaigla Liige

              Kommentaar


                ei saa aru miks Laabus ja Prosa kes Tammeka põhimehed on, jäid varu nimekirja, okei Prosa võib-olla tõesti ründajana ei saaks, kuna Tamm,Alliku,Anier ees aga poolkaitsja Laabus on küll Tammekas head mängu näidanud ja parem ikka kui esiliiga vennad Jõgiste,Kaldoja,Sinilaid ja võib-olla ka Subbotin...suht imelik

                Olee ole ole ole Tartu Tammeka! Olee ole ole ole Me sinised-valged!


                Kommentaar


                  Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
                  Keskkaitsjaid otseselt ei kritiseerikski, aga kaitsvad poolkaitsjad olid täna kohutavad, mida näitab ka vastaste kauglöökide arv. Tohutult saadi tegelt vabalt peale proovida ning ühe super kolli risti ka nii lõid.
                  Esimene poolaeg oli selgelt näha, et Kroos lahendas olukorra, kus Sander tal järel jõlkus väga lihtsalt, läks seisis kuuteist nurka ja jättis keskel poolkaitsja 1 vs 1. Igakord kui see nr. 7 meie mehele 1-1 olukorra ära tegi polnud mingit julgestust.

                  2. poolaja algus enne sakslaste väravat toimis keskväli kõvasti paremini. Kroos vahetati poolajal välja ka.

                  Kommentaar


                    Algselt postitas PraS Vaata postitust
                    Mängu tulemus kajastub juba meeskondade fotosid vaadates...
                    ühelpool enesekindlad mehed,teisel arglikud poisid...

                    Kommentaar


                      värniku sündroom.

                      Kommentaar


                        Päris äge aga...

                        ütleks siis paar s*tta sõna ikka ka, et nii kaua kuni poisid ei tee rohkem, ei pinguta rohkem kui kästakse... mitte midagi head ei tule. Sellised õnnetud söödud, mis vaevu mõned meetrid veerevad on ehe näide sellest - isegi kui vastane kaugel võiks ikka konkreetselt sööta, mitte mingit edevuse laata korraldada.
                        Ja see sama on ka põhjus, millepärast aktsioonis olles ei suudeta palli tabada ning suurim tõenäosus on, et pall veereb mööda maad 11,1 meetrit - well done.
                        See sama on ka põhjus, millepärast palli töötlemiseks kulub liiga palju aega jne.
                        Rohkem muretsetakse sellepärast, mis värvi jalanõud on jalas, kas pähkel on kõva ja muidu olen cool ning võtan kõike lõdvalt.

                        Vaadake Ojamaad - ennem kui palli saab, vaatab kus on mehed ning mõtleb läbi kuidas ja mida teha. Söödab konkreetselt, avaneb. Paneb keha, sõidab sisse jne. Ta suudab seda kõike teha, sest ta ei näpi enda tilli nagu ülejäänud Milli Vanillid.

                        Ja nr 5, keskkaitsja, on looduse poolt päris hästi õnnistatud - meenutas enda hoiakuga Lucio't
                        see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

                        "joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

                        "Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

                        Kommentaar


                          keegi teab siis miskit telepildi tootmisest sellelt turniirilt?
                          Catalunya is not Spain!

                          Kommentaar


                            Ei toodeta mingit telepilti sellest turniirist kahjuks.

                            Kommentaar


                              piltepiltepilte ?

                              Kommentaar


                                Algselt postitas DjalmaSantos Vaata postitust
                                Mängu tulemus kajastub juba meeskondade fotosid vaadates...
                                ühelpool enesekindlad mehed,teisel arglikud poisid...
                                Selline mulje jääb ;( Irooniliselt võiks veel küsida miks meie poistel (peale 2) olid seljas pikkade varrukatega särgid? Kartsid et platsil hakkab külm?

                                Kommentaar

                                Working...
                                X