Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti vs. Fääri saared

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Ivarios Vaata postitust
    kui ma nüüd ei eksi siis riigi hümne ei tohigi ju kuidagi moodi mixida....või eksin ma?
    mis mõttes ei tohi? selles mõttes küll on parem kui mingi orkester mängib, et kõik saavad kaasa laulda.

Kommentaar

kui ma nüüd ei eksi siis riigi hümne ei tohigi ju kuidagi moodi mixida....või eksin ma?
      mis mõttes ei tohi? enda nägemuse asjast võib ikka ette kanda, sellise asjagaq on jah ainult see jama, et kuni Sundja seal neid sõnu väänas, ei olnud ju kuidagi võimalik kaasa laulda, kuid just see hümni laul on minu arvates iga mängu eel ühtsust tekitav traditsioon.
      BVB - Vaprus

Kommentaar

Võidu küll saime aga sellist võidu maitset küll suus ei ole See hümni laulmine on ka paras huumor, tuleks kohe kindalsti selline jama ära jätta!
        Jalgpallihaigla liige

Kommentaar

Algselt postitas umbro91 Vaata postitust
          Võidu küll saime aga sellist võidu maitset küll suus ei ole See hümni laulmine on ka paras huumor, tuleks kohe kindalsti selline jama ära jätta!
          mis kuradi võidu maitset sa tahad tähtsusetust mängust fääri saartega?

Kommentaar

No Sundja muusika kuulamine oli lausa piin. Ja haigla, need kutid, kes puhkpilli mängisid olid väga prod, kuid asjal puudub mõte, kui 70% ajast keegi kaasa ei laula. Niisama viisi pole mõtet tinistada. Ja see oli kah naljakas, kui pasunaga kutt lasi oma viisi ning teised hakkasid midagi muud karjuma

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
              Udu saab vaid viikmäe olla ja nendes väravates olid kõik mehed süüdi.ok teise värava puhul oleks võinud kotenko sekkuda aga muidu tal puudus võimalus.ja see et Slava täna kaks kolli lõi ei tähenda et ma teda koondises näha tahaks.loodame et mees liiga õhku täis ei lähe.ees peaks ikka põhiliselt kink ja saag olema
              Mis peaks Zahhavaiko siis tegema, et sa teda koondises näha tahaksid? Keskmiselt mängus viis väravat lööma?
              Algselt postitas budulojus
              kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

Algselt postitas elx Vaata postitust
                mis mõttes ei tohi? enda nägemuse asjast võib ikka ette kanda, sellise asjagaq on jah ainult see jama, et kuni Sundja seal neid sõnu väänas, ei olnud ju kuidagi võimalik kaasa laulda, kuid just see hümni laul on minu arvates iga mängu eel ühtsust tekitav traditsioon.
                on tulnud ette kordi kus DJ'l peol on MITTE soovitatud mixida riigi hümne.
                AGa ise pole seda asja nagu kuskilt lähemalt uurinud.
                just retain that....
                .............evrything u see is hallucination....
                ...so be prepared.

Kommentaar

Tahtsin korrata oma Gruusia mängu järgset kommentaari.

Jalgpalliliidu ametnikud vöi Jalgpallihaigla vöi ma ei tea kes seda bändiasja seal korraldab - öelge neile, et jalgpallimängu alguses ongi hümni völu selles, et ei ruuli mitteniivõrd bänd (orkester) vaid fännide/publiku ühine laulmine - see on see, mis seob. Üleüldse omalooming on lahe, aga hümni ajal mingi tilulilu on pehmelt öeldes veider. Bänd/orkester peaks olema vaid toetava loomuga. Paraku seda polnud. St laske ikka fännidel laulda - kövasti ja natuke valesti.
                  Ja mäng oli tore - elamusterikas. Novikov on tubli poiss, et ta värava löi, aga muidu oli ta suht laisk. Sats1 - pane ta palun nimekirja tagasi ja kasutatagu siiski paremaid mängijaid.

Kommentaar

Algselt postitas ALEKOK Vaata postitust
                    Mis peaks Zahhavaiko siis tegema, et sa teda koondises näha tahaksid? Keskmiselt mängus viis väravat lööma?
                    kardan et see mees on juba ammu endale augu kaevanud, sinna vabatahtlukult sisse roninud või kukkunud ning mulla peale kah tõmmanud.
                    just retain that....
                    ...so be prepared.

Kommentaar

on tulnud ette kordi kus DJ'l peol on MITTE soovitatud mixida riigi hümne.
                      AGa ise pole seda asja nagu kuskilt lähemalt uurinud.
                      kaldun arvama, et see on "hea tava". loomulikult on ka keelatud riigi sümboleid rüvetada, kuid igasugune miksimine on nii subjektiivne, et praktiliselt keegi ei saa ju öelda kus algab rüvetamine. selles mõttes on lippudega näiteks lihtsam - kui ikka maha visatakse ja põletatakse, siis on rüvetamine, kui aga viisi moonutatakse.. on ju veidi raskem piiri tõmmata?
                      BVB - Vaprus

Kommentaar

maitea, kuidas seal ameerikamaal on selle hümniga? seal laulavad seda ilusti või ka vastavalt sellele kuidas keegi intepreteerib seda? oletan et sealt võetud komme...

Ja kolekahju on Morozov'ist, kes justkui on karistuseks pidanud kokku mängima puise ja stagneeruva Stepanovgia...
                        olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
                          No Sundja muusika kuulamine oli lausa piin. Ja haigla, need kutid, kes puhkpilli mängisid olid väga prod, kuid asjal puudub mõte, kui 70% ajast keegi kaasa ei laula. Niisama viisi pole mõtet tinistada. Ja see oli kah naljakas, kui pasunaga kutt lasi oma viisi ning teised hakkasid midagi muud karjuma
                          need kolm taati on muidu igavesti lahedad, aga hetke tabamine ei paista just tugevaim külg olevat - mis mõttes te hakkate enne Fääride pennalt mängima "me tahame väravat"?? ja mingi grusiinide standardolukorra ajal oli täpselt sama pull. nii ei saa ju.

ja teine asi tõepoolest see, et kui mehed on viisi üles võtnud, siis ei ole nagu eriti viisakas hakata sinna vahele eesti-eesti karjuma või oma trummil muud rütmi peksma. tribüün niigi väike, katsuks ikka ühtsust säilitada.
                          armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Bravissimo turvad ja EJL-i tegelased. Tänu äkki kerkinud keelule jäi minul ja nii mõnelgi teisel 2 väravat nägemata. Kui midagi otsustatakse siis pidage sellest algusest saati kinni kuni lõpuni.
                            INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
                              Hümn tuleks jah rahule jätta!!!ei imestaks kui järgmine mäng Genka räpib selle ette.

Novikov oli täna tubli ja usun kui morozov saab tugevaid mänge siis tulevikus on ta kaitses põhitegija.aga kas vaid mulle tundus et mingi hetk otsustas kohtunik ka fääridele appi tõtata ja eesti pennu suutis ta ka kastist välja viia.

Mängu parimad olid need puhkpillidega tegelased.teab keegi kes need olid?
                              Nimeliselt nyyd ei oska öelda , yks neist oli vist uus ka(neid oli 2) Aga nad on igal mängul ikka kohal. Mulle meeldis et JH on uued lipud orgunninud
                              >>

Kommentaar

Algselt postitas elx Vaata postitust
                                kaldun arvama, et see on "hea tava". loomulikult on ka keelatud riigi sümboleid rüvetada, kuid igasugune miksimine on nii subjektiivne, et praktiliselt keegi ei saa ju öelda kus algab rüvetamine. selles mõttes on lippudega näiteks lihtsam - kui ikka maha visatakse ja põletatakse, siis on rüvetamine, kui aga viisi moonutatakse.. on ju veidi raskem piiri tõmmata?
                                njaa...siinkohal pean ka ise õlgu kehitama.
                                Hea oleks küll öelda et eks igaüks ise teab kus see piir läheb. Aga tänapäeva kiirelt arenevas maailmas kus inim mõistusega mängitakse sõna otsese mõttes jalgpalli....ei saa enam millegile kindel olla.
                                Võibolla olen liiga konservatiivne ses suhtes aga mis teha....mina pooldan ikkagi seda mõtet et riigi hümmnid jätta puutumatusk. See siiski püha asi osadele kodanlastele. Esitada tuleks vaid järgides vanu tavasid ning ettekirjutusi.
                                just retain that....
                                ...so be prepared.

Kommentaar

Working...
                                X