Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti vs. Fääri saared

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas marcello Vaata postitust
    Mõni nõrgem vend tõmbab endale 6 õlli leti ääres sisse ja korraldab märuli. On parem variant või?
    Igatahes parem kui tribüünil, kust võib alla kukkuda.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Eks igalühel ole oma tõde.
      Kostja oli väga hea, sloveenide liigas on ta ikka kõvasti edasi arenenud ja keskel mängimine sobis talle kenasti. Eriti esimesel poolajal kiired triblingud, seinasööt, head söödud keskelt äärtele, neid üksikuid sai ka teisel poolajal näha, kui ei viitsitud enam lühikest söötu läbi keskvälja mängida ja hakati pikka söötu ette mängima. Päris huvitav oli näha Eestit mängimas 4-2-4 süsteemis, siis aga tulid kiirelt ka fääride väravad.
      Zaho üllatas meeldivalt. Kui ta ei pea kiiret tipuründajat mängima vaid tal on kellele pall edasi suunata ja pärast värava ette tolgendama jääda siis sobib ta üldisesse mängupilti. Lisaks veel kõrvale kiired tehnilised mängijad nagu Kink ja Purje. Zaho näitas et suudab selliste mängijatega ka lühikest söötu lükata.
      Kingilt sooviks näha rohkem agressiivsust just sellise võistkonna vastu nagu viimatine vastane oli. Tema oskused lubaks vastaseid üks-üks olukorras üle mängida, ei ole mõtet jääda ootama mida vastane ette võtab vaid tuleks üritada ta ikkagi üle mängida. Selge muidugi see, et kui vastane nii madalale kaitsesse tõmbub, siis ei ole kerge oma trumpe kasutada. Oma värava lõi ta ära ja kokkuvõttes korralik mäng.
      Purje oli väga hea võttes veel arvesse seda, et ta pidi mängu jooksul kolmel erineval positsioonil mängima. Atsu puhul on juba normiks saanud, et teeb koondise ridades väga korralike esitusi ja on kindlalt üks koondise põhitegijaid.
      Liiga vähe tähelepanu on saanud Dmitrijevi väga hea mäng. Ta täitis suurepäraselt oma rolli palli tagasivõitjana ja suutis esimesel poolajal ka rünnakuid hästi toetada. Esimese poolajal fääride pressi alla panemise puhul oli just tema see kes mitmed pallid keskväljal meile võitis ja oli õigel ajal õiget meest survestamas. Eesti mäng muutus palju ühekülgsemaks peale seda kui Novikov tema asemel mängu tuli.
      Novikovi koha pealt oleks nõus Rüütli arvamusega, et kasulik mängija kuid mitte põhimees. Heameel on näha, et koondises on vähemalt üks mängija, kes efektsete kukkumistega karistuslööke suudab välja meelitada ... Tundub, et Läti liigas on see üks peamisi treeninguelemente Muidugi on raske koondises peale kuueaastalist pausi mängida, kuid kuni värava löömiseni ei teinud ta platsil suurt midagi peale palli söötmise kas Vassiljevile või mõnele kaitsjatest. Peale väravat muutus julgemaks ja võttis ka jalad kõhu alt välja.
      Puri oli aktiivne ja võitles tugevalt. Temas on seda agressiivsust, mida sooviks Kinkis näha, kuigi oskustest jääb võib-olla natuke puudu.
      Kahjuks näitasid Kotenko prohmakad, et kuigi ta võib olla hea väravavaht (kes viitsib võib netist näha tema päris korralike esitusi Norra esiliigas), siis koondisemängudes lubab ta endale liiga räigeid prohmakaid. Kuid eks sõprusmängud ole selleks et aimu saada mida üks või teine mängija koondise tasemel suudab.
      Üldiselt on meedia nagu mingi kibestunud vanamutt. Selle asemel et kirjutada sellest kuidas esimesel poolajal suurepäraselt mänginud Eesti koondis (pole just palju meeskondi kes fääridele esimese poolajaga kolm väravat on löönud) otsustas teisel poolajal külalislahkust üles näidata ja lubas ka fääridel mängust natuke rõõmu tunda, inisetakse haiglaselt nimetades asja katastroofiks. Võiks natuke enam keskenduda sellele, et need kümme minutit olid heaks õppetunniks ja Rüütli kiired vahetused aitasid Eestil lõpuks ikkagi võitjana väljakult lahkuda.

Kommentaar

Esimene poolaeg oleks tulnud rohkem lüüa

Kommentaar

kes sellise jama kirjutas?

Kui Morozovile võib vähe andeks anda jala väristamise, et noor ja saabas kaitsepartneriks, siis Stepanov peaks ikka veelgi sitema reitngu saama. Kurat mees ainult käkkis olukordi ja jättis noore poisi rasketesse olukordadesse ning kroon oli loomulikult see kuidas ta Morozovile sisse lendas ja sellega ka teise Fääride värava tekitas. Palju õnne!
          Eks nad oli võrdselt sitad, aga ma räägin Morozovit ei maksaks ka nii väga materdada nüüd ja usun, et Piiroja kõrval võiks ta tõsiselt asjalik juba praegu olla
          olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Algselt postitas elx Vaata postitust
            ma nägin igal pool silte - "õllega tribüünile minek keelatud", seega ei saa aru mis sul arusaamatuks jäi? või kuhu üles sa üldse minna tahtsid?
            Õllega ei lastud mingi hetk õllemüügikohast kuhugi enam - ka mitte pool korrust kõrgemale, kuhu vahetut enne mängu ja ka poolaja alguses veel lasti.

Pool korrust kõrgemal oleks ukse juurest saanud vabalt mängu vaadata tribüünile minemata. Samas osasid lasti joogiga ka tribüünile. Arusaamatu.
            Piraajadel on teravate kolmnurksete hammastega võimsad lõuad, tema hambaread meenutavad saagi. Ohvrit otsivad piraajad lõhna järgi ja tungivad talle kallale. Nad võivad looma või inimese ära süüa või tekitada eluohtlikke vigastusi.

http://www.jkpiraaja.ee/

Kommentaar

Kes sellega hakkama sai?

kuskil miskit toimub, eestlased

taome kulmud rulli, eestlased

vaja leida lolli, eestlased

Kommentaar

Nii see Eesti jalgpallifännide maine järjest langeb..
                Algselt postitas budulojus
                kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

Ah ei see maine kuku midagi. Tuhandeliste ürituste peale ikka mõni arusaamatus on. Ja need kes üürgavad, et Eesti jalgpallifänn võrdub a la pätt jne., need üürgavad täpselt samamoodi ka muude elunähtuste peale.
                  Mängust. Jah see ärakukkumine ehk 0:3 3:3ni just ei rõõmustanud, aga võit on võit. Ning ütlen ausalt, et väga ei huvita, kes lööb neid väravad kas puujalad, keskid või kingid, peaasi, et Eesti värava lööb.
                  Tammeka on jumal ja mina olen jumala prohvet maa peal!

Kommentaar

Aitäh, Papa. Jansa eest astusin ma välja, aga sinu eest ma seda ei tee. Mida krdit sul üldse peas on? Õhk?

Kommentaar

Sen rögises siin juba tükk aega tagasi, et "paras nendele sundjatele" ja "oleks pidanud rohkem andma".

imbetsillid.

Kommentaar

Internetist ei ole kuskilt seda hümni esitutust vaadata?
                        Algselt postitas budulojus
                        kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

Algselt postitas ALEKOK Vaata postitust
                          Internetist ei ole kuskilt seda hümni esitutust vaadata?
                          Niipalju jõudis ETV eetrisse: http://www.youtube.com/watch?v=NAIipCkn97g

Kusjuures ülekandes on isegi päris hästi kuulda seda "laulmist". Fännisektoris seistes ei saanud praktiliselt midagi aru.

Kommentaar

Algselt postitas dannar Vaata postitust
                            Aitäh, Papa. Jansa eest astusin ma välja, aga sinu eest ma seda ei tee. Mida krdit sul üldse peas on? Õhk?
                            Kas ma sõin õigesti aru, et see ründaja oli Papa?
                            Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                              Kas ma sõin õigesti aru, et see ründaja oli Papa?
                              Ei. Ma niisama...

Kommentaar

tra, siukselt debiililt tuleks eluks ajaks õigus alekokile pääseda ära võtta. lolliks joonud kloun raisk.

Kommentaar

Working...
                                X