Algselt postitas F.Totti
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
armeenia eesti
Collapse
X
-
Algselt postitas andre26 Vaata postitustvosko on kyll m6ttetu pauk sealKui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.
Kommentaar
-
Algselt postitas andre26 Vaata postitustvosko on kyll m6ttetu pauk seal
Kommentaar
-
Algselt postitas KeRRRt Vaata postitustvasiljev lööb viigig värava - tarmo rüütli nägu ei muutunud absoluutselt.LFC
Kommentaar
-
Algselt postitas päkapikk Vaata postitustMis näitab kui palju sa jalgallist tead......
Kommentaar
-
Rähna jalgadel neid oksakohti ikka jagub...
Algselt postitas KeRRRt Vaata postitustvasiljev lööb viigig värava - tarmo rüütli nägu ei muutunud absoluutselt.Which ship has never docked at Liverpool?
The Premiership.
"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975
Kommentaar
-
Algselt postitas andre26 Vaata postitustmiks sa arvad et ma jalgpallist midagi ei tea....too mulle näiteid vosko kohta mida kasuliku ta seal ees tegi...kehav6itluses jäi alla armeenlastele, kiirus´teravus puudub...ootax zenjovi siis nyyd teine poolaeg
Kommentaar
-
Algselt postitas molbert Vaata postitustEga tal ei ole väga võimalusi ka ju olnud, aga siiski ootan Zenjovi sisse.
Kommentaar
-
Algselt postitas andre26 Vaata postitustmiks sa arvad et ma jalgpallist midagi ei tea....too mulle näiteid vosko kohta mida kasuliku ta seal ees tegi...kehav6itluses jäi alla armeenlastele, kiirus´teravus puudub...ootax zenjovi siis nyyd teine poolaeg
Kommentaar
-
Algselt postitas salajane33 Vaata postitustKahe kaitsja vastu on üksi küll raske seal midagi algatada või sa oskad midagi sellist?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar