Vaikselt viskab kopa ette see Rüütli lolli mängimine. Kurat, maga kaineks end!
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
armeenia eesti
Collapse
X
-
Mõistan su pahameelt ja saan aru, et suht klubitu venna kutsumine koondisesse ja ta panemine ilmselt pea 100 protsendilise tõenäosusega algkoosseisu on riskantne, kuid mina eelistan küll näha Voskot, kui Saagi või siis näiteks Viikmäed, kes õnneks Küprosele saadeti. Usun ka et Zenjov suudab ilusti vahetusmehe rolli kanda ja mängu teravust tuua. Seega ma nii kuri ei oleks.
Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitanud kasutaja taku* pooltEga butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.Kommentaar
-
"Need väljaanded, kes algkoosseisu täna avaldavad, tegelevad ennustamisega," sõnas Eesti vutiliidu esindaja Tarmo Lehiste Delfile. "Peatreener Tarmo Rüütli teatab homsel meeskonna koosolekul esmalt mängijatele, kes algkoosseisu kuuluvad. Alles seejärel teeme meediale teatavaks need 11 mängijat, kes Armeenia vastu alustavad."Kommentaar
-
no viimasel ajal on rüütli ise ka parajat sitta suust välja ajanudLink kah
Sellisel juhul võtan oma sõnad tagasi ning loobin Oliver Lombi poole, kes ajab suus sitta väljaMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott JärvelaKommentaar
-
Kusjuures ma olen viimati välja käidud koosseisuga rahul, sest ei näe Saagi ja Kruglovi nime. Loomulikult jääb paar oleksit ja ebameeldivat seika sellest paari nädalasest kammajaast koosseisu ümber, kuid need mängijad võiks seekord lahingusse saata küll.Kommentaar
-
to shermann:
Kui ka oleks selline koosseis siis pole selles midagi halba ju. Meie ei tea, kui heas või halvas vormis Vosko on. Zenjov suudab ka vahetusest sisse tulles teravusi luua. Voskole on ju Kink ja Lindpere abiks, nemad on see hooaeg juba palju palle kõmmutanud võrku.Kommentaar
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar