Algselt postitas F.Totti
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
armeenia eesti
Collapse
X
-
Mis näitab kui palju sa jalgallist tead......Algselt postitas andre26 Vaata postitustvosko on kyll m6ttetu pauk sealKui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.
Kommentaar
-
Ega tal ei ole väga võimalusi ka ju olnud, aga siiski ootan Zenjovi sisse.Algselt postitas andre26 Vaata postitustvosko on kyll m6ttetu pauk seal
Kommentaar
-
Üldine mängupilt ju hea ei olnud.Algselt postitas KeRRRt Vaata postitustvasiljev lööb viigig värava - tarmo rüütli nägu ei muutunud absoluutselt.LFC
Kommentaar
-
miks sa arvad et ma jalgpallist midagi ei tea....too mulle näiteid vosko kohta mida kasuliku ta seal ees tegi...kehav6itluses jäi alla armeenlastele, kiirus´teravus puudub...ootax zenjovi siis nyyd teine poolaegAlgselt postitas päkapikk Vaata postitustMis näitab kui palju sa jalgallist tead......
Kommentaar
-
Rähna jalgadel neid oksakohti ikka jagub...
Algselt postitas KeRRRt Vaata postitustvasiljev lööb viigig värava - tarmo rüütli nägu ei muutunud absoluutselt.Which ship has never docked at Liverpool?
The Premiership.
"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975
Kommentaar
-
Kahe kaitsja vastu on üksi küll raske seal midagi algatada või sa oskad midagi sellist?Algselt postitas andre26 Vaata postitustmiks sa arvad et ma jalgpallist midagi ei tea....too mulle näiteid vosko kohta mida kasuliku ta seal ees tegi...kehav6itluses jäi alla armeenlastele, kiirus´teravus puudub...ootax zenjovi siis nyyd teine poolaeg
Kommentaar
-
v6imalused tuleb ise välja mängida...väga aeglane ja uimane oli vosko...ootax ka zenjovi sisse, suudab teravusi luuaAlgselt postitas molbert Vaata postitustEga tal ei ole väga võimalusi ka ju olnud, aga siiski ootan Zenjovi sisse.
Kommentaar
-
Nõustun, aga meie kõigi jaoks on see loogiline, et tal särts ja vorm puudub. Pikka aega pole mängida saanud ju. Aga Tarmo Rüütli pole sellest aru saanud. Ja ma arvan, et Zenjov sisse ei tule (Ise küll loodan, et tuleb) vaid tuuakse Saag. Rüütlile meeldivad pingipoisid ja non-fit mängijad.Algselt postitas andre26 Vaata postitustmiks sa arvad et ma jalgpallist midagi ei tea....too mulle näiteid vosko kohta mida kasuliku ta seal ees tegi...kehav6itluses jäi alla armeenlastele, kiirus´teravus puudub...ootax zenjovi siis nyyd teine poolaeg
Kommentaar
-
ära aja jama suust välja , hea ryndaja tekitab ise omale v6imalusi aga vosko on täna väga aeglane ja saamatuAlgselt postitas salajane33 Vaata postitustKahe kaitsja vastu on üksi küll raske seal midagi algatada või sa oskad midagi sellist?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kahju hakkab Rähnist, aga mõned head palli võtmised on natuke väravat heastanud
Kommentaar