Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

armeenia eesti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas F.Totti Vaata postitust
    Matchy miks ma sind veel Roma foorumis kohanud pole`?
    Ja saimegi kolli kirja ära, nüüd saab juba raske olema, kui me oma ainukesigi võimalusi ära ei kõksa
    Pareiko oli ka ehk liiga väljas oleks samm tagapool olnud, poleks juhtunud
    Kuigi oli rikossett ka.
    Just tuli ka teine koll, imeline super goooooooooollllllllllllllllllllll, vassiljevilt- maailmaklass, seda on ta konstantin Nahk-ilt õppinud
    Nüüd oleme mängus tagasi- eih no vägev!
    Forza Eesti!
    no pareiko küll millegis süüdi ei old.seda pole mitte keegi suut ära võtta aga minu ennustus läks täide et Rähn ikka ühe ära lööb
    Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
    Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas andre26 Vaata postitust
      vosko on kyll m6ttetu pauk seal
      Mis näitab kui palju sa jalgallist tead......
      Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.

Kommentaar

vosko on kyll m6ttetu pauk seal
        Ega tal ei ole väga võimalusi ka ju olnud, aga siiski ootan Zenjovi sisse.

Kommentaar

vasiljev lööb viigig värava - tarmo rüütli nägu ei muutunud absoluutselt.

Kommentaar

Algselt postitas KeRRRt Vaata postitust
            Üldine mängupilt ju hea ei olnud.
            LFC

Kommentaar

Algselt postitas päkapikk Vaata postitust
              Mis näitab kui palju sa jalgallist tead......
              miks sa arvad et ma jalgpallist midagi ei tea....too mulle näiteid vosko kohta mida kasuliku ta seal ees tegi...kehav6itluses jäi alla armeenlastele, kiirus´teravus puudub...ootax zenjovi siis nyyd teine poolaeg

Kommentaar

Ega Rähni viga ka polnud ta jäi lihtsalt ette Kahju hakkab Rähnist, aga mõned head palli võtmised on natuke väravat heastanud

Kommentaar

Mis kuradi Rähni mustamine jälle käib? ei ole ta võib-olla ideaalne mees tõesti, aga värava puhul ei saa süüd talle absull panna (õnnetu juhus lihtsalt) ning muidu on ta mitmel korral väga hästi tegutsenud.
                  sigpic

Kommentaar

Rähna jalgadel neid oksakohti ikka jagub...

Algselt postitas KeRRRt Vaata postitust
                    Which ship has never docked at Liverpool?
                    The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

miks sa arvad et ma jalgpallist midagi ei tea....too mulle näiteid vosko kohta mida kasuliku ta seal ees tegi...kehav6itluses jäi alla armeenlastele, kiirus´teravus puudub...ootax zenjovi siis nyyd teine poolaeg
                      Kahe kaitsja vastu on üksi küll raske seal midagi algatada või sa oskad midagi sellist?

Kommentaar

Algselt postitas molbert Vaata postitust
                        Ega tal ei ole väga võimalusi ka ju olnud, aga siiski ootan Zenjovi sisse.
                        v6imalused tuleb ise välja mängida...väga aeglane ja uimane oli vosko...ootax ka zenjovi sisse, suudab teravusi luua

Kommentaar

Ei nojah, Rähnil tõesti ei vedanud tegelt, muidu tegutses üsna hästi.
                          LFC

Kommentaar

Nõustun, aga meie kõigi jaoks on see loogiline, et tal särts ja vorm puudub. Pikka aega pole mängida saanud ju. Aga Tarmo Rüütli pole sellest aru saanud. Ja ma arvan, et Zenjov sisse ei tule (Ise küll loodan, et tuleb) vaid tuuakse Saag. Rüütlile meeldivad pingipoisid ja non-fit mängijad.

Kommentaar

Livescore on väravaks märkinud armeenlase:
                              31' [1 - 0] H. Mkhitaryan

Kommentaar

Algselt postitas salajane33 Vaata postitust
                                Kahe kaitsja vastu on üksi küll raske seal midagi algatada või sa oskad midagi sellist?
                                ära aja jama suust välja , hea ryndaja tekitab ise omale v6imalusi aga vosko on täna väga aeglane ja saamatu

Kommentaar

Working...
                                X