Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Bosnia ja Hertsegoviina vs Eesti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Isegi Itaalialt saime 1:7 ...
    Eks Hispaania vastu läheb paremini

Kommentaar

Jaaah, isegi poks on humanitaarsem spordiala (A.Sarap)
      299195

Kommentaar

Peaasi on see,et väravat on igale maitsele

Kommentaar

rüütli lubas palju väravaid , saime.
          millal järgmine mäng on? kellega?
          -kui ma sarap või see teine jorss seal oleks, teeks ma varvast sealt putkast.

Kommentaar

Kallis EJL, lõpetame selle jama ära, ning loobume jalgpallist, pole vaja ennast terve Euroopa eest enam rohkem häbistada. Las Jalgpall jääb hobiks!

Kommentaar

Algselt postitas zaz Vaata postitust
              tra... sellise tulemuse peale peab Rüütli küll lahkumisavalduse lauale panema!
              kurb asja juures see, et ilmselt temast paremat treenerit me ei leia ja kas üldse olemaski on, fakk raisk
              Thordarson tagasi! Ma parem vaatan üliigavat (ja samas kuradima põnevat) 0-0 veeretamist, kui seda praegust "ründavat jalgpalli".

Kommentaar

sarap võiks ise asja üle võtta

Kommentaar

nalja kui palju võtan ka Hispaania mängule vile kaasa, lõpetan kohe mängu ära vastaste treener on muhe vend

Kommentaar

Ma arvan, et lihtsalt on vaja Henrik Ojamaa Derbyst kähku kohale kutsuda.

Siis saab kõik korda.
                    Which ship has never docked at Liverpool?
                    The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

Algselt postitas Shaq Vaata postitust
                      Kallis EJL, lõpetame selle jama ära, ning loobume jalgpallist, pole vaja ennast terve Euroopa eest enam rohkem häbistada. Las Jalgpall jääb hobiks!
                      Ega eestis ei saagi äraelada ainult jalgpalliga,hetkel ongi see meil juba hobi

Kommentaar

Klavan oli ka teisel poolajal mõnusalt null(0) ikka, kõik söödud mis temani jõudsid, lahkusid sama kiirelt meie värava poole, vastastega koos.

Kommentaar

Ja jäigi 7:0, mina olen täiesti sõnatu. Ja loodan, et rüütlile koleda sisuga kirju ei hakka tulema. putsi ausalt ka.

Kommentaar

kas sa lapse jalgpallitrenni ikka viisid?

Kommentaar

Algselt postitas INCE Vaata postitust
                              Jaaah, isegi poks on humanitaarsem spordiala (A.Sarap)
                              Humaansem?

Aga üldiselt tahaks veel öelda, et täitsa perses tulemus ikka. Ei tea kas julgen homme üldse tööle minnagi
                              Joga Bonito!!!

Kommentaar

peaaegu viisin, aga siis kuulsin et seal on ka rähnipoiss
                                I was raped today. Oh, wait, did I say "raped"? I meant to say someone text messaged me.

Kommentaar

Working...
                                X