Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Bosnia ja Hertsegoviina vs Eesti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

...nüüdseks rahunenuna ja emotsioonidest priina - paadunud optimistina ja 16a. staazhiga eesti koondise fännina ütlen ühte: kindel on see et need bosnjakid meist 7X tugevamad ei ole - kindel on see et see kaotus pani nii mõnedki mängijad ja ehk ka treenerid mõtlema ja kindel on see et sellist sauna me enam lähiaastatel ei saa/näe - ja kindel on ka see et kui me kodumängudes osmaneid või espanjoolasid võidame (mööndusena sobib ka viik) siis ununeb see eilne koshmaar ja lootus tärkab taas... Lootus pidigi ju viimasena surema.
    Nii et mis meil muud üle jääb kui : Eesti - Sind surmani!!!!
    RummaBastards!

Kommentaar

Loodan et pärast eilset Rähn enam koondies ei mängi , palju see staar mängija klubi eest platsil käib ?

Nüüd hakkavad mõtted vaikselt hispaania mängu poole siis liikuma ..
      >>

Kommentaar

Ma ei mõista miks siin jalkaliitu ja Tohlakut tümitada. Kui ikka meistriliiga mängijad kasutavad laupäevast mängu hommikuse pohmaka väljajooksmiseks siis on midagi muud valesti... Lisaks veel see, et okei Flora noortesüsteem on saast aga enamusel meistriliiga puntidest pole sedagi. Kõik Fanerkad ja Tränzud elavad vanast rasvast või kokkuostetud luuseritest ja mingeid korralike U koondislasi ei tule sealt veel hea mitu aastat.
        Hello! I´m mentaly ill.

Kommentaar

üldjoontes võis silmata sellist võitlusvaimu puudumist, kui alguses veel võideldi siis pärast vaadati pealt lihtsalt kuidas bosnialased kiirelt seinaga ennast 3 eestlase vahelt läbi mängisid ja värava poole vudisid,
          paras ports mängu edust sõltub ikka tahtmisest võidelda see mäng enda kasuks! see nagu lonkas eestil eile,
          7 värava kohta niipalju et eks see natuke sedapsi kaa et seda ennegi nähtud et kui ühel satsil õnnestub siis julmalt, iga löök raami v raamist mõni meeter jne jne, liht sobib ja teine on armetu ja ei saa 3 söötugi tehtud
          a eks näha mis kuu aja pärast saab, treeninglaagrisse võitlusvaimu koguma

Kommentaar

Algselt postitas Shermann Vaata postitust
            Pole Pohlaku vastu midagi, aga mulle tundub, et aina enam ja enam, et me tammume mingi 20 aastat ühe koha peal enne, kui mingi areng tuleb. Ma olen võibolla 20 aasta pärast surnud. Aga enne surma ma tahaks enne ikka näha Eestit mõnel suurturniiril!
            Ja nii kui keegi Jalkaliidus Pohlakule vastu hakkab, siis kohe saadetakse ta perse!
            Samas ütles Pohlak täna hommikutv-s väga õigesti. Kui küsiti, et millal see juhtuda võiks kui Eesti mõnele suurturniirile pääseb? Pohlak vastas ta, et mitte enne, kui meil 15-20 meest erinevates Euroopa heades ja väga heades liigades mängivad! (Praegu on nibin-nabin 2,5) Mina jagan temaga seda arvamust!
            Pain is temporary, honour lasts forever...

www.fcotepaa.ee

Kommentaar

Rahu, ainult rahu

Kommentaar

vabandust, kas te olete debiilikud?

Kommentaar

Algselt postitas eston maravilha Vaata postitust
                  vabandust, kas te olete debiilikud?
                  Mina isiklikult tunnen ennast vahest debiilikuna!
                  Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas aanvaller Vaata postitust
                    müüa eesti-hispaania piletid odavalt
                    võtan ära 150-ga

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                      Mina isiklikult tunnen ennast vahest debiilikuna!
                      Minul on ka vahel selline tunne, et oled debiil, aga üldiselt siiski harva. Pigem oled ikka normaalne, seega arvan, et Sa pole debiil.

Kommentaar

Mis puutub edasipääsu finaalturniirile, siis võtame Soome näite. Nad on väärikalt mänginud juba vähemalt alates 1975 aastast, kui Soome TV-d nägema hakkasin, mängisid väärikate vastastega nagu võrdne võrdsega, enamasti küll kaotasid, kuid kindlasti mitte oskamatuse pärast. Sellest ajast on möödas 33 aastat ja nad jätkavad ikka suht samal tasemel, viimasel ajal on neil küll rohkem tippmängijaid siginenud ja ka koondis pretendeerib edasipääsule reaalsemalt, aga vaevalt seekordki pääseb.

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
                          Mis puutub edasipääsu finaalturniirile, siis võtame Soome näite. Nad on väärikalt mänginud juba vähemalt alates 1975 aastast, kui Soome TV-d nägema hakkasin, mängisid väärikate vastastega nagu võrdne võrdsega, enamasti küll kaotasid, kuid kindlasti mitte oskamatuse pärast. Sellest ajast on möödas 33 aastat ja nad jätkavad ikka suht samal tasemel, viimasel ajal on neil küll rohkem tippmängijaid siginenud ja ka koondis pretendeerib edasipääsule reaalsemalt, aga vaevalt seekordki pääseb.
                          Samas on Soomlastel viimastel aastatel valikgrupi loosimistel jubedalt ebaõnne olnud. Iga kord on olnud grupis vähemalt kaks tõsist maailmanime (a la korraga Saksamaa ja Inglismaa jne).

Kommentaar

Rähn kuradi munn ei oska mängida,nahui sellist vaja meeskonda

Kommentaar

oma arvamusi saab ka normaalselt väljendada, selleks ei pea hakkama ropendama.
                              mäng oli ikkka täielik katastroof, kuid sellel on palju põhjusi, mitte ainult rähn, rähn, rähn, jne. stepanov ja piiroja puudusid, see andis tunda kõvasti, keskväljal pole väga häid mehi, kellel koostöö üksteisega sujuks.
                              suur osa on siin ka selles, et bosnias ei võtnud kordagi tempot alla, vaid rünnati, rünnati, ausalt öeldes pole väga näinud, et eduseisus meeskond nõnda pingutab edasi, kuid palliga ongi vähem väsitavam.
                              ma olen positiivne ja usun ,et mitmed noored mängijad meie koondises vaatavad peeglisse ja teevad trenni rohkem ja küll tuleb kogemusi ka ja eestil läheb paremini. kannatust on vaja

Kommentaar

Kommentaar

Working...
                                X