Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Bosnia ja Hertsegoviina vs Eesti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas daywalker Vaata postitust
    Humaansem?

Aga üldiselt tahaks veel öelda, et täitsa perses tulemus ikka. Ei tea kas julgen homme üldse tööle minnagi
    sama värk sest mul paljud ei saa aru mida üldse tähendab eesti jalgpall ja kujutan ette et mõlinat sel teemal piisavalt
    Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
    Ott Järvela

Kommentaar

MEHED JA NAISED!!! mul on head uudised! see kõik oli unenägu! mäng algab 15 minuti pärast! aga ma kuulsin, et Rähn ja Vunk pidid algkoosseisus olema .. tra, tõotab halba.

Kommentaar

Algselt postitas smörgåsbord Vaata postitust
        MEHED JA NAISED!!! mul on head uudised! see kõik oli unenägu! mäng algab 15 minuti pärast! aga ma kuulsin, et Rähn ja Vunk pidid algkoosseisus olema .. tra, tõotab halba.
        Tubli poiss,Halba nalja oligi veel vaja!

Kommentaar

Algselt postitas zaz Vaata postitust
          tra... sellise tulemuse peale peab Rüütli küll lahkumisavalduse lauale panema!
          kurb asja juures see, et ilmselt temast paremat treenerit me ei leia ja kas üldse olemaski on, fakk raisk
          Eestis kindlasti olemas pole ja välismaalt peatreeneri palkamine on nagu loterii.
          "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Algselt postitas smörgåsbord Vaata postitust
            Nalja teed .. või päriselt :O ?
            The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Rähn oli täielik kobakäpp ja segaduse tekitaja seal kaitseliinis
              Kahju,et Londak pool vigasena mängima pidi. Pärast lagunemist (londaku apsu) hakkasid kõik vigutegema söötudega jne.
              Kuid Vunk oli ikka nii uisapäisa 2 poolaeg.

kurbbbb, Eelmine aasta ei tohi jälle korduda, kuhu me sellise mängutujuga edasi läheme
              >>

Kommentaar

Ma lihtsalt ei suuda uskuda mis toimus, ulme, olen pettunud, vihane ja tunnen tõsiselt häbi.

Kommentaar

Päevakommentaar: pole hullu, Eesti korvpallurid kaotasid veel suuremalt, napilt, kuid siiski.
                  When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Ootan Pohlaku järjekordset oopusi ühes meie ajalehtidest...

Kommentaar

Algselt postitas kuuraa Vaata postitust
                      kas sa lapse jalgpallitrenni ikka viisid?
                      Ennem olgu trennis kui teleka ees ...
                      299195

Kommentaar

Koondis on poolajaks 0:2 kaotusseisus
                        Tagant järgi vaadates polegi kõige hullem

Kommentaar

Nojah. Kunagisest koondise alustalast klassiga väravavahist ning arvestatavast keskkaitse paarist pole midagi järel. Andorra, San Marino ja muud amatöörid oleksid ka täna paremini hakkama ning leebema sauna, saanud.

Kommentaar

Algselt postitas INCE Vaata postitust
                            Ennem olgu trennis kui teleka ees ...
                            Jah targad oskavad rääkida et telekas pidi lapsed ära rikkuma ja nad võivad samu asju teha mida telekast näevad
                            Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                            Ott Järvela

Kommentaar

Näppige edasi oma nokut! Äkki viitsite helistada, kui mõni kaitsja võtab vastaselt palli ära või kui mõni sööt läheb oma mehele? Oleks tänulik. Ja kui sellel kuradima Dimal seal vasakul äärel kunagi midagi õnnestub, siis ma vist kingin talle tordi. Eino tegelikult ka. Minge persse!
                              Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
                              Algselt postitas taku*
                              Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

2 küsimust:

kui kallis on alkohol Bosnias?
                                Kui tugev on valve koondislaste tegevuse üle trennivälisel ajal?

Kommentaar

Working...
                                X